Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed World Online
the. Shelby kaže...

Dugo vremena sam vozio LFA, maloprije kupio Bossa 302, auto je fenomenalan, najvise me iznenadilo sto ima handling kao LFA, acceleration mu je osjetno veci i u drag utrkama ima puno bolji launch grip koji je kod LFA najveca mana. Sa stock Bossom sam dobio 7-8 dragova zaredom, protivnici su bili LFA, Gallardo i Murcielago Roadster sa mjesanim dijelovima po 2 i 3 zvjezdice. Do sada sam mislio da je LFA najbolji all-round auto i predpostavljao da je Boss bolji samo za drag, medjutim uvjerio sam se je Boss bolji po svim parametrima, dobar je sve, i za racing i za pursuit i za team escape, u dragu takodjer mislim da je bolji nego Murcielago Roadster, ali ne mogu sa sigurnoscu tvrditi jer Murcielaga nisam vozio. I povrh svega jos je muscle car i je*acki izgleda i zvuci{#}. Uglavnom Boss je po meni trenutno najbolji IGC auto, zadnjom rotacijom su izbacili Corvettu ZR1 i LFA i dodali Bentleya i Porchea pa bi trebalo i njih provjeriti, ja sam im gledao statse i nisu nesto posebno.

Bas sam si mislio kupiti LFA. Moj Skyline vec dosta zaostaje, tj nemogu pobjediti sa njim.

Koliko treba za boss-a kesha??

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
the. Shelby kaže...

Dugo vremena sam vozio LFA, maloprije kupio Bossa 302, auto je fenomenalan, najvise me iznenadilo sto ima handling kao LFA, acceleration mu je osjetno veci i u drag utrkama ima puno bolji launch grip koji je kod LFA najveca mana. Sa stock Bossom sam dobio 7-8 dragova zaredom, protivnici su bili LFA, Gallardo i Murcielago Roadster sa mjesanim dijelovima po 2 i 3 zvjezdice. Do sada sam mislio da je LFA najbolji all-round auto i predpostavljao da je Boss bolji samo za drag, medjutim uvjerio sam se je Boss bolji po svim parametrima, dobar je sve, i za racing i za pursuit i za team escape, u dragu takodjer mislim da je bolji nego Murcielago Roadster, ali ne mogu sa sigurnoscu tvrditi jer Murcielaga nisam vozio. I povrh svega jos je muscle car i je*acki izgleda i zvuci{#}. Uglavnom Boss je po meni trenutno najbolji IGC auto, zadnjom rotacijom su izbacili Corvettu ZR1 i LFA i dodali Bentleya i Porchea pa bi trebalo i njih provjeriti, ja sam im gledao statse i nisu nesto posebno.

Bas sam si mislio kupiti LFA. Moj Skyline vec dosta zaostaje, tj nemogu pobjediti sa njim.

Koliko treba za boss-a kesha??

1.900.000, kupite Murcia, kida.

14 godina

{#}

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Puls3 kaže...

{#}

Vec je nedostupna stranica.

14 godina
neaktivan

Jest ne radi još uvijek

Nego da li itko ima ili je imao BMW M6 Coupe? Planiram ga danas kupiti pa me zanima da li se isplati. Ako ne onda uzimam Subaru WRX Hatchback

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Odigrao sam do sad oko 20 drag trka sa Roadster-om, samo dve sam izgubio i to zbog moje gluposti jer nisam na pocetku lepo promenio brzinu, dobijao sam LFA, Boss-a, GT3, zatim Zondu, Meclaren F1 itd , odlican je Murcielago {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

{#}

7DWK-KCXG-6Y3B-YSA8

Bas sam sada vidio na facebooku i reedem-ao :D

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
15 godina
Haker_x kaže...
Puls3 kaže...

{#}

7DWK-KCXG-6Y3B-YSA8

Bas sam sada vidio na facebooku i reedem-ao :D

Nije bas nesto. Al 200000 tisuca vrijedi, odmah sam je prodao.

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Ja necu, nek stoji, ne smeta mi, a sada da sam zapeo za 200.000 IGC-a i nisam...

"Al 200000 tisuca" to ti je prosto provaljena recenica hehehehe :D

15 godina
Haker_x kaže...
x18x05x kaže...

Ja necu, nek stoji, ne smeta mi, a sada da sam zapeo za 200.000 IGC-a i nisam...

"Al 200000 tisuca" to ti je prosto provaljena recenica hehehehe :D

zaboravio si reci jos, provalio i ostao ziv.. :)

13 godina

mogao si i vise dobiti za nju

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dovoljno, sada imam 1.950.000 i mislim da cu kupiti Boss-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 2:32 (x18x05x).
12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Kupi Roadster-a, ja sam ga danas uzeo i par puta sam osurio tog Boss-a u drag-u.

13 godina
neaktivan
Remzi kaže...

stavili dva nova draga, ali nisu baš nešto

Meni su odlični, jer ipak treba malo i upravljati, a ne samo stisnuti gas{#}

x18x05x kaže...
vedranST kaže...

evo mene..apex EU ,vedranST

dodao sam te.. koliko kosta onaj Cayman?? vidim da ima icon TH pokraj.

Izbjegavaj Cayman u širokom luku. TH bi trebao biti za booste

the. Shelby kaže...

LFA je odličan u utrkama. Za drag je banana. Ostale usporedbe ćeš dobiti ovih dana... Dok uhvatim malo vremena.{#}

15 godina
neaktivan

Kada ovaj Mclaren F1 ide ovoliko, Pagani ide sigurno preko 400km/h jer me neko u dragu debelo pobijedio sa Pagani-em

Evo malo ludorije od sinoc

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 9:48 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Viper95 kaže...
x18x05x kaže...

Kupi Roadster-a, ja sam ga danas uzeo i par puta sam osurio tog Boss-a u drag-u.

Sta kazes, sa Lambom koji ima full ultra si pobjedio Bossa koji ima, da pogadjam, street dijelove? Ako mislis da je brzi nego Boss, postavi vrijeme sa nekog draga sa stock Lambom i ja cu postaviti sa stock Bossom pa cemo da vidimo, do tada imas mahanje{#}

Bumbilek kaže...

LFA je odličan u utrkama. Za drag je banana. Ostale usporedbe ćeš dobiti ovih dana... Dok uhvatim malo vremena.{#}

Da, u biti to je ono sto sam i ja napisao za LFA, ali za trke nije ni Boss nista gori{#}

12 godina
neaktivan

Uff juce i danas na TH-u sam dobio po 35k reputacije i 25k novca {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viper95 kaže...

Uff juce i danas na TH-u sam dobio po 35k reputacije i 25k novca {#}

Meni je sinoc nekoliko dragova dalo po 15k ICG-a i po 5k experienca, sto nikad nisam toliko dobio

13 godina

meni je s skilovima bilo najviše 29610 na team escapeu

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji je auto best buy za 2 milje. Treba mi auto koji može skretati a ne ubrzati do 400 i onda se slupati na svakom zavoju :)

Razmišljam da li da uzmem Bossa 12" ili Murcielago roadster.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Koji je auto best buy za 2 milje. Treba mi auto koji može skretati a ne ubrzati do 400 i onda se slupati na svakom zavoju :)

Razmišljam da li da uzmem Bossa 12" ili Murcielago roadster.

Hmm, ja sam kupio juce Roadster-a, mnogo je dobar, surim redom, odigrao sam oko 50 drag trka i samo sam 5-6 puta bio drugi ili nize plasiran, ali kad nakupim jos para kupujem i Boss-a.

13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...
Viper95 kaže...
x18x05x kaže...

Sta kazes, sa Lambom koji ima full ultra si pobjedio Bossa koji ima, da pogadjam, street dijelove? Ako mislis da je brzi nego Boss, postavi vrijeme sa nekog draga sa stock Lambom i ja cu postaviti sa stock Bossom pa cemo da vidimo, do tada imas mahanje{#}

Bumbilek kaže...

Da, u biti to je ono sto sam i ja napisao za LFA, ali za trke nije ni Boss nista gori{#}

Daj nam vremena sa Bossom, da možemo komparirati

I, sorry, nisam vidio tvoj post, inače ne bi duplirao.{#}

12 godina
neaktivan

Evo i danas sam dobio malo vise od 35k reputacije i oko 25k novca {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 10:47 (Viper95).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bumbilek, ja cu u narednih dan-dva staviti vremena sa dragova od Bossa 302 i LFA. Kao sto si i rekao, to bi trebala da bude poenta foruma, raspravljati malo o autima kako bi svi znali sta valja a sta ne. Svako vrijeme potkrijepiti screenshotom sa vidljivim skillovima i performance dijelovima. Pozeljno da je auta koja testirate budu stock.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Bumbilek, ja cu u narednih dan-dva staviti vremena sa dragova od Bossa 302 i LFA. Kao sto si i rekao, to bi trebala da bude poenta foruma, raspravljati malo o autima kako bi svi znali sta valja a sta ne. Svako vrijeme potkrijepiti screenshotom sa vidljivim skillovima i performance dijelovima. Pozeljno da je auta koja testirate budu stock.

Može stock, ali moj prijedlog je da ne ipak bude stock. Nitko ne vozi stock auto, a osim toga različiti setup dijelova i skilova daju različita vremena.

Što se tiče setup dijelova, možete ga pronaći ovdje: http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/. Odmah da začepim usta onima koji će reći da je overal setup bolji od navedenog, NIJE. Isprobano puno puta, a osim toga i Alfa "best in class" koja košta suludih 13.000 boosta, na sebi ima setup dijelova iz ovog vodiča.

15 godina
Viper95 kaže...

Evo i danas sam dobio malo vise od 35k reputacije i oko 25k novca {#}

Evo malo i mene..

13 godina

Dns smo se ja i Bumbilek malo vozili po dragovima, MR2 stvarno ide, ali RX8 ide i više od top speeda {#}

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...

Dns smo se ja i Bumbilek malo vozili po dragovima, MR2 stvarno ide, ali RX8 ide i više od top speeda {#}

Koji je top speed??

13 godina

overall je sad 588, a max sam uspio ići 301km/h

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...