Šteta kaj je moralist Pz.Kpfw. dobio ban jer me baš zanima njegov komentar na ovo. Nakon METE eto i Nvidije uhvaćene s prstima u pekmezu. I onda nek se opet pronađe netko tko bude držao prodike običnom puku za piratluk.
Nvidia trenirala svoje jezične modele na milijunim
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.930
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad ce se saznati za openejaj pa za grok i ispast ce da je ejaj piratska kolekcija ebookova i scapeanih web stranica.
Šteta kaj je moralist Pz.Kpfw. dobio ban jer me baš zanima njegov komentar na ovo. Nakon METE eto i Nvidije uhvaćene s prstima u pekmezu. I onda nek se opet pronađe netko tko bude držao prodike običnom puku za piratluk.
Kolega se davno vratio, samo s drugim imenom. Mislim da je bolno jasno po stilu pisanja tko je. 
štok i vjeverica. i mene zanima mišljenje pzkpw-a o ovom piratluku i hrpetini ostalih koje mi mali ljudi moramo šutke trpjeti svakodnevno.
Ljudi moraju tako trenirat AI jer kad bi išli za svaku knjigu ikad tražit od nekog dopuštenje ili bilo što razvoj bi se usporija nemilo...jednostavno dok se ne postavi neka normalna granica od 10 ili max 15 godina da možes imati autorska prava nema napretka, a i ode stvarno spada u svrhu "poštene upotrebe" (fair use) jer nema napretka sa tolko ogranicenja
Pitao Google AI...evo njegovog odgovora
pzkpfw o piratluku
Korisnik PzKpfw na forumu portala Bug.hr poznat je po izrazito negativnom stavu prema piratstvu i zagovaranju strogih kazni za ilegalno preuzimanje sadržaja.
Njegovi ključni stavovi o "piratluku" (piratstvu) uključuju:
Zagovaranje represije:
PzKpfw često ističe da bi policija trebala imati ovlasti ulaska u stanove korisnika za koje postoji dojava o ilegalnom dijeljenju (sheranju) sadržaja kako bi se pronašli dokazi.
Moralni i umjetnički argumenti:
Smatra da filmove i drugi sadržaj ilegalno skidaju "fejkeri" i "pozeri" koji ne cijene umjetnost. Njegova je teza da se "ono što se dobije džaba ne cijeni" te da pravi ljubitelji sadržaja isti trebaju i platiti.
Podrška antpiratskim mjerama:
Redovito podržava vijesti o uvođenju novčanih kazni (npr. u Grčkoj za ilegalni IPTV) ili akcijama sportskih organizacija poput UEFA-e protiv piratstva, nazivajući korisnike piratskih servisa "luzerima".
Kritika neplaćanja naknada:
Svoj stav protiv piratstva često povlači paralelno s drugim oblicima izbjegavanja plaćanja, poput HRT pristojbe, smatrajući da bi sustav kažnjavanja trebao biti jednako oštar u oba slučaja.
Iako je njegov izvorni profil bio trajno uklonjen, korisnik pod istim imenom i dalje je aktivan u komentarima članaka na Bug.hr i Autonetu (podaci iz siječnja 2026.).
Ne možeš sa medom radit, a prste ne lizat.