PES 2009....
Meni teško razočaranje sad kad imam full verziju!
Jednostavno tolko toga ne valja da mi to smiješno izgleda.
Od najavljivanih licenci ništa-da ima ih ali za možda 30-40% klubova, država!
Opet prejadno malo liga koji su OPET nazvane krivim imenima, kao i klubovi u njima(osim najboljih par klubova).
Nadalje, smiješno preslabi udarci-potpuna suprotnost na sve bivše Pes nastavke.
Izaberem Adriana koji ima shot power 99% kad ono traljavi udarci, da ne spominjem da nema Roberta Carlosa (za mene opet exstremni minus).
Cijela moja igra PES nastavaka koje igram od samog početka izlaženja, sa verzijama 2008, a pogotovo ovogodišnjeg lagano pada u vodu.
Moj stil igre u 09 verziji je gotovo nemoguć, naime meni je oduvijek najveći gušt zabijati golove topovskim udarcima, još bolje složenim "rolicama" ili pak volejima!
Takva sporost u Pes nikad nije viđena.
I opet stara, nikad ispravljena boljka, ocjene igrača na kraju tekme; zabijem s Kranjčarom iz slobodnjaka na Top Class i još dam s njim gol iz igre te nekoliko super dodavanja-ocjena 5.5 WTF
Bolje da su maknuli taj sistem ocjena kad je totalno idiotski izveden.
Zato, Fifa 2009. kolko mi je to god teško priznati, aposlutno rula nad PES 2009.
Neki tamo Become a Legend modovi me uopće ne zanimaju kad ne valja igrivost, ionako moram opet čekati "Option file" sa svim točnima nazivima liga, država, kubova i igrača te neke modove za poboljšanu igrivost.
PES, Konami, prst dolje!
6-ica rula!