- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako mene ova igrica zna nazivcirat... Dobro zasto ne naprave utrke po klasama... a ne da ja na drag dodem s 200sx-om i protiv mene 2-3 lamborghinija??
Odeš u garažu i odabereš auto koji bi htio. Dolje će ti se pokazati žuti broj. Njega možeš zaboraviti, jer su to boosti. Iznad tog broja su kocke u bojama, pa listaj dok ne dođeš do cijene za $. Ako nema te cijene, auto ne možeš ni kupiti za novce iz utrka.
Kako mene ova igrica zna nazivcirat... Dobro zasto ne naprave utrke po klasama... a ne da ja na drag dodem s 200sx-om i protiv mene 2-3 lamborghinija??
U takvim slučajevima, stisneš "leave".
Pa, imaš utrke po klasama. Samo Runaway drag je klasa S. U privatnim utrkama, možeš pozvati bilo koji auto (klasu) samo je važno da ti imaš klasu staze koju si odabrao
Pozdrav i dobar dan želim...
Bumbilek molim te koji auto iz D klase da uzmem dvoumim se između renault clio i mazdra rx?
Bumbilek molim te koji auto iz D klase da uzmem dvoumim se između renault clio i mazdra rx?
Mazda RX
Zasto ne mogu igrati sa joyom?
Mazda RX
Thanks man!
Možda nije pravilno instaliraN ili ti fale driveri. Ako nije ništa od toga, onda vjerojAtno je kompatibilan s igrom. Ukoliko je to slučaj, instaliraj program Xpadder. Na you tubu ili već negdje nađi kako se njim koristiti
Možda nije pravilno instaliraN ili ti fale driveri. Ako nije ništa od toga, onda vjerojAtno je kompatibilan s igrom. Ukoliko je to slučaj, instaliraj program Xpadder. Na you tubu ili već negdje nađi kako se njim koristiti
MS X360 gamepad pc :)
Ovo je zbilja u banani, ja sa mazdom rx D klasa i svaku utrku sam jedini iz D klase svi drugi su iz C!!!!!!!
Ne mogu vjerovat da me ama baš niti jednu od deset utrka igra nemože stavit sa svima u D klasu,
a ako napuštam utrke, moram po 5 min. čekad do utrke u kojoj je većina u D klasi...
Danas na Speed fair dragu, nakon 5 sata farmanja, osvojio sam 3 pro tuned, 1 pro improved, 6 race, 6 street dijelova, 12 skilova i 9 aftermarkt dijela.
NELOŠE JE. Farmam dalje...
Ako niste znali od danas mozete 3 prijatelja sa Facebooka invite-at i dobijete BMW Z4 Coupe za stalno. Ja sam danas ujutro to napravio i sad imam BMW Z4 Coupe LE.
Auto nije los pa ako imate volje se zezati s tim mozete probati.
5 sati si igrao u komadu??
Bumbilek, ne ide mi mazda... Kaži mi molim te kako da je složim, prestižu me scirocci iz D klase...
Please
Ako niste znali od danas mozete 3 prijatelja sa Facebooka invite-at i dobijete BMW Z4 Coupe za stalno. Ja sam danas ujutro to napravio i sad imam BMW Z4 Coupe LE.
bar 3 od njih se trebaju regati pocet igrat igricu da bi dobio auto. Ja takvih prijatelja nemam.
bar 3 od njih se trebaju regati pocet igrat igricu da bi dobio auto. Ja takvih prijatelja nemam.
Nemoj se ljutiti, salim se. hahah
Da, ovih dana imam vremena
Bumbilek, ne ide mi mazda... Kaži mi molim te kako da je složim, prestižu me scirocci iz D klase...
Please
Za bilo koju kombinaciju dijelova, pogledaj ovdje http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/
Pitao si me Clio ili Mazda, ne za neki drugi. Probaj uzeti Chevelle, ako je dostupan za novce. Odličan auto za drag i nižim klasama
Kreiraj 3 izmišljena maila, pa 3 FB profila i eto 3 prijatelja
Mislis da nece skuzit da je sve sa iste IP adrese??
Da, ovih dana imam vremena
Please
Za bilo koju kombinaciju dijelova, pogledaj ovdje http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/
Pitao si me Clio ili Mazda, ne za neki drugi. Probaj uzeti Chevelle, ako je dostupan za novce. Odličan auto za drag i nižim klasama
Chevelle, pod koju to marku spada?
Mislis da nece skuzit da je sve sa iste IP adrese??
Ne, ja sam to napravio sa shinE vinilom i.... zajebo se. Sad ne mogu dobiti BMW-a, jer to radi samo jednom.
Chevelle, pod koju to marku spada?
Chevrolet, ali sam upravo vidio da više nije dostupan
Božoo, RS4 ti je još jedan izbor. Za max u klasi D ti treba samo jedan dio, ali ako ga dovedeš na max u klasi C (trebaju ti race dijelovi) u dragu ćeš pobjeđivati svaki auto u E, D i C klasi i većinu u B.
Božoo, RS4 ti je još jedan izbor. Za max u klasi D ti treba samo jedan dio, ali ako ga dovedeš na max u klasi C (trebaju ti race dijelovi) u dragu ćeš pobjeđivati svaki auto u E, D i C klasi i većinu u B.
A koji je RS4? Koja marka?
EDIT: A skužio sam Audi...
Treba mi neki dobar auto za D klasu...
Ja sam napravio fake racune od FB-a. Uspio se jednom regat na origin, druge su skuzili i nista sa mog pc-a.
A koji je RS4? Koja marka?
Audi
Ja sam napravio fake racune od FB-a. Uspio se jednom regat na origin, druge su skuzili i nista sa mog pc-a.
Krivo... Dakle, napravi mailove, napravi FB profile i onda budi FB prijatelj s njima. Onda se logiraj sa svojim accountom na homepage. Klikni na invite link i logiraj se na FB. Pojavit će ti se prozor sa tvojim prijateljima. Odabiri jedan po jedan. Kad odabereš jednog prijatelja, pošalji mu zahtjev. Logiraj se na FB s podacima tog prijatelja. Prihvati zahtjev za igranje i onda te automatski prebacije na nfsw stranicu. Klikni "play" gumb i onda ćeš se morati registrirati (s tim fejk accountom). Nakon toga ti se pojavi ekran da skineš igricu (to ne moraš napraviti). Sad se ponovno logiraj sa svojim pravim accountom i odi na invite link i trebalo bi ti pisati "1 prijatelj pozvan". Ponovi to još dva puta.
Uspio sam scirocca dotjerat na 399 overala, samo kao probu pa sam vratio djelove.
Kako bi se ponašao sirocco u D klasi na 399?
Razmišljam da si uzmem scirocca za D klasu...
Ne znam...
ako ima ko zainteresiran(zeznija sam se pa sam kupio aute za drugi acc ,a nisam ni znao) imam 2 acc oba su na apex eu..ovoga bi se rjesio nekako..lvl 7 ali sa kupljenim vozilima..mozda nije prava tema pa se ispricavam..
Šteta što ga se rješavaš... Dobrisu auti. Ostavi ga i skupljaj dijamante i farmaj.