kakav je u krivinama skyline
vidim da mu je handling 302 stock
kakav je u krivinama skyline
vidim da mu je handling 302 stock
R34 mi nikako se nesviđa,nije to to,bolje skupit još 800k i uzeti M3 GTS ili 900k LP640/650,ja ću sutra najvjerojatnije uzeti LP650.
EDIT
Ekipa neka netko napiše tut kako do free boosta,mene šiba stalno na stranice gdje moram broj mobitela upisivat i takve gluposti.
R34 mi nikako se nesviđa,nije to to,bolje skupit još 800k i uzeti M3 GTS ili 900k LP640/650,ja ću sutra najvjerojatnije uzeti LP650.
EDIT
Ekipa neka netko napiše tut kako do free boosta,mene šiba stalno na stranice gdje moram broj mobitela upisivat i takve gluposti.
Nema free bosta... Koliko para toliko bosta...
Inače biš mogao ostat bez accaunta i naić na razno razne prijevare i viruse ...
megan u zavojima dere puno brze aute, isprobano...
neku vecer su mi se smijali likovi kad sam usao u utrku s meganom, kao ono bahahah vidi megana, ja sam im samo rekao smijte se vi...prao sam ih po zavojima samo tako, ravno rabiti nitro i ready i tu sam odmah uz murcielaga, m3 gts, lotusa i slicnim...
EDIT
Nema free bosta... Koliko para toliko bosta...
Inače biš mogao ostat bez accaunta i naić na razno razne prijevare i viruse ...
Šuti samo ti molim te,ti si prvi koji je postavio key logera misleći da je boost,ima opcija koju su opet uveli sam mene nešto opasno hebe.
Ko ja???
Ne znam koji su ovi negativci koji daju dislajkove na komentare, mislim usmjerite tu negativnu energiju na nešto pozitivno imat ćete više uspjeha i sreće u životu... Nećete biti toliko isfrustrirani...:|
Ja ti dajem TD na pretezan broj komentara, sta je?
Pravis duple postove, smaras bezveze, milion postova od tebe, pa ohladi covjece, nikada nisi cuo za "Google" ???
Googlaj malo, sta smaras za svaku sitnicu???
Da nije OFT evo jedna slika
Sta mislite koje je najbolje auto od ova 4: Renault Megan Sport r.s., Nisan Skyline GT-R V-Spec R34, Ford Focus RS, Mazda Rx-7 RZ
Od ovoga što si napisao, ja bi uzeo Megane.
Potraži među postovima od prošle godine moj post gdje sam stavio link na rG forum gdje sam objasnio kako dobiti free booste. A to što te traži broj mobitela znači da nisi sakrio IP, nego ideš preko hrvatskog. To možeš zaboraviti, jer dat 24kn za 400 boosta je malo previše.
sta mislite koje je najbolje auto uzeti pa napucati (overal da bude do 599 da nepredje u A klasu)?
samo auta koja se kupuju parama
Ne znam koji su ovi negativci koji daju dislajkove na komentare, mislim usmjerite tu negativnu energiju na nešto pozitivno imat ćete više uspjeha i sreće u životu... Nećete biti toliko isfrustrirani...:|
Ja ti dajem TD na pretezan broj komentara, sta je?
Pravis duple postove, smaras bezveze, milion postova od tebe, pa ohladi covjece, nikada nisi cuo za "Google" ???
Googlaj malo, sta smaras za svaku sitnicu???
Da nije OFT evo jedna slika
Ja se držim one ko pita ne skita...
A ti dislajkaj ako te to veseli...
btw...
sta mislite koje je najbolje auto uzeti pa napucati (overal da bude do 599 da nepredje u A klasu)?
samo auta koja se kupuju parama
Boss '69
na kojem levelu mogu uzeti bmw m3 gts
i sta mislite jeli bolji nissan GT-R R35 V-spec od bmw m3 gts
ovisi za sto ti treba
Imam snowzillu i m3 gts,fali mi turbina i mjenjač ultra da bi sve bilo ultra i 703 mi je overall dok na m3 gts mi fale 3 stavke da bi bio ultra i overal je već oko 730,m3 gts je za race dobar a r35 za dragove.
a koji je bolji za team escape
Po mom mišljenju su si tu negdje,no ako hoćeš auto za TE onda idi na Bentlya onog za 2.000.000 on je bog i batina za TE.
Po mom mišljenju su si tu negdje,no ako hoćeš auto za TE onda idi na Bentlya onog za 2.000.000 on je bog i batina za TE.
Po meni je skoro svaki auto dobar za TE. Bitno je znati stazu i izbjegnuti rhyno-e i barikade.
Po meni je skoro svaki auto dobar za TE. Bitno je znati stazu i izbjegnuti rhyno-e i barikade.
Ond uzmi Lotus Elise, i probaj TE u njemu.
U mene Roadster nosi i u Drag-u, i u TE, na ostalim ga stazama nisam ni probavao :D
po meni je skyline najbolji, najjaceg kojeg sam vidio imao je overall 590, a moj je na 573 i ide ko zmaj
Moja dilema skyline ili mazda rx8 za u B klasu na 599 overala, ili neki drugi, molim za savijet...
Danas sam dobio preporuku da stavim lanciu deltu na 599 u B klasu da je dušu dala za to... Pa sad ne znam...
Svako mišljenje je dobro došlo.
Mazda RX8 ti je puno bolja od lace, al moja preporuka je Pontiac Solstice GXP, moze se nosit s jednim MR2-om isto tako i u C klasi
btw..zab sam Boss-a iz 69' :D al bolji je GXP
megan u zavojima dere puno brze aute, isprobano...
neku vecer su mi se smijali likovi kad sam usao u utrku s meganom, kao ono bahahah vidi megana, ja sam im samo rekao smijte se vi...prao sam ih po zavojima samo tako, ravno rabiti nitro i ready i tu sam odmah uz murcielaga, m3 gts, lotusa i slicnim...
onda si vozio s nekim Noob-ovima, jer taj Megan nije ni blizu jednom Murcielagu i M3 GTS-u i Evori ako se radi o tom lotusu
nisu noobovi nego imaju levele 45-55...jednostano pomiri se da u zavojima je megan nenad*ebiv, dok po ravnome je logicno da pusi
imam megana i znam o cem pricas tj imam sve te aute, al nakon samog odbrojavanja megan vise nevidi ni M3 GTS-a ni lamba, tako da mu đaba ti zavoji
mozemo vozit ti Megana i ja cu bilo koji od tih i da ces osatat minimalno 10 sec u zaostatku
Imam Lotus Exige Cup 260 i auto je odlicno u Team Escape-ovima. Istina je da ako se zabijes u policiju da ce auto stati, medutim auto ima takvo skretanje da bez problema mogu izbjeci svaki roadblock/suv. Mislim da to ipak ovisi o vozacu jer ako je vozac los ne moze mu ni Bentley pomoci.
Šta je to noob? Često se u igrici susrećem s tim izrazom a ne znam šta znači???
Vozio... Odličan je, ali ako te pogodi Rhino ideš 1km unatrag
Šta je to noob? Često se u igrici susrećem s tim izrazom a ne znam šta znači???
Pravo značenje te riječi je onaj tko je novi, početnik (čitaj, zelen) u igrici i da ne zna kako se igra (u ovom slučaju, vozi).
U 3 dana sam skupio 1542 boosta, trenutno imam preko 1600, pokusavam skupiti nebeskih 5100 da kupim Shelby Super Snake dragstera
U 3 dana sam skupio 1542 boosta, trenutno imam preko 1600, pokusavam skupiti nebeskih 5100 da kupim Shelby Super Snake dragstera
Za te novce mogao bi i nešto bolje uzeti
Za te novce mogao bi i nešto bolje uzeti
Za racing bi, za drag i ne bas.