koji moras bit retard da tak nekaj napravis?
NATO-ovi lovci presreli zrakoplov zbog naziva Wi-F
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.441
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-kad to radi retartd.. tad ok, svega ima.. no što kad-ako nije retard? što ako je incident-namjera planski? svako malo nešto s aerodromima po eu.. 'to je vuk'.. rezultat kad se nešto dogodi neće biti reakcije itd.
Toliko se sve nadzire da spuštaju avione zbog naziva wi-fi mreže, a prodaju nam priču da su neke bradonje otele avione i spucali se u nebodere 9/11, a oni to sve eto gledali bespomoćno... 

Toliko se sve nadzire da spuštaju avione zbog naziva wi-fi mreže, a prodaju nam priču da su neke bradonje otele avione i spucali se u nebodere 9/11, a oni to sve eto gledali bespomoćno... 

Ne mora da je zla Američka vlada u suranji sa samim Vragom srušila Twin Towerse , upucaj me Bože s teorijama zavjere.
koji moras bit retard da tak nekaj napravis?
samo ostatku putnika dati vrbovi prut i napraviti špalir i par puta ga rošetata uzduž...
No u svakom slučaju bio on samo kreten koji nema dobar smisao za humor treba to dobro zaplašit za primjer sličnima.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS

Zamisli, uočili su lika koji je javno emitovao poruku "imam bombu i sve u pobiti", a promakli su im oni koji to nisu radili. Zavera dokazana, pametnom dosta.
Zamisli, uočili su lika koji je javno emitovao poruku "imam bombu i sve u pobiti", a promakli su im oni koji to nisu radili. Zavera dokazana, pametnom dosta.

Dokaz da se ovcama sve može podvaliti.