Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Ouuu yeaaah imam Shuriken-a :D sada jos 200 infiltrator killova, 400 sniper rifle i 800 scout za armor :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Planetside 2
skyreeper kaže...

A što reći na to ahaha..........ima nas svugdi i svi smo nabrijani :P.E ekipa što kažete na Battle Rifle,ja je uzeo neki dan imam dosa certova pa rko aj da potrošim malo na to pošto sam otvorio sve LMG-e :D.

Evo da vam se javim pošto sam autor ovoga uradka:D Pozdrav svima ovdje, igram već godinu i pol dana. Igra je super pogotovo ako imaš pravu ekipu oko sebe.

Nas par je upravo stvorilo novi outfit, neka TR verzija VIB. http://www.planetside-universe.com/outfit-37526022285722942.php?tab=members&sortfield=experience_score&sortorder=desc.

Već smo dosta visoko na ljestvici i tražimo jos igrača. Uvjeti su BR70 na mainu, TS3 i naravno da osoba želi igrati kao dio malog ali opakog teama:D

Pa ako ima vojnika republike(ili onih koji žele postati:D) koji su zainteresirani javite se.

17 godina
neaktivan
Planetside 2

Hohoh registriran 17 mjeseci i tek sada se javlja u temu :P pfff oho sviđa mi se ideja outfita kao ViB :D farmeri :3 btw vidim da se penjete :D juce i ti i bosancheros u prvih 20 na kraju dana bili ako sam dobro primjetio :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Planetside 2

A bio na forumu kad mi je oko slaganja računala trebalo par praktičnih savjeta, nisam ni znao kako postoji ovaj dio dok mi prijatelj nije poslao link incidenta ovog:D

Da, neka smo kombinacija INI/VIB, znaci vecinom high BR iskusni igrači, često farmamo samo ali često i igramo vrlo skocentrirani na cilj.

Opet, ako ima zainteresiranih prijavite se:D Miller server TR.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Iskreno ne znam :D bas sam sentimentalno vezan za EDT s obzirom da je prvi outfit s kojima sam poceo igrati :S ali dodam te IGN pa kada imate squad mozete me zvati :D TS i to mi mos poslat na Pm ovdje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Sve mi ovo nekako pada totalni frenzi pred praznike jer se moram seliti....a vi se igrate :)..A VIB-ovci napraviše TR eheheh..............

So say We All
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Nije valjda da si SOE hakali opet {#}

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neko je na redditu spomenia ddos koreanaca :D who knowz :D al ping je isao over 9000 haha
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Fakin fajlanli sam dobio Infiltrator Auraxian armor :D sad mogu malo igrat LA i glumit c4 fairy :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Za LA je relativno lako da se dobije Auraxium Armor, nije nesto zahtjevno. Tako da bi to trebao brzo sakupit :)

Jel se jos ikom desava osim meni da mu hitreg ne radi kako treba?? Preksinoc i sinoc dok sam igrao sam izludio htio sam da bacim komp kroz prozor :P

Ping mi stalno skakao, a imao sam i prilika u kojim sam ispucao covjeku 20+ metaka i lik se okrene i ubije me, ono mislim WTF :(

Takve stvari su mi se desavale precesto da je bilo skoro ne igrivo, neznam kakvo ste vi iskustvo imali sa tim??

Evo ista stvar kako i kod Sworavena, izgleda da nisam jedini. Svaka cast SOE, ono sto oni mogu nitko drugi ne moze :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 11:37 (Mato90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Serveri su totalno u banani xD ja se nazivciram u roku pol sata na igru pa odem xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato90 kaže...

Za LA je relativno lako da se dobije Auraxium Armor, nije nesto zahtjevno. Tako da bi to trebao brzo sakupit :)

Jel se jos ikom desava osim meni da mu hitreg ne radi kako treba?? Preksinoc i sinoc dok sam igrao sam izludio htio sam da bacim komp kroz prozor :P

Ping mi stalno skakao, a imao sam i prilika u kojim sam ispucao covjeku 20+ metaka i lik se okrene i ubije me, ono mislim WTF :(

Takve stvari su mi se desavale precesto da je bilo skoro ne igrivo, neznam kakvo ste vi iskustvo imali sa tim??

Evo ista stvar kako i kod Sworavena, izgleda da nisam jedini. Svaka cast SOE, ono sto oni mogu nitko drugi ne moze :P

Da nisi jedini zato neigram baš ovih dana serveri su koma.

So say We All
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Serveri su totalno u banani xD ja se nazivciram u roku pol sata na igru pa odem xD

Congrats za infija :)

So say We All
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Sretan Božić svima {#}

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Sretan Bozic i sve najbolje sa malim zakasnjenjem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Sretan Bozic :)

ontopic indar je nemoguce igrat -_-" 500 > latency :S bio na esamiru je sasvim oke, al fajtnovi su dosadni :S sad radim ovaj holiday event i nemoguce mi je pregazit nekoga -_-"

wooohooo fajnaliii zavrsio glupi event xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 1:50 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Što nema snjegovića više:(,ja neigram zbog te latenicje izgleda da je pogodilo samo nas jer sve igre mi lagaju za poluditi.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Ja nisam igrao ovih par dana samo radi ovog hitrega i pinga dok ne poprave jer je neigrivo, neznam dali su ista govorili na tu temu iz SOE??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato90 kaže...

Ja nisam igrao ovih par dana samo radi ovog hitrega i pinga dok ne poprave jer je neigrivo, neznam dali su ista govorili na tu temu iz SOE??

Aha jesu raspisali se do bola {#}................

So say We All
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Sretna nova godina ekipa  

So say We All
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Mato90 kaže...

Bome ni ja :D izgubim volju kada vidim ping 700, connection quality poor :D

za ovo drugo Smedley je izjavio ovo

Also

Sretna nova :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 0:55 (Keiichi).
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Sretna Nova Godina svima :D

A vidjet cemo dali ce nesto da naprave, jer za sada necu da igram bar dok ovo sa serverima ne naprave..

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Hah nisu do sada nis napravili :D a koliko dugo se to vuce :D anyway slika dolje :D bas sam se dobro nasmijao kad mi lik poslao poruku xD pregazio sam ga haraserom dok sam se penjao

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 23:53 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

A dogodi se a najviše da te pregaze sundyiem grrrr poludim na to nije ih uopće briga jeli tko stoji ili ne.

A vidim da Esamir ne pati od visoke latencije samo Indar i Hossin.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ah napokon su popravili indar lag :D vise nije 900 haha sad se vrti meni osobno 80-200 kako gdje :) navodo je bio software bio kriv :D

Mozda se sad napokon vrate igraci :D jbte vec mjesec dana 2 kontinenta polupun, jedan zakljucan, a na hossinu nisam vidio fajt 96+ duze vrijeme haha (ili dolaziu krivo doba)
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Jeli vama triba 100 godina da učita igra ili je to meni do hdd-a,ja mislim da lagano ide bogu za kurira a ja bez para ...........e jučer JAlice-VS lik u jednom sessionu 127 killova hehe dobar lik.

A da primjetio sam da je latencija nešto pala ali isto tako tu i tamo vidim lika kako wrapa 

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Meni normalno ucitava, izgleda da ti se HDD oprasta sa ovim svjetom :P

Ja nemam pojma kako taj sesion stat radi, meni je uvijek nesto pogresno pokazivao.

I meni puno bolje radi igra, nesto su kao napravili :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

Zna sam da he hdd u banani grrrr ako krepa jao mei hahaha................totalno sam bankrotirao haha,ma da evo sad prije mainta vidim da sam 12 na listi sa 17 killova i nešto malo više od 7k bodova a lik ispred mene na 9 sve u duplo manje,možda je bila neka greška.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Planetside 2

Nista bacaj se u kriminal da se HDD kupi :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato90 kaže...

Nista bacaj se u kriminal da se HDD kupi :P

Hahahah kako da ne.........ma samo da mi je dućan pokrenuti ali nikako do para doći nitko te ne j... ako si na početku

So say We All
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice