Neverwinter Nights 2 problem zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Neverwinter Nights 2 problem

Instalirao sam nwn2, nisam updatao, zatim sam instalirao MoTB i nakon toga sam sve updateao do zadnje verzije. U igri mi se pojavio katastrofalni bug, a to je da kad idem digniti level nekom liku ono nema skillova za digniti. Imaju poeni za podijelit po skillovima ali nema skillova za odabrati, okvir je prazan, tj. crn tamo gdje bi oni trebali biti. Mogu samo staviti reccomend i onda se poeni raspodjele sami.

Trazio  sam  po  forumima  i  našao  da  bi  trebao  updatati  do  kraja,  ali  kao  šta  sam  već  rekao  to  sam  učinio  i  ništa.

Možda  bi  radilo  kako  treba  ako  instaliram  samo  igru  bez  ekspanzije?  Ne  znam,    ako  je  ko  imao  ovaj  ili  sličan  problem  bio  bih  mu  jako    zahvalan  za  pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2008 18:13 (1kokolo1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Neverwinter Nights 2 problem

Radi li se o originalnoj igri (i ekspanziji) ili?  Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Uh da , sorry zaboravio sam napisati.

Ne  neradi  se  o  originalu,  ni  nwn2  ni  ekspanzija.

Mada  nisam  siguran  da  je  problem  u  tome.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Provjeri si '.exe' file-ove na --->  http://www.gamecopyworld.com/     u tom slućaju  Belji se   

Možda je problem u fix-evima.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Crack je u redu.

Ako  šta  znači,  skinio  sam  igre  sa  torrenta,  nwn2  je  RELOAD  verzija  a  motb  je  HATRED  verzija.

17 godina
neaktivan

Još nešto.

Updatova  sam  igru  do  kraja.  v.1.11  Ali  neovisno  od  toga  kad  opet  pokrenem  update  ono  mi  očita  da  mi  je  game  version  :  1.10.1115 English. I onda mogu ponovno update sve ispočetka.

Sada,  nakon  šta  sam  po  drugi  put  stavio  update  pojavila  mi  se  greška  kao  ovdje  http://nwn2forums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=616142&forum=109 , a ta osoba ima isti problem kao i ja!!!

Skinuo  sam  taj  drugi    .zip  file  kao  što  je  i  opisano  na  danom  linku  i  zamijenio  ga  sa  postojećim.  I  onda  sam  nastavio  sa  ONLINE  updateom.  I  zavrsilo  je  do  kraja  sve,  ali  skill  menua  opet  nema.

Dok  je  ova  druga  osoba  na  ovom  forumu  napravila  to  OFFLINE  jer mu se nije moglo spojit na obsidian server i njemu sada sve štima???

Sad,  nisam  siguran  ima  li  više  ovo  smisla  šta  sam  napisao  ali  eto.  Eh,  da  još  napomenem  da  opet  mogu  pokrenuti  uppdate  i  on  mi  registrira  igru    1.10.1115 iako je ona 1.11

ŠutimŠutimŠutim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li makneš crack prije update-a? Ako koristiš stari .exe file na novoj verziji to ti definitivno neće ispravno raditi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2008 20:42 (Zabushant).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno, nisam ni pokušao sa crackom update napraviti.

EDIT:  Aha,  sad  vidim  šta  misliš,  iako  sam  našao  samo  1  crack  ali  ček  probat  ću...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2008 20:46 (1kokolo1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Veliko HVALA kolegama Dado_ZG78 i Zabushant !!!

Sad  se  stvarno  osjećam  poput  debila...  Na  gamecopyworlds  nisam  ni  gleda  crackove  za  NWN2  iako  piše  lipo  v1.11.1153 [ENGLISH].

Ja  budala  trazia  samo  crack  za  MoTB,  od  čega  postoji  svega  1.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice