NATO-ovi lovci presreli zrakoplov zbog naziva Wi-F

poruka: 9
|
čitano: 3.441
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NATO-ovi lovci presreli zrakoplov zbog naziva Wi-F".
18 godina

koji moras bit retard da tak nekaj napravis? 

Moj PC  
10 1 hvala 1
17 godina

-kad to radi retartd.. tad ok, svega ima.. no što kad-ako nije retard? što ako je incident-namjera planski? svako malo nešto s aerodromima po eu.. 'to je vuk'.. rezultat kad se nešto dogodi neće biti reakcije itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

6 0 hvala 0
19 mjeseci

Toliko se sve nadzire da spuštaju avione zbog naziva wi-fi mreže, a prodaju nam priču da su neke bradonje otele avione i spucali se u nebodere 9/11, a oni to sve eto gledali bespomoćno... 

2 6 hvala 1
14 godina
Re: NATO-ovi lovci presreli zrakoplov zbog naziva
SharkZ kaže...

Toliko se sve nadzire da spuštaju avione zbog naziva wi-fi mreže, a prodaju nam priču da su neke bradonje otele avione i spucali se u nebodere 9/11, a oni to sve eto gledali bespomoćno... 

Ne mora da je zla Američka vlada u suranji sa samim Vragom srušila Twin Towerse , upucaj me Bože s teorijama zavjere.

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
16 godina
Aldo kaže...

koji moras bit retard da tak nekaj napravis? 

samo ostatku putnika dati vrbovi prut i napraviti špalir i par puta ga rošetata uzduž...

Ju je je? Je ju je!
15 mjeseci
Umjesto da napiše "Đuro sjedalo 23 i imam 23cm i svi ćete biti iskaran_" pa možda bi nešto lijepo doživio u avijonu on ne maštoviti krelac napiše "imam bombu i svi ...".

No u svakom slučaju bio on samo kreten koji nema dobar smisao za humor treba to dobro zaplašit za primjer sličnima.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Onaj tko je pogledao dokumentarac Codex 9/11 zna dobro
18 godina
SharkZ kaže...

Zamisli, uočili su lika koji je javno emitovao poruku "imam bombu i sve u pobiti", a promakli su im oni koji to nisu radili. Zavera dokazana, pametnom dosta.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
19 mjeseci
Ivan(4) kaže...

Zamisli, uočili su lika koji je javno emitovao poruku "imam bombu i sve u pobiti", a promakli su im oni koji to nisu radili. Zavera dokazana, pametnom dosta.

Dokaz da se ovcama sve može podvaliti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice