Dugo vremena sam vozio LFA, maloprije kupio Bossa 302, auto je fenomenalan, najvise me iznenadilo sto ima handling kao LFA, acceleration mu je osjetno veci i u drag utrkama ima puno bolji launch grip koji je kod LFA najveca mana. Sa stock Bossom sam dobio 7-8 dragova zaredom, protivnici su bili LFA, Gallardo i Murcielago Roadster sa mjesanim dijelovima po 2 i 3 zvjezdice. Do sada sam mislio da je LFA najbolji all-round auto i predpostavljao da je Boss bolji samo za drag, medjutim uvjerio sam se je Boss bolji po svim parametrima, dobar je sve, i za racing i za pursuit i za team escape, u dragu takodjer mislim da je bolji nego Murcielago Roadster, ali ne mogu sa sigurnoscu tvrditi jer Murcielaga nisam vozio. I povrh svega jos je muscle car i je*acki izgleda i zvuci. Uglavnom Boss je po meni trenutno najbolji IGC auto, zadnjom rotacijom su izbacili Corvettu ZR1 i LFA i dodali Bentleya i Porchea pa bi trebalo i njih provjeriti, ja sam im gledao statse i nisu nesto posebno.
Bas sam si mislio kupiti LFA. Moj Skyline vec dosta zaostaje, tj nemogu pobjediti sa njim.
Koliko treba za boss-a kesha??