Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 562.095
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pošto me nitko nije shvatio evo vam tutorial s neta pa pogledajte,uglavnom meni to funkcionira.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: Need for Speed World Online
kruskar kaže...

Pošto me nitko nije shvatio evo vam tutorial s neta pa pogledajte,uglavnom meni to funkcionira.

Hvala, samo slabo su vidljivi detalji na ovom tutorijalu...{#}

13 godina
Božoo kaže...
kruskar kaže...

Hvala, samo slabo su vidljivi detalji na ovom tutorijalu...{#}

Btw, koji volan preporučate do koliko kn?

Samo da bude čim povoljnije please!

14 godina
neaktivan
evo decki lvl 12 sam kako da kupim auto novi za novac od utrka?
veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako mene ova igrica zna nazivcirat... Dobro zasto ne naprave utrke po klasama... a ne da ja na drag dodem s 200sx-om i protiv mene 2-3 lamborghinija?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vekyyy kaže...
evo decki lvl 12 sam kako da kupim auto novi za novac od utrka?

Odeš u garažu i odabereš auto koji bi htio. Dolje će ti se pokazati žuti broj. Njega možeš zaboraviti, jer su to boosti. Iznad tog broja su kocke u bojama, pa listaj dok ne dođeš do cijene za $. Ako nema te cijene, auto ne možeš ni kupiti za novce iz utrka.

dondo23 kaže...

Kako mene ova igrica zna nazivcirat... Dobro zasto ne naprave utrke po klasama... a ne da ja na drag dodem s 200sx-om i protiv mene 2-3 lamborghinija?? 

U takvim slučajevima, stisneš "leave".

Pa, imaš utrke po klasama. Samo Runaway drag je klasa S. U privatnim utrkama, možeš pozvati bilo koji auto (klasu) samo je važno da ti imaš klasu staze koju si odabrao

13 godina

Pozdrav i dobar dan želim...

Bumbilek molim te koji auto iz D klase da uzmem dvoumim se između renault clio i mazdra rx?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Bumbilek molim te koji auto iz D klase da uzmem dvoumim se između renault clio i mazdra rx?

Mazda RX {#}

13 godina
neaktivan

Zasto ne mogu igrati sa joyom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...
Božoo kaže...

Mazda RX {#}

Thanks man! {#}

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Možda nije pravilno instaliraN ili ti fale driveri. Ako nije ništa od toga, onda vjerojAtno je kompatibilan s igrom. Ukoliko je to slučaj, instaliraj program Xpadder. Na you tubu ili već negdje nađi kako se njim koristiti

13 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
drakula789 kaže...

Možda nije pravilno instaliraN ili ti fale driveri. Ako nije ništa od toga, onda vjerojAtno je kompatibilan s igrom. Ukoliko je to slučaj, instaliraj program Xpadder. Na you tubu ili već negdje nađi kako se njim koristiti

MS X360 gamepad pc :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 13:16 (drakula789).
13 godina
dondo23 kaže...

Ovo je zbilja u banani, ja sa mazdom rx D klasa i svaku utrku sam jedini iz D klase svi drugi su iz C!!!!!!!

Ne mogu vjerovat da me ama baš niti jednu od deset utrka igra nemože stavit sa svima u D klasu, 

a ako napuštam utrke, moram po 5 min. čekad do utrke u kojoj je većina u D klasi...{#}

13 godina
neaktivan

Danas na Speed fair dragu, nakon 5 sata farmanja, osvojio sam 3 pro tuned, 1 pro improved, 6 race, 6 street dijelova, 12 skilova i 9 aftermarkt dijela.

NELOŠE JE{#}. Farmam dalje...{#}

1 0 hvala 0
14 godina

Ako niste znali od danas mozete 3 prijatelja sa Facebooka invite-at i dobijete BMW Z4 Coupe za stalno. Ja sam danas ujutro to napravio i sad imam BMW Z4 Coupe LE.

Auto nije los pa ako imate volje se zezati s tim mozete probati.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

5 sati si igrao u komadu??

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
13 godina

Bumbilek, ne ide mi mazda... Kaži mi molim te kako da je složim, prestižu me scirocci iz D klase...{#}

Please {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Puls3 kaže...

Ako niste znali od danas mozete 3 prijatelja sa Facebooka invite-at i dobijete BMW Z4 Coupe za stalno. Ja sam danas ujutro to napravio i sad imam BMW Z4 Coupe LE.

bar 3 od njih se trebaju regati pocet igrat igricu da bi dobio auto. Ja takvih prijatelja nemam. {#}

14 godina
x18x05x kaže...
Puls3 kaže...

bar 3 od njih se trebaju regati pocet igrat igricu da bi dobio auto. Ja takvih prijatelja nemam. {#}

Nemoj se ljutiti, salim se. hahah

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Da, ovih dana imam vremena {#}

Božoo kaže...

Bumbilek, ne ide mi mazda... Kaži mi molim te kako da je složim, prestižu me scirocci iz D klase...{#}

Please {#}

Za bilo koju kombinaciju dijelova, pogledaj ovdje http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/

Pitao si me Clio ili Mazda, ne za neki drugi. Probaj uzeti Chevelle, ako je dostupan za novce. Odličan auto za drag i nižim klasama

x18x05x kaže...
Puls3 kaže...

Kreiraj 3 izmišljena maila, pa 3 FB profila i eto 3 prijatelja {#}

15 godina

Mislis da nece skuzit da je sve sa iste IP adrese??

13 godina
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Da, ovih dana imam vremena {#}

Božoo kaže...

Please {#}

Za bilo koju kombinaciju dijelova, pogledaj ovdje http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/

Pitao si me Clio ili Mazda, ne za neki drugi. Probaj uzeti Chevelle, ako je dostupan za novce. Odličan auto za drag i nižim klasama

x18x05x kaže...
Puls3 kaže...

Chevelle, pod koju to marku spada?

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Mislis da nece skuzit da je sve sa iste IP adrese??

Ne, ja sam to napravio sa shinE vinilom i.... zajebo se. Sad ne mogu dobiti BMW-a, jer to radi samo jednom.

Božoo kaže...

Chevelle, pod koju to marku spada?

Chevrolet, ali sam upravo vidio da više nije dostupan

13 godina
neaktivan

Božoo, RS4 ti je još jedan izbor. Za max u klasi D ti treba samo jedan dio, ali ako ga dovedeš na max u klasi C (trebaju ti race dijelovi) u dragu ćeš pobjeđivati svaki auto u E, D i C klasi i većinu u B.

0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...

Božoo, RS4 ti je još jedan izbor. Za max u klasi D ti treba samo jedan dio, ali ako ga dovedeš na max u klasi C (trebaju ti race dijelovi) u dragu ćeš pobjeđivati svaki auto u E, D i C klasi i većinu u B.

A koji je RS4? Koja marka?

EDIT: A skužio sam Audi...

Treba mi neki dobar auto za D klasu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 18:07 (Božoo).
15 godina
Bumbilek kaže...
Ne, ja sam to napravio sa shinE vinilom i.... zajebo se. Sad ne mogu dobiti BMW-a, jer to radi samo jednom.

Ja sam napravio fake racune od FB-a. Uspio se jednom regat na origin, druge su skuzili i nista sa mog pc-a.

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

A koji je RS4? Koja marka?

Audi

x18x05x kaže...
Bumbilek kaže...

Ja sam napravio fake racune od FB-a. Uspio se jednom regat na origin, druge su skuzili i nista sa mog pc-a.

Krivo... Dakle, napravi mailove, napravi FB profile i onda budi FB prijatelj s njima. Onda se logiraj sa svojim accountom na homepage. Klikni na invite link i logiraj se na FB. Pojavit će ti se prozor sa tvojim prijateljima. Odabiri jedan po jedan. Kad odabereš jednog prijatelja, pošalji mu zahtjev. Logiraj se na FB s podacima tog prijatelja. Prihvati zahtjev za igranje i onda te automatski prebacije na nfsw stranicu. Klikni "play" gumb i onda ćeš se morati registrirati (s tim fejk accountom). Nakon toga ti se pojavi ekran da skineš igricu (to ne moraš napraviti). Sad se ponovno logiraj sa svojim pravim accountom i odi na invite link i trebalo bi ti pisati "1 prijatelj pozvan". Ponovi to još dva puta.

14 godina
neaktivan

ako ima ko zainteresiran(zeznija sam se pa sam kupio aute za drugi acc ,a nisam ni znao) imam 2 acc oba su na apex eu..ovoga bi se rjesio nekako..lvl 7 ali sa kupljenim vozilima..mozda nije prava tema pa se ispricavam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...
Audi

Uspio sam scirocca dotjerat na 399 overala, samo kao probu pa sam vratio djelove.

Kako bi se ponašao sirocco u D klasi na 399?

Razmišljam da si uzmem scirocca za D klasu...

Ne znam...

13 godina
neaktivan
vedranST kaže...

ako ima ko zainteresiran(zeznija sam se pa sam kupio aute za drugi acc ,a nisam ni znao) imam 2 acc oba su na apex eu..ovoga bi se rjesio nekako..lvl 7 ali sa kupljenim vozilima..mozda nije prava tema pa se ispricavam..

Šteta što ga se rješavaš... Dobrisu auti. Ostavi ga i skupljaj dijamante i farmaj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice