Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 565.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Well, you've done it. You have got us to 1 Million likes and for that we cannot thank you enough... but we can at least try by handing you the keys to your brand new Lamborghini Miura Concept.

We will be preparing for the giveaway early next week so keep your eyes peeled for updates and the release of the code then... don't worry... you won't miss it. It will be posted everywhere.

Again, many thanks to all of our followers here on Facebook. "Stay tuned" and keep your eyes open.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
RuskeGTT kaže...

Well, you've done it. You have got us to 1 Million likes and for that we cannot thank you enough... but we can at least try by handing you the keys to your brand new Lamborghini Miura Concept.

We will be preparing for the giveaway early next week so keep your eyes peeled for updates and the release of the code then... don't worry... you won't miss it. It will be posted everywhere.

Again, many thanks to all of our followers here on Facebook. "Stay tuned" and keep your eyes open.

prićekamo sljedeći tjedan i nakon što objave kod povućemo likove{#}

13 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...

Zgodno...{#}, a jel se broji ako opet lajkamo?{#}

14 godina
Bumbilek kaže...
TheMrCro123 kaže...

Zgodno...{#}, a jel se broji ako opet lajkamo?{#}

Pazi da ne budes banan zbog toga {#}

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
13 godina
neaktivan
Budućnost nfs worlda:

Community Manager, VitalBullet:

Hiya Folks,

So as it stands currently the game is being kept up and running via a small team of people whom remain at Quicklime. The aim at the moment is of course making sure the game remains online and to ensure that some content is still released and e-commerce efforts are upheld along with of course given the community some events to partake in. Most of which are easier to cover due to less specialization.

The small team will be handing over the game in the coming months to another team who will continue doing the same until everything has settled comfortably in place.

As others have already pointed this is not like handing someone something small and just saying "here you go". The team taking over the game already have projects of their own and work to do, thus planning needs to be made in regards to team restructuring before we can even consider the handover. Once that is done then there needs to be a trade/handover of knowledge and training in regards to the various parts of the game's development. This ranges from the various contacts, coders, engineers, artists, designers and so on.

As you can imagine... this is a long process, probably lasting several months and there is still a lot left to do.

Because this is a long process, there is little at the moment in terms of information that would give you an idea of what's to come and how long is left... not to mention that it's still unclear to us as to when it will be complete.

I can say that there are still a bunch of new things waiting in the pipeline that you folks will be able to get you hands on for a few more months yet. We have yet to see what will be coming beyond that but we'll be sure to let you know closer to that time.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kao i obicno, gomile i gomile rijeci i lijepih akademsko-sluzbenih recenica, a nista konkretno receno. Menadzeri i politicari su pravo vjesti u tome.

1 0 hvala 0
13 godina

da li je moguće prebaciti se s apexa eu u chicane us?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

da li je moguće prebaciti se s apexa eu u chicane us?

ne..

17 godina
moderator

Da li ima razlike sa kojim autom skupljam TH? Već par dana skupljam sa Lotusom Exige, dolaze mi dijelovi sa 2 zvjezdice, dok je prije dolazilo i sa 4 (GT-R i 911 4.0).

Sad mi je 30-dnevni streak. Ili je to skroz random pa da se i ne zamaram sa izborom auta?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ti je random ja sam imao 115 th prije nego su mi dali ban zbog buga i 10 dana dobivao samo skillove s 1 zvjezdicom i neke dijelove kao recimo kocnice 0 0 1 a prije sam dobivao skillove sa 4 zvijezdice i ultra dijelove a stalno s istim autom kupim gemove

14 godina
DrNasty kaže...

Da li ima razlike sa kojim autom skupljam TH? Već par dana skupljam sa Lotusom Exige, dolaze mi dijelovi sa 2 zvjezdice, dok je prije dolazilo i sa 4 (GT-R i 911 4.0).

Sad mi je 30-dnevni streak. Ili je to skroz random pa da se i ne zamaram sa izborom auta?

Nema ti veze. Drop rate je prilicno los, sjecam se dana kada sam svaku 5-6 utrku dobio po jedan dobar ultra part a sada ......

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
12 godina
neaktivan

A jel to opet ovisi o poziciji na kraju utrke ili je sve random?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomo104 kaže...

A jel to opet ovisi o poziciji na kraju utrke ili je sve random?

Ne, sve ovisi o sreci. Uglavnom kad dobijete neki dobar Pro/Ulltra part dobro ga cuvajte jer evo ja se ne sjecam kad sam zadnji put dobio dobar Pro/Ultra part. Imao sam treasure streak od 200 dana da bi dobio 1 Star Skill Modove i Street Partove po 2 tjedna koje mozes kupit u shop-u, sto apsolutno nema smisla.

Razumijem da moraju od necega odrzavati servere (koji se non-stop crashaju) ali da vozim po 50 utrka dnevno da bi dobio 0/0/3 street brakes ?

15 godina

Te kartice su namještene i ako stisneš recimo 2  karticu (dobiješ recimo nekakav pro motor) takodjer ce taj motor biti i u ostalim karticama....

Nisam vijerovao dok nisam pogledao na youtubu i onda se sam uvjerio.... Tako isto možeš vidjeti u newsu što je neko dobio ako pise rare part won by friend znaci da je dobio dio ili skill ako nepise nista dobio je powerup... znaci mozes vidjeti sta je netko dobio bez da je taj netko otvorio karticu.

Suha krpa na dnu mora.....
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 19:54 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da ja sam to skuzio prije jedno mjesec dana kad jos nisam ni otvorio karticu a dobio +5 nitro ili nesto drugo ili pare 

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Nema, ima samo veze za pare, npr ja sam na jednom autu stavio sto vise skilova za bonusa para da dobijem sto vise para sa TH-om, sto ce tice toga sta ces dobiti ne ovisi o autu kao sto su vec i napisali, ovisi samo o sreci

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 20:50 (Haker_x).
13 godina

Molim vas da mi kažete vaše nickove sa apexa, prešao sam na apex pa bih vas volio dodat... 

Ps: od Bumbileka znam 

moj je NEVENCROATIA3

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Božoo kaže...

Molim vas da mi kažete vaše nickove sa apexa, prešao sam na apex pa bih vas volio dodat... 

Ps: od Bumbileka znam 

moj je NEVENCROATIA3

kak si se prebacio na apex? ideš ispočetka? moj je axeawesome :)

13 godina
tinchy199 kaže...

kak si se prebacio na apex? ideš ispočetka? moj je axeawesome :)

Da

14 godina
neaktivan

ne znam je istina, ali ovi turci tvrde da nakon što skupe 10k likeova da djele kod za Zondu

a nakon 20k likeova kod za CCX Elite

već su skupili +7k

nekako mi smrdi na prevaru

no tko zna možda griješim

https://www.facebook.com/NFSTURKiYE?hc_location=stream

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 19:28 (TheMrCro123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Fake ili ne, nista nas ne kosta da dodamo po like. Poslije uvjek mozemo dislike opaliti.

Vec imaju 8300 clanova{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Daj se potrudi napisati kako spada. Cijeli text nidje veze.
B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Fake ili ne, nista nas ne kosta da dodamo po like. Poslije uvjek mozemo dislike opaliti.

Istina!

14 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

točno, ništa nas ne košta

no ipak postoji nada da nije fake: prije sat vremena su kao osiguranje da nije fake objavili 1. dio koda (znam da mogu bilo šta izmislit, ali ipak pruža nadu)

15 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...

točno, ništa nas ne košta

no ipak postoji nada da nije fake: prije sat vremena su kao osiguranje da nije fake objavili 1. dio koda (znam da mogu bilo šta izmislit, ali ipak pruža nadu)

Ma to su vjerovatno i bubnuli prva 4 znaka samo onako da navuku lajkove?
Ja cu lajkat, pa ako ne bude nista, samo dislike, mada itekako sumnjam da ce samo za 10 i 20k lajkova dijeliti takve nagrade

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 20:58 (Haker_x).
14 godina

Iskreno ne smeta mi bar poklonim svojoj Zondi F mladeg brata {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheMrCro123 kaže...

ne znam je istina, ali ovi turci tvrde da nakon što skupe 10k likeova da djele kod za Zondu

već su skupili +7k

FAKE!

PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
TheMrCro123 kaže...

već su skupili +7k

FAKE!

Bas kako sam i mislio, zato ja ne mogu da nadjem stranicu da vidim jesu li dostigli 10k, zato sto je izbrisana, prijavili i izbrisali :)

13 godina

da li bi tko mjenjao acc apex eu za chicane us? na chicaneu imam puno frenda,a na apexu nemam nijednoga

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 12:48 (tinchy199).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nekih 100 like je falilo i obrisali su stranicu.
B-A-R-C-A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice