Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

kakav je u krivinama skyline 

vidim da mu je handling 302 stock

0 0 hvala 0
14 godina

R34 mi nikako se nesviđa,nije to to,bolje skupit još 800k i uzeti M3 GTS ili 900k LP640/650,ja ću sutra najvjerojatnije uzeti LP650.

EDIT
Ekipa neka netko napiše tut kako do free boosta,mene šiba stalno na stranice gdje moram broj mobitela upisivat i takve gluposti.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:07 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Need for Speed World Online
kruskar kaže...

R34 mi nikako se nesviđa,nije to to,bolje skupit još 800k i uzeti M3 GTS ili 900k LP640/650,ja ću sutra najvjerojatnije uzeti LP650.

EDIT
Ekipa neka netko napiše tut kako do free boosta,mene šiba stalno na stranice gdje moram broj mobitela upisivat i takve gluposti.

Nema free bosta... Koliko para toliko bosta...

Inače biš mogao ostat bez accaunta i naić na razno razne prijevare i viruse ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 23:04 (Božoo).
15 godina

megan u zavojima dere puno brze aute, isprobano...

neku vecer su mi se smijali likovi kad sam usao u utrku s meganom, kao ono bahahah vidi megana, ja sam im samo rekao smijte se vi...prao sam ih po zavojima samo tako, ravno rabiti nitro i ready i tu sam odmah uz murcielaga, m3 gts, lotusa i slicnim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Božoo kaže...
kruskar kaže...

EDIT

Nema free bosta... Koliko para toliko bosta...

Inače biš mogao ostat bez accaunta i naić na razno razne prijevare i viruse ...

Šuti samo ti molim te,ti si prvi koji je postavio key logera misleći da je boost,ima opcija koju su opet uveli sam mene nešto opasno hebe.

13 godina
kruskar kaže...
Šuti samo ti molim te,ti si prvi koji je postavio key logera misleći da je boost,ima opcija koju su opet uveli sam mene nešto opasno hebe.

Ko ja???

15 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Ne znam koji su ovi negativci koji daju dislajkove na komentare, mislim usmjerite tu negativnu energiju na nešto pozitivno imat ćete više uspjeha i sreće u životu... Nećete biti toliko isfrustrirani...:|

Ja ti dajem TD na pretezan broj komentara, sta je?

Pravis duple postove, smaras bezveze, milion postova od tebe, pa ohladi covjece, nikada nisi cuo za "Google" ???

Googlaj malo, sta smaras za svaku sitnicu???

Da nije OFT evo jedna slika

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ammex kaže...

Sta mislite koje je najbolje auto od ova 4: Renault Megan Sport r.s., Nisan Skyline GT-R V-Spec R34, Ford Focus RS, Mazda Rx-7 RZ 

Od ovoga što si napisao, ja bi uzeo Megane. 

13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Potraži među postovima od prošle godine moj post gdje sam stavio link na rG forum gdje sam objasnio kako dobiti free booste. A to što te traži broj mobitela znači da nisi sakrio IP, nego ideš preko hrvatskog. To možeš zaboraviti, jer dat 24kn za 400 boosta je malo previše.

12 godina
neaktivan

sta mislite koje je najbolje auto uzeti pa napucati (overal da bude do 599 da nepredje u A klasu)?

samo auta koja se kupuju parama

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 14:56 (Ammex).

1 0 hvala 0
13 godina
Haker_x kaže...
Božoo kaže...

Ne znam koji su ovi negativci koji daju dislajkove na komentare, mislim usmjerite tu negativnu energiju na nešto pozitivno imat ćete više uspjeha i sreće u životu... Nećete biti toliko isfrustrirani...:|

Ja ti dajem TD na pretezan broj komentara, sta je?

Pravis duple postove, smaras bezveze, milion postova od tebe, pa ohladi covjece, nikada nisi cuo za "Google" ???

Googlaj malo, sta smaras za svaku sitnicu???

Da nije OFT evo jedna slika

Ja se držim one ko pita ne skita...

A ti dislajkaj ako te to veseli...

btw...

13 godina
neaktivan
Ammex kaže...

sta mislite koje je najbolje auto uzeti pa napucati (overal da bude do 599 da nepredje u A klasu)?

samo auta koja se kupuju parama

Boss '69

12 godina
neaktivan

na kojem levelu mogu uzeti bmw m3 gts

i sta mislite jeli bolji nissan GT-R R35 V-spec od bmw m3 gts

0 0 hvala 0
13 godina
toretto kaže...

ovisi za sto ti treba

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
14 godina
toretto kaže...

Imam snowzillu i m3 gts,fali mi turbina i mjenjač ultra da bi sve bilo ultra i 703 mi je overall dok na m3 gts mi fale 3 stavke da bi bio ultra i overal je već oko 730,m3 gts je za race dobar a r35 za dragove.

12 godina
neaktivan

a koji je bolji za team escape

0 0 hvala 0
14 godina
toretto kaže...

Po mom mišljenju su si tu negdje,no ako hoćeš auto za TE onda idi na Bentlya onog za 2.000.000 on je bog i batina za TE.

14 godina
neaktivan
kruskar kaže...
toretto kaže...

Po mom mišljenju su si tu negdje,no ako hoćeš auto za TE onda idi na Bentlya onog za 2.000.000 on je bog i batina za TE.

Po meni je skoro svaki auto dobar za TE. Bitno je znati stazu i izbjegnuti rhyno-e i  barikade.

16 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
kruskar kaže...
toretto kaže...

Po meni je skoro svaki auto dobar za TE. Bitno je znati stazu i izbjegnuti rhyno-e i  barikade.

Ond uzmi Lotus Elise, i probaj TE u njemu. {#}

O_O
15 godina
neaktivan
EVO kaže...
iAvenger kaže...

U mene Roadster nosi i u Drag-u, i u TE, na ostalim ga stazama nisam ni probavao :D

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Remzi kaže...

po meni je skyline najbolji, najjaceg kojeg sam vidio imao je overall 590, a moj je na 573 i ide ko zmaj

Moja dilema skyline ili mazda rx8 za u B klasu na 599 overala, ili neki drugi, molim za savijet...

Danas sam dobio preporuku da stavim lanciu deltu na 599 u B klasu da je dušu dala za to... Pa sad ne znam...

Svako mišljenje je dobro došlo. 

Mazda RX8 ti je puno bolja od lace, al moja preporuka je Pontiac Solstice GXP, moze se nosit s jednim MR2-om isto tako i u C klasi

btw..zab sam Boss-a iz 69' :D al bolji je GXP

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 23:48 (snesh).
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

megan u zavojima dere puno brze aute, isprobano...

neku vecer su mi se smijali likovi kad sam usao u utrku s meganom, kao ono bahahah vidi megana, ja sam im samo rekao smijte se vi...prao sam ih po zavojima samo tako, ravno rabiti nitro i ready i tu sam odmah uz murcielaga, m3 gts, lotusa i slicnim...

onda si vozio s nekim Noob-ovima, jer taj Megan nije ni blizu jednom  Murcielagu i M3 GTS-u i Evori ako se radi o tom lotusu

15 godina

nisu noobovi nego imaju levele 45-55...jednostano pomiri se da u zavojima je megan nenad*ebiv, dok po ravnome je logicno da pusi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam megana i znam o cem pricas tj imam sve te aute, al nakon samog odbrojavanja megan vise nevidi ni M3 GTS-a ni lamba, tako da mu đaba ti zavoji

mozemo vozit ti Megana i ja cu bilo koji od tih i da ces osatat minimalno 10 sec u zaostatku

14 godina
EVO kaže...
iAvenger kaže...
kruskar kaže...
toretto kaže...

Imam Lotus Exige Cup 260 i auto je odlicno u Team Escape-ovima. Istina je da ako se zabijes u policiju da ce auto stati, medutim auto ima takvo skretanje da bez problema mogu izbjeci svaki roadblock/suv. Mislim da to ipak ovisi o vozacu jer ako je vozac los ne moze mu ni Bentley pomoci.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
13 godina
snesh kaže...
onda si vozio s nekim Noob-ovima, jer taj Megan nije ni blizu jednom  Murcielagu i M3 GTS-u i Evori ako se radi o tom lotusu

Šta je to noob? Često se u igrici susrećem s tim izrazom a ne znam šta znači???

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 9:54 (Božoo).
13 godina
neaktivan
EVO kaže...
iAvenger kaže...
kruskar kaže...
toretto kaže...

Vozio... Odličan je, ali ako te pogodi Rhino ideš 1km unatrag{#}

Božoo kaže...
snesh kaže...

Šta je to noob? Često se u igrici susrećem s tim izrazom a ne znam šta znači???

Pravo značenje te riječi je onaj tko je novi, početnik (čitaj, zelen) u igrici i da ne zna kako se igra (u ovom slučaju, vozi).

14 godina
neaktivan

U 3 dana sam skupio 1542 boosta, trenutno imam preko 1600, pokusavam skupiti nebeskih 5100 da kupim Shelby Super Snake dragstera{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

U 3 dana sam skupio 1542 boosta, trenutno imam preko 1600, pokusavam skupiti nebeskih 5100 da kupim Shelby Super Snake dragstera{#}

Za te novce mogao bi i nešto bolje uzeti

14 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Za te novce mogao bi i nešto bolje uzeti

Za racing bi, za drag i ne bas.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice