Neverwinter Online

poruka: 368
|
čitano: 68.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Server : Mindflayer

Nick : Srebrni

Char : Great Weapon Fighter lvl 21

Dodajte me u guild! :)

0 0 hvala 0
15 godina
Neverwinter Online

Server : Mindflayer

Guild : Erebor

GM : thorin oakenshield

himna : 

Nema nikakvih ograničanje za invite, nije bitan lv ili skill ali ima par pravila kojih se treba pridržavati unutar guilde, kako inače balkanski guildovi pate od teških sapunica ovdje ću se potruditi da do toga ne dolazi.

Vrijeđanje na bilo kojoj osnovi (nacionalna,etnička,spolna,etc) kao i pokušaj prevare guild membera sa bez ikakvih upozorenja odmah kažnjava kick.om iz guilde.

Spam i psovanje na guild chatu, kao i ostali oblici bezobraznih ponašanja se kažnjavaju upozorenjem prije kick.a te ukoliko se isto ponovi kickom iz guilde.

Lijepo se družite, pomažite jedni drugima jer je svaki mmo daleko zabavnije igrati s ekipom. 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 9:05 (smiglcro).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Neverwinter Online

Kako se na kraju zove guild? Vidimo se ingame :)

server: Mindflayer
ingame: Lega ( human CW )

edit: da, erebor, mobilna verzija sve zezne formatiranje :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 14:34 (SebaOS).
16 godina
Neverwinter Online

Pise ti gore, Erebor

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neverwinter Online

Ne mogu naci taj guild erebor, neprikazuje mi ga u trazilici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Neverwinter Online

Cim spoje te servere,odmah vam se pridruzim.jbg ja sam

na nekom Dragon serveru tako da moram cekat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thechosenfreak kaže...

Ne mogu naci taj guild erebor, neprikazuje mi ga u trazilici.

Dodaj mene u friends listu pa ću ti poslati invite kada dodđem online.

thorin oakenshield

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
Neverwinter Online

koji rofl s foundry sistemom. Najpopularnije mape su gdje postave 50 ogra u zagrađeni prostor i dođeš s Control wizardom i spamaš AOE skillove kad te ne mogu taknuti.

U roku od jednog sata 25 levela i 30 golda lol.

Mogu i prodavati powerlevelanje, ali da neće biti ban ne mogu garantirati :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
acca kaže...

koji rofl s foundry sistemom. Najpopularnije mape su gdje postave 50 ogra u zagrađeni prostor i dođeš s Control wizardom i spamaš AOE skillove kad te ne mogu taknuti.

Istina al to se bude popravilo tako da uživajmo dok traje:)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
13 godina
acca kaže...

bas sam o tome pisao par stranica prije, ja kao cleric postim bez problema, bezveze game ruining totalno, uradio sam 2 puta cisto da priustim si mounta i cao zdravo. Kasnije ionako imas golda i vise nego sto ti treba ( ne znam gdje ga potrositi lvl 35 sam imam 10g)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Ja te Foundry misije radim samo kao daily questove da dobjem one na A (dijamanti valjda).

Jel od opreme još nisam uspio dobiti apsolutno nikaj korisno mislim nisam odigrao puno nekih 10 puta a niti jednom nisam dobio za wizarda opremu na kraju.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Nerfano je to već danas.

A za guild treba napravit da svi mogu radit inv... :-) evo upravo sam jedino ja online i sad ne mogu pozvat čovjeka u guild :-)

A kako zarađujete gold? Evo lvl 20 sam i imam samo 1 gold i to od lootanja. Jer se mogu zamijenit ti dijamnti za gold ili kako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 19:07 (udarnik60).

0 0 hvala 0
12 godina
udarnik60 kaže...

Nerfano je to već danas.

A za guild treba napravit da svi mogu radit inv... :-) evo upravo sam jedino ja online i sad ne mogu pozvat čovjeka u guild :-)

A kako zarađujete gold? Evo lvl 20 sam i imam samo 1 gold i to od lootanja. Jer se mogu zamijenit ti dijamnti za gold ili kako?

Sve ti već piše u topicu. Možeš recimo, sa AD kupovati jeftine high lvl iteme i vendorirati za gold.
Inače, nije baš pametno raditi te Foundry farming questove iz jednostavnog razloga što nećete moći uzeti quest za koji ste preveliki level, a neki od questova daju torbe kao nagrade.

16 godina
Neverwinter Online

koliko čekate queue za dungeone, meni je koma po 40 minuta. Kako to stoji s tankovima i healerima, isto?

0 0 hvala 0
16 godina
Neverwinter Online

ja bar za sad  cekam mozda min do dve , max (ko tank jel)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 21:05 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cropunk kaže...

ja bar za sad  cekam mozda min do dve , max (ko tank jel)

potpisujem. mislim da je max bio 4 minute :)

16 godina
Neverwinter Online

ok tankiči, dajte nickove da queuam s vama, ako ste na mindflayeru i lvl 50+ :D

0 0 hvala 0
13 godina
acca kaže...

kad prije 50ti... previse radis foundry questove za power leveling :PPPPPP

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
acca kaže...

kad prije 50ti... previse radis foundry questove za power leveling :PPPPPP

Pa levelanje je full lako, da imam vise vremena vec bi bio 50+. Dodajte me za poziv u guild @Gozzna mindflayer, online sam vecinom u kasnim satima.

A da nije slučajno...?
12 godina
Neverwinter Online

Zna mozda tko,kada ce se spojiti

serveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Zna mozda tko,kada ce se spojiti

serveri?

Nema službene informacije o datumu, iako je službeno rečeno da će se to desiti. Mislim da je informacija bila da kada igra bude "live" tj. kad izađe iz otvorene beta faze.

S obzirom da su spominjali rok od 60 dana od open bete za Drow rasu (a neslužbeno i za ranger klasu), rekao bih da bi se to moglo desiti u tom periodu.

Ako hoćete igrati na drugom serveru (npr.Mindflayer gdje imamo gildu), mislim da nije problem napraviti novog lika tamo, jer leveliranje ionako ide jako brzo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 14:25 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
Neverwinter Online

evo ko igra na Mindfyleru a nema frendova ko ja xD ime mi je Soap@hatersoap oa dodajte da popijemo koje pivce :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bok,

I ja isto imam problem sa ulogiravanjem u Neverwinter, naime, kreirao sam account na Perfect World stranici, i kada upišem svoj username i password u Neverwinter launchera, izbaci me invalid password or username.

Probao sam kontaktirati njihov support i tip mi je rekao, da umjesto username, napišem svoju email adresu pod account name/email, ali moj generalni problem je što ja ne mogu upisati ovaj znak @.

Da li znaš kako upisati email adresu i kako si se uspio ulogirati? Ja već pokušavam skoro dva puna dana i ništa{#}, a igra je free to play, i stvarno bi je volio igrati, pošto sam D&D fan još od Baldur's Gatea{#}.

Gordan Halić
15 godina
gorzeb kaže...

Bok,

I ja isto imam problem sa ulogiravanjem u Neverwinter, naime, kreirao sam account na Perfect World stranici, i kada upišem svoj username i password u Neverwinter launchera, izbaci me invalid password or username.

Probao sam kontaktirati njihov support i tip mi je rekao, da umjesto username, napišem svoju email adresu pod account name/email, ali moj generalni problem je što ja ne mogu upisati ovaj znak @.

Da li znaš kako upisati email adresu i kako si se uspio ulogirati? Ja već pokušavam skoro dva puna dana i ništa{#}, a igra je free to play, i stvarno bi je volio igrati, pošto sam D&D fan još od Baldur's Gatea{#}.

Otvori notepad -> upiši email adresu -> ctrl+a -> ctrl+c -> idi na login screen -> ctrl-v

I imaš login kao email adresu.

13 godina
Neverwinter Online

Igra je stvarno odlicna i zarazna inace mi se ovakav tip igara ne svida.gdje ima najvise nasih igraca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Evo napravio sam i ja novog lika na Mindfyleru, kud svi tu i mali Mujo{#}  Tek sam napravio lika   Elrond  (inače half-elf guardian fighter) lvl 5 čini mi se. Dodajte me ko hoće i pozovite u guild,prebacio sam se da igram sa našom rajom.

ex Quilombo23

0 0 hvala 0
16 godina
Neverwinter Online

i ja sam interesiran za guild, kome se trebam javiti?

0 0 hvala 0
15 godina
acca kaže...

thorin oakenshield ili trazi guild Erebor

15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
acca kaže...

thorin oakenshield ili trazi guild Erebor

mogu i ja mozda? lvl 21 control wizard 

inace nikada nisam volio takav tip igre, ali s ovim mi dobro guz'ca utrnula :)

16 godina
Neverwinter Online

svi su dobrodosli, samo se javite gore kak je i napisal smiglcro

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice