Painkiller

poruka: 6
|
čitano: 1.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Painkiller

Došao sam do nečega gdje trebam ubiti nekog velikog čudovišta,a nalazim se na nekoj močvari,i neke vodene lopte vire iz močvare pa onda opet uđu natrag u močvaru,pa onda kasnije lete.Čudovište izbacuje neku bijelu svijetlost na mene.Onda čućne i odjednom se stvore velike ruke koje izađu iz močvare i počnu udarati po meni.Dali netko zna kako ubiti to čudovište?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Painkiller
lebron kaže...

Došao sam do nečega gdje trebam ubiti nekog velikog čudovišta,a nalazim se na nekoj močvari,i neke vodene lopte vire iz močvare pa onda opet uđu natrag u močvaru,pa onda kasnije lete.Čudovište izbacuje neku bijelu svijetlost na mene.Onda čućne i odjednom se stvore velike ruke koje izađu iz močvare i počnu udarati po meni.Dali netko zna kako ubiti to čudovište?

Jesi u Lonjskom polju? Zovi X files...

16 godina
neaktivan

Kako to napravit?

17 godina
neaktivan

Naravno, gađaj balone zraka koji izviru iz mocvare kada je u blizini - ekspozija ga ostecuje.

Uostalom, use google -

From dying heaven To living hell
16 godina
neaktivan

Dali da gađam samo one koje izviru iz vode ili i one koje nekad znaju poletit pa padnu ponovno u vodu i koje mu se znaju približit?Svaki put kada gađam one koje samo izviru,kada im se približi,koda mu se snaga uopće ne troši.

16 godina
neaktivan

Došao sam do misije:Hell.Tamo su mi svi neprijatelji nevidljivi,ima ih jako puno.Gdje je tome kraj?Još mi se povremeno pojavljuje neki veliki goreći neprijatelj pa mi se onako pogled promijeni.O čem se radi u toj misiji i kako je riješit?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice