Došao sam do nečega gdje trebam ubiti nekog velikog čudovišta,a nalazim se na nekoj močvari,i neke vodene lopte vire iz močvare pa onda opet uđu natrag u močvaru,pa onda kasnije lete.Čudovište izbacuje neku bijelu svijetlost na mene.Onda čućne i odjednom se stvore velike ruke koje izađu iz močvare i počnu udarati po meni.Dali netko zna kako ubiti to čudovište?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Došao sam do nečega gdje trebam ubiti nekog velikog čudovišta,a nalazim se na nekoj močvari,i neke vodene lopte vire iz močvare pa onda opet uđu natrag u močvaru,pa onda kasnije lete.Čudovište izbacuje neku bijelu svijetlost na mene.Onda čućne i odjednom se stvore velike ruke koje izađu iz močvare i počnu udarati po meni.Dali netko zna kako ubiti to čudovište?
Jesi u Lonjskom polju? Zovi X files...
Kako to napravit?
Dali da gađam samo one koje izviru iz vode ili i one koje nekad znaju poletit pa padnu ponovno u vodu i koje mu se znaju približit?Svaki put kada gađam one koje samo izviru,kada im se približi,koda mu se snaga uopće ne troši.
Došao sam do misije:Hell.Tamo su mi svi neprijatelji nevidljivi,ima ih jako puno.Gdje je tome kraj?Još mi se povremeno pojavljuje neki veliki goreći neprijatelj pa mi se onako pogled promijeni.O čem se radi u toj misiji i kako je riješit?