PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 112.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PES 2009 (pc)

PES 2009....

Meni teško razočaranje sad kad imam full verziju!

Jednostavno tolko toga ne valja da mi to smiješno izgleda.

Od najavljivanih licenci ništa-da ima ih ali za možda 30-40% klubova, država!

Opet prejadno malo liga koji su OPET nazvane krivim imenima, kao i klubovi u njima(osim najboljih par klubova).

Nadalje, smiješno preslabi udarci-potpuna suprotnost na sve bivše Pes nastavke.

Izaberem Adriana koji ima shot power 99% kad ono traljavi udarci, da ne spominjem da nema Roberta Carlosa (za mene opet exstremni minus).

Cijela moja igra PES nastavaka koje igram od samog početka izlaženja, sa verzijama 2008, a pogotovo ovogodišnjeg lagano pada u vodu.

Moj stil igre u 09 verziji je gotovo nemoguć, naime meni je oduvijek najveći gušt zabijati golove topovskim udarcima, još bolje složenim "rolicama" ili pak volejima!

Takva sporost u Pes nikad nije viđena.

I opet stara, nikad ispravljena boljka, ocjene igrača na kraju tekme; zabijem s Kranjčarom iz slobodnjaka na Top Class i još dam s njim gol iz igre te nekoliko super dodavanja-ocjena 5.5Viče WTF

Bolje da su maknuli taj sistem ocjena kad je totalno idiotski izveden.

Zato, Fifa 2009. kolko mi je to god teško priznati, aposlutno rula nad PES 2009.Mršti se

Neki tamo Become a Legend modovi me uopće ne zanimaju kad ne valja igrivost, ionako moram opet čekati "Option file" sa svim točnima nazivima liga, država, kubova i igrača te neke modove za poboljšanu igrivost.

PES, Konami, prst dolje!

6-ica rula!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PES 2009 (pc)

molim za pomoc...instalira san pes(skinija ga sa neta) i iden ga upaliti i piše ono da nema dvd-a  kako da to riješin??

molim vas...hvala unaprid

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.67 GHz 2.00 GB of RAM 500 GB
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

svi fifo pljuvači... slobodno pljujte po fifi što se tiče PC verzije, ali verzija za konzole je potpuno druga priča, pojede PES za doručak

drugi programerski timovi su radili  PC verziju i konzolašku verziju, zato je drugačiji gameplay

za potpuno iskustvo, zaigrajte fifu na Wiiju na advanced play modu (manualno dodavanje) pa ćete se preobratiti... sad čekamo PES 09 za Wii da vidimo odgovor Konamija

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grohotom kaže...

molim za pomoc...instalira san pes(skinija ga sa neta) i iden ga upaliti i piše ono da nema dvd-a  kako da to riješin??

molim vas...hvala unaprid

nadji crack na dvd-u (pes.exe ili nesto tako) i kopiraj ga tamo gdje si instaliro igru ...
16 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

svi fifo pljuvači... slobodno pljujte po fifi što se tiče PC verzije, ali verzija za konzole je potpuno druga priča, pojede PES za doručak

drugi programerski timovi su radili  PC verziju i konzolašku verziju, zato je drugačiji gameplay

za potpuno iskustvo, zaigrajte fifu na Wiiju na advanced play modu (manualno dodavanje) pa ćete se preobratiti... sad čekamo PES 09 za Wii da vidimo odgovor Konamija

Napokon pametan čovjek to i ja svima govorim pa ne slušaju, moji prijatelji svi odreda PES fanovi su počeli kod mene dolazit igrat FIFU 09 za Xbox jer dere PES-a žešće. Što se tiče PC verzije FIFU sam odavno prestao instaliravat uopće, a PES sam skinuo ove godine za komp u nadi da će mi se svidjeti, ali mi je bolji PES 08 na PC-u.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

tema se zove pes09 (PC), kuzis? Smijeh

Nije me briga kako je na wii-u ili na 360-ici jer igram na PC-u, a na PC-u pes rula i nitko ne moze tvrdit suprotno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

tema se zove pes09 (PC), kuzis? Smijeh

Nije me briga kako je na wii-u ili na 360-ici jer igram na PC-u, a na PC-u pes rula i nitko ne moze tvrdit suprotno

Ja sam rekao svoje mišljenje i za PC, a ti si bezobrazan čim se spomenu riječi FIFA i DOBRO. Na PC-u ne valjaju ni FIFA ni PES i to je moja tvrdnja, a ti tvrdi šta oćeš.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ja priznajem da sam alergican na fifu, tj. ne vidim sta je to dobro u njoj. Ali necu sad govoriti nekome da ne igra fifu vec PES, nek igra ko sta hoce. Ja samo znam da ja fifu ne mogu smislit, svako ima svoje misljenje zato ljudi nemojte se klati oko toga. Jbg neko nesta, ne mogu svi igrat PES ni obrnuto.

PES rulez Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Razlika jest jedino u tome što se Fifa puno promjenila, a PES nije. Baš bih želio čuti zašto vam je PES bolji?

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SOS kaže...

Razlika jest jedino u tome što se Fifa puno promjenila, a PES nije. Baš bih želio čuti zašto vam je PES bolji?

Jesi igro ti pes 08 i 09? Poptuno su razliciti, dok se fifa nije opce mijenjala, tak da nemoj se tu brukat sa takvim glupim izjavama...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

Ma on to pročitao u Gameplayu i misli da je točno, ali se ne može vjerovati svemu što pše u časopisima!

People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 18:04 (Shady).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...
SOS kaže...

Jesi igro ti pes 08 i 09? Poptuno su razliciti, dok se fifa nije opce mijenjala, tak da nemoj se tu brukat sa takvim glupim izjavama...
 Nisam siguran. Sve je ostalo skoro pa isto; nema većih promjena i novih stvari. Fifa se značajnije promjenila nego PES (09). Malo su ti čudne izjave.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
Shady kaže...

Ma on to pročitao u Gameplayu i misli da je točno, ali se ne može vjerovati svemu što pše u časopisima!

Nisam spominjao časopise, a ako nemaš ništa za usporediti i objasniti (između Fifa-e 09 i PES 09), odlično za mene.
Ozbiljno...
16 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...

Nisam spominjao časopise, a ako nemaš ništa za usporediti i objasniti (između Fifa-e 09 i PES 09), odlično za mene.
 Gle, ja sam igrao oba dvoje, i obrazložio sam na temi koju su zaključali (PES vs FIFA-molim biti tolerantan), na kojoj si ti napisao da ti svoja mišljenja izlažeš na temelju Gameplaya, tako da... Ti govoriš kao da si ti napravio FIFU, a zapravo je nisi ni igrao!
16 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Gle, ja sam igrao oba dvoje, i obrazložio sam na temi koju su zaključali (PES vs FIFA-molim biti tolerantan), na kojoj si ti napisao da ti svoja mišljenja izlažeš na temelju Gameplaya, tako da... Ti govoriš kao da si ti napravio FIFU, a zapravo je nisi ni igrao!
 Jesam, igrao sam, i meni je bolja. Ali zanima me zašto je vama PES 09 bolji.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Nama je pes bolji jer je realniji, jer svaki gol koji zabijes je drugaciji, jer imas vise slobode, jer lopta nije dvaput veca od igraceve glave, ali najvise zato sto postoji puno vise kombinacija, svaki sut mora biti odmjeren, a ne ko u fifi da je svejedno, jel to ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

PES ĆE UVIJEK OSTATI BOLJI!!!!!!!!

EVO IGRAO SAM I FIFU 09 I PES 09!!!!

FIFA JE U K**** A PES JE DOBAR ALI NE ONOLIKO KOLIKO SAM OCEKIVAO!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Nama je pes bolji jer je realniji, jer svaki gol koji zabijes je drugaciji, jer imas vise slobode, jer lopta nije dvaput veca od igraceve glave, ali najvise zato sto postoji puno vise kombinacija, svaki sut mora biti odmjeren, a ne ko u fifi da je svejedno, jel to ok?

"I FIFA i PES (09) su obje dobre. Dojam je da će FIFA igračima ostaviti više prostora za kontrolu lopte i igrača na terenu nego PES, koji pak na svoj način naglašava statističku različitost igrača na terenu. PES je i dalje sjajno izbalansirani nogometni doživljaj koji bez staha mogu zaigrati oni koje neće smetati činjenica da je "sve"skoro isto. No FIFA bolje prezentira realni nogomet, i to na kompleksan ali zabavan način."
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
 Na PC-u ne valjaju ni FIFA ni PES i to je moja tvrdnja, a ti tvrdi šta oćeš.
 probao navedene igre i podržavam ovu tvrdnju 100 %. smeće teško... obe dvi igre

ćek, ćek malo, tek sad mi je došlo do mozga, neki lik po nekom amaterskom časopisu zaključuje kakva je igra ?! bez da ju je zaigrao sam !? LOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 22:06 (Tony).
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

dobro,zašto ste takva djeca(ili možda i jeste)...PES ovo,FIFA ono...blablabla....čisto sumnjam da je uopće bilo prostora za bilo kakav napredak od PES 06 naovamo.što ste očekivali,da će vam se iz zaslona projicirati holografski Ronaldinho i Kaka ili da budete vi ušli u igru snagom misli???? pa,ljudi moji,briga njih za fanove,bitno im je da zgrću lovu.ja i moja ekipa igramo i danas na PC-u WINNING ELEVEN 11 i to je najjači nogomet uopće,fantastično brz,možeš odvaljivat šutove i sa 40-ak metara....i igrači zbilja trče,ne kilave. e,da....a,jel netko igrao MLS ISS na PS????

winning eleven 11 winning eleven 11
C2D,E4300 1800mhz,overclock 2700mhz(9x300),MBO Gigabyte GA- P35 DS3L,2x1gb+2x512 mb kingmax ddr2 800mhz, HDDSeagate 320Gb,Gainward 8600 GTS 512 mb,Chieftec BIG tower,Fortron Blue Storm 2 500 W

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

ovaj piratski ne radi online? i mislio samo.............

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

FIFA za PC je već godinama i godinama ista. Mijenjaju se jedino igrači i grafika. Bilo bi to i ok da FIFA valja, ali je to sve tolko traljavo napravljeno, a koristi se već valjda 5 godina. Sve je ostalo isto kao u FIFI 07. Korneri, šutevi, komentatori, autovi, sve je ISTO.

Tako da ne kužim SOS-ovu spiku kako je FIFA postala bolja.

PES 2009 se ipak promijenio od 2008-ice, možda ne puno, ali je 2009 poboljšan. Jednostavno PES ima sve bolje napravljeno od FIFE. Jedino što FIFU drži na životu su licence.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tony kaže...
hellraiser1110 kaže...
 Na PC-u ne valjaju ni FIFA ni PES i to je moja tvrdnja, a ti tvrdi šta oćeš.
 probao navedene igre i podržavam ovu tvrdnju 100 %. smeće teško... obe dvi igre

ćek, ćek malo, tek sad mi je došlo do mozga, neki lik po nekom amaterskom časopisu zaključuje kakva je igra ?! bez da ju je zaigrao sam !? LOOL
 Pretpostavljam da misliš na mene; igao sam obe igre, a citirao sam jer je to dobro opisano u tom časopisu.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

FIFA za PC je već godinama i godinama ista. Mijenjaju se jedino igrači i grafika. Bilo bi to i ok da FIFA valja, ali je to sve tolko traljavo napravljeno, a koristi se već valjda 5 godina. Sve je ostalo isto kao u FIFI 07. Korneri, šutevi, komentatori, autovi, sve je ISTO.

PES 2009 se ipak promijenio od 2008-ice, možda ne puno, ali je 2009 poboljšan. Jednostavno PES ima sve bolje napravljeno od FIFE. Jedino što FIFU drži na životu su licence.

Kod FIFA-e: bolja inteligencija protivnika, fizika lopte i raspored igrača kao i kolizija. Kod PES 09 samo poboljšanja, a to nisu neke promjene.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

moze mi neko rec dal mogu igrat pes 2009 imam ovu konf.......1,8 Ghz proc (jedna jezgra) 512 mb ddr i 128 graf (ati 9550)?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

moze mi neko rec dal mogu igrat pes 2009 imam ovu konf.......1,8 Ghz proc (jedna jezgra) 512 mb ddr i 128 graf (ati 9550)?????

Ja mislim da, da. Pokušaj s demo-om, pa ako radi..
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
ja00022 kaže...

Ja mislim da, da. Pokušaj s demo-om, pa ako radi..
  demo sam pokuso sam nece instgalirati kaze nemam dovoljno mjesta na disku, a ostavio sam 20 Gb za to....nisam znao u cemu greska....koliko zauzima na disku pes 2009 cijeli....ne   demo..
16 godina
protjeran
SOS kaže...
i_rambo_plache kaže...

Kod FIFA-e: bolja inteligencija protivnika, fizika lopte i raspored igrača kao i kolizija. Kod PES 09 samo poboljšanja, a to nisu neke promjene.
 Pa daj nam onda dokazi da si igrao oba dvije igre... daj nam screenshotove iz igre, dovoljna su dva
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ajde vi ostali dokažite i recite zašto je jedna od druge lošija kad ste ih obje igrali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
 FIFA za PC se, dječače moj, nije mijenjala godinama. Igram 09 i osjećam se kao da igram FIFU 2003. Možda se i promijenila inteligencija i fizika, ali je to toliko neprimjetno da se hvatam za glavu.

hellraiser1110 kaže...

Ajde vi ostali dokažite i recite zašto je jedna od druge lošija kad ste ih obje igrali.

Ne može se dokazati da je jedna lošija od druge. Nekome se sviđa PES nekome FIFA. Samo što ja ne shvaćam kako se FIFA-ljupci konstantno iz godine u godine oduševljavaju kad igraju skoro pa istu igru...
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice