Minecraft survival server zaključana tema

poruka: 709
|
čitano: 95.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Minecraft survival server

Je server opet down ili ja imam problema?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako moze add nick mi je kao na forumu.

Gradi mi se :) 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Minecraft survival server
lzgr kaže...

Ovako stoji stanje:

• Notch banan jer se odlogiravao kad bi ga netko napao.
  • Fermi nije nikog tp-ao, ja sam JEDANPUT (!!!!1!) sebe samo zato da se lociram u prostoru i serveru jer nisam imao pojma di sam ni sta sam. Ja nisam bio na serveru otkad je pokrenut danas.

notch unbanovan :)

Say Hello To My Little Friend
15 godina
protjeran
Scarfaceee kaže...
lzgr kaže...

Ovako stoji stanje:

• Notch banan jer se odlogiravao kad bi ga netko napao.
  • Fermi nije nikog tp-ao, ja sam JEDANPUT (!!!!1!) sebe samo zato da se lociram u prostoru i serveru jer nisam imao pojma di sam ni sta sam. Ja nisam bio na serveru otkad je pokrenut danas.

notch unbanovan :)

Njušim Fermija iz napada{#}

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
borna666 kaže...

Ovako razmišljdam da poćnej jedan od ova dva factiona

1. Barbarians

-banda divljaka{#}

-pljaćkali bi druge i otimali im dobra te im spaljivali/uništvali naselja

-ako spartanci žele možemo biti saveznici ili neutralni

-primamo prijateljstva ali ne zadugo

2.Merchant guild

-skupina trgovaca koji bi zarađivali na prodaji resursa, hrane, oružja

-bili bi neutralci te se nebi borili vec trgovali

Ja sam sve više za ono prvo ali ko hoće neka se javi.

Hehe nezelis se borit protiv nas...pametno, pametno :)

I to i zabavno je trgovat i uživat u rudarenju bez da sam paranoićan oće neko naić;)

13 godina
protjeran
I ja bi se volio prijaviti za server... Ime u igri mi je cromaky96 i imam premium account
Evo i par slika mojeg malog sela koje radim na laggerskom serveru:
druga kuća druga kuća
ulica ulica
granary iz vana granary iz vana
granary granary
vrt vrt
Glavna kuća "Isusova koliba" Glavna kuća "Isusova koliba"

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

na poroslim serveru nekilik je nekoliko puta uhvacen sa puno dijamanata a te dijamante mu je dao fermibro sad je jos fermibro na ovom serveru admin i u fkcijskim ratovima tpa sve k nama

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 11:42 (TaNk).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TaNk kaže...

svako tko se spoji na ov server je budala. na poroslim serveru nekilik je nekoliko puta uhvacen sa puno dijamanata a te dijamante mu je dao fermibro sad je jos fermibro na ovom serveru admin i u fkcijskim ratovima tpa sve k nama

nemam ja šta davati. 9 nas je bilo, mineali smo ko debili. tpao nisam nikog, svi smo došli pješke i penjali se gore prek stupova.

to što ne znate igrati i samo znate izgubiti, nisam vam ja kriv.

spartanci su jači od vas, pomirite se.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan

evo ja sam odusevljen serverom ali sada bi reko onima koji placaju server...itd ugl igrac fermi ili vam admin rekao nama igracima (tank,nukeman,notch,marijan car,shizo....)da se nesmjemo teleportirat do nikoga zbog nekih razloga,ali fermi je teleportirao lzgr-a,nekog lika.... te su smanjili do kud se smije ic da bi nas mogli lakse nac,ima jos jedna stvar a to je ova:kak neprijatelj moze gradit u nasem teritorju ak ga nisu claimmali i tak da bi ja(notch i ostali igraci koji su bili ubijeni,da zbog nas smjenite fermija i stavite nekog drugog igraca za admina milim moze biti vajkrem jel je on naprajvednijiMOLIM VAS UCIITE ESTO :(

4 smjeniti fermibro-a
0 staviti drugog igraca
Notch
Moj PC  
1 6 hvala 1
15 godina
Notch kaže...

evo ja sam odusevljen serverom ali sada bi reko onima koji placaju server...itd ugl igrac fermi ili vam admin rekao nama igracima (tank,nukeman,notch,marijan car,shizo....)da se nesmjemo teleportirat do nikoga zbog nekih razloga,ali fermi je teleportirao lzgr-a,nekog lika.... te su smanjili do kud se smije ic da bi nas mogli lakse nac,ima jos jedna stvar a to je ova:kak neprijatelj moze gradit u nasem teritorju ak ga nisu claimmali i tak da bi ja(notch i ostali igraci koji su bili ubijeni,da zbog nas smjenite fermija i stavite nekog drugog igraca za admina milim moze biti vajkrem jel je on naprajvednijiMOLIM VAS UCIITE ESTO :(

Haha ti si stvarno brain. smjenit fermija il stavit novog LOL?!

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
17 godina
neaktivan
Notch kaže...

dečko, admin sam bio na bugcraftu već duže vrijeme, pokušao sam biti što pravedniji.

nastavio sam i ovdje.

tp nisam, otkud ti to. smanjili smo mapu jer bi svi otišli na +20 000 xyz i nikad ih ne bi našli.

neprijatelj ne može graditi, mi smo gradili pokraj, vi ste skočili dolje i riješili smo vas.

lažovi, nastavite dalje, gubitnici.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Notch kaže...

Gle vi ste se bacali u jezero, mi smo vas ubijali i izgubili ste power. Time smo claimali dio vaseg teritorija i izgradili most. Jasnije sada?

Mogu postati server log ako treba.

Long live Open Source and GNU/Linux!
14 godina
protjeran

ili netko ima neki zanimljivi plugin za igru samo što ne priznaje.. c c c

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ili netko ima neki zanimljivi plugin za igru samo što ne priznaje.. c c c

Ti  si imao pa si odletio.

14 godina
protjeran

jedini koji je priznao, ostali svi psssssst.. joj kako se smijem sad ovim vašim ispadima {#}

edit. pls nastavite pisati što se događa, davim se od smijeha. obavezno iste ljude stavite nazad za admine koji su bili i prije, zabava zajamčena

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:11 (skullscar).
15 godina
neaktivan

Niti jedno, glup si soz

15 godina
protjeran

Dovraga ko mala ste djeca.

Pri zadnjim postovima je bilo da ce biti grifanja i 

unistavanja svog truda drugoga ali jebe** sve pomiri se stime ili....

Nemate dokaza protiv fermija.

Kada ga uvatite u slici kako leti ili tako nešto onda je to druga prića.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
protjeran

I tako ode dobra ideja za server{#}

Ni to nije moglo potrajat.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta je sa hanterskom  kucom?

ja upisem /f home i pise da nema

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve je unisteno

14 godina
neaktivan

i u kojem si sad  ? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za sve koji su skuzili kakvi su admini evo vam IP servera sa fakcijama ima nas vec troje iz hrvatske pa se slobodno pridruzite

IP:69.27.127.168:25568

Server je krekirani

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
borna666 kaže...

I tako ode dobra ideja za server{#}

Ni to nije moglo potrajat.

Ma kad se ponašaju kao mala djeca.

"On je letio!!1!!" "portao ga je!!!"

Ma dajte se smirite ljudovi. I fermi ako je kriv i ostali.

Sve je palo u vodu, nisu ljudi shvatili ovo kako treba i bok.

17 godina
neaktivan
TaNk kaže...

Za sve koji su skuzili kakvi su admini evo vam IP servera sa fakcijama ima nas vec troje iz hrvatske pa se slobodno pridruzite

IP:69.27.127.168:25568

Server je krekirani

Što smo ja i vajkrem skrivili?

14 godina
protjeran

hmm trajalo je i kraće nego sam rekao da bude... {#}

15 godina
neaktivan

De čemu svađa?

ja kažem da taj factions treba mači-..-

uzrokuje teške svadje, svi vičete na sve

tank...on je admin i poštuj to...ako ti se nesviđa nemoraš igrat...jednostavno reci NE i ja te lako maknem s wl

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

De čemu svađa?

tank...on je admin i poštuj to...ako ti se nesviđa nemoraš igrat...jednostavno reci NE i ja te lako maknem s wl

Ajde, reci da i ja resetiram server, nova mapa i mičem factions.

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
nul-3 kaže...

De čemu svađa?

Ajde, reci da i ja resetiram server, nova mapa i mičem factions.

ideja je bila genijalna, al gubitnici ne mogu prihvatiti poraz.

igrao sam na serveru gdje je factions kao ovdje bio primaran, to je prezabavno bilo. kopanje, gradnja, organiziranje borbe, napad na bazu ko u mw2(dvojica protiv cijele baze)..bilo je genijalno, šteta što se server izgasio :(

upravo tako je trebao izgledat ovaj server, al ekipa je jednostavno genijalna...

sad čekam bugcraft v3 da sredimo sve kak treba, nek ljudi prihvate factions, a ne da seru zato što smo im zbog brojčane nadmoćnosti pobijedili.

naravno, normalno je za zanovijetaju, ipak su još klinci(vajkrem pokušava bit što ozbiljniji, ovi ostali(tank i sl.) su prava djeca)

17 godina
neaktivan
Ajmo obaviti posao,nova mapa i factions k vragu.
15 godina
neaktivan

Kolko vidim atmosfera na serveru nije najbolja, ako krenete ispočetka računajte da sam ja za, bilo kaj da stavite ja ću igrat. I jedan savjet, ako nekom smeta neš i zanovijeta jednostavno ga izbacite i bok, jer ovak će uvijek neko bit kome nije po volji i bit će sranja...

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice