Je server opet down ili ja imam problema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako moze add nick mi je kao na forumu.
Gradi mi se :)
Ovako stoji stanje:
- Notch banan jer se odlogiravao kad bi ga netko napao.
- Fermi nije nikog tp-ao, ja sam JEDANPUT (!!!!1!) sebe samo zato da se lociram u prostoru i serveru jer nisam imao pojma di sam ni sta sam. Ja nisam bio na serveru otkad je pokrenut danas.
notch unbanovan :)
Ovako stoji stanje:
- Notch banan jer se odlogiravao kad bi ga netko napao.
- Fermi nije nikog tp-ao, ja sam JEDANPUT (!!!!1!) sebe samo zato da se lociram u prostoru i serveru jer nisam imao pojma di sam ni sta sam. Ja nisam bio na serveru otkad je pokrenut danas.
notch unbanovan :)
Njušim Fermija iz napada
Ovako razmišljdam da poćnej jedan od ova dva factiona
1. Barbarians
-banda divljaka
-pljaćkali bi druge i otimali im dobra te im spaljivali/uništvali naselja
-ako spartanci žele možemo biti saveznici ili neutralni
-primamo prijateljstva ali ne zadugo
2.Merchant guild
-skupina trgovaca koji bi zarađivali na prodaji resursa, hrane, oružja
-bili bi neutralci te se nebi borili vec trgovali
Ja sam sve više za ono prvo ali ko hoće neka se javi.
Hehe nezelis se borit protiv nas...pametno, pametno :)
I to i zabavno je trgovat i uživat u rudarenju bez da sam paranoićan oće neko naić;)
na poroslim serveru nekilik je nekoliko puta uhvacen sa puno dijamanata a te dijamante mu je dao fermibro sad je jos fermibro na ovom serveru admin i u fkcijskim ratovima tpa sve k nama
svako tko se spoji na ov server je budala. na poroslim serveru nekilik je nekoliko puta uhvacen sa puno dijamanata a te dijamante mu je dao fermibro sad je jos fermibro na ovom serveru admin i u fkcijskim ratovima tpa sve k nama
nemam ja šta davati. 9 nas je bilo, mineali smo ko debili. tpao nisam nikog, svi smo došli pješke i penjali se gore prek stupova.
to što ne znate igrati i samo znate izgubiti, nisam vam ja kriv.
spartanci su jači od vas, pomirite se.
evo ja sam odusevljen serverom ali sada bi reko onima koji placaju server...itd ugl igrac fermi ili vam admin rekao nama igracima (tank,nukeman,notch,marijan car,shizo....)da se nesmjemo teleportirat do nikoga zbog nekih razloga,ali fermi je teleportirao lzgr-a,nekog lika.... te su smanjili do kud se smije ic da bi nas mogli lakse nac,ima jos jedna stvar a to je ova:kak neprijatelj moze gradit u nasem teritorju ak ga nisu claimmali i tak da bi ja(notch i ostali igraci koji su bili ubijeni,da zbog nas smjenite fermija i stavite nekog drugog igraca za admina milim moze biti vajkrem jel je on naprajvednijiMOLIM VAS UCIITE ESTO :(
4 | smjeniti fermibro-a |
---|---|
0 | staviti drugog igraca |
evo ja sam odusevljen serverom ali sada bi reko onima koji placaju server...itd ugl igrac fermi ili vam admin rekao nama igracima (tank,nukeman,notch,marijan car,shizo....)da se nesmjemo teleportirat do nikoga zbog nekih razloga,ali fermi je teleportirao lzgr-a,nekog lika.... te su smanjili do kud se smije ic da bi nas mogli lakse nac,ima jos jedna stvar a to je ova:kak neprijatelj moze gradit u nasem teritorju ak ga nisu claimmali i tak da bi ja(notch i ostali igraci koji su bili ubijeni,da zbog nas smjenite fermija i stavite nekog drugog igraca za admina milim moze biti vajkrem jel je on naprajvednijiMOLIM VAS UCIITE ESTO :(
Haha ti si stvarno brain. smjenit fermija il stavit novog LOL?!
dečko, admin sam bio na bugcraftu već duže vrijeme, pokušao sam biti što pravedniji.
nastavio sam i ovdje.
tp nisam, otkud ti to. smanjili smo mapu jer bi svi otišli na +20 000 xyz i nikad ih ne bi našli.
neprijatelj ne može graditi, mi smo gradili pokraj, vi ste skočili dolje i riješili smo vas.
lažovi, nastavite dalje, gubitnici.
Gle vi ste se bacali u jezero, mi smo vas ubijali i izgubili ste power. Time smo claimali dio vaseg teritorija i izgradili most. Jasnije sada?
Mogu postati server log ako treba.
ili netko ima neki zanimljivi plugin za igru samo što ne priznaje.. c c c
ili netko ima neki zanimljivi plugin za igru samo što ne priznaje.. c c c
Ti si imao pa si odletio.
jedini koji je priznao, ostali svi psssssst.. joj kako se smijem sad ovim vašim ispadima
edit. pls nastavite pisati što se događa, davim se od smijeha. obavezno iste ljude stavite nazad za admine koji su bili i prije, zabava zajamčena
Niti jedno, glup si soz
Dovraga ko mala ste djeca.
Pri zadnjim postovima je bilo da ce biti grifanja i
unistavanja svog truda drugoga ali jebe** sve pomiri se stime ili....
Nemate dokaza protiv fermija.
Kada ga uvatite u slici kako leti ili tako nešto onda je to druga prića.
I tako ode dobra ideja za server
Ni to nije moglo potrajat.
Sta je sa hanterskom kucom?
ja upisem /f home i pise da nema
Sve je unisteno
i u kojem si sad ?
Za sve koji su skuzili kakvi su admini evo vam IP servera sa fakcijama ima nas vec troje iz hrvatske pa se slobodno pridruzite
IP:69.27.127.168:25568
Server je krekirani
I tako ode dobra ideja za server
Ni to nije moglo potrajat.
Ma kad se ponašaju kao mala djeca.
"On je letio!!1!!" "portao ga je!!!"
Ma dajte se smirite ljudovi. I fermi ako je kriv i ostali.
Sve je palo u vodu, nisu ljudi shvatili ovo kako treba i bok.
Za sve koji su skuzili kakvi su admini evo vam IP servera sa fakcijama ima nas vec troje iz hrvatske pa se slobodno pridruzite
IP:69.27.127.168:25568
Server je krekirani
Što smo ja i vajkrem skrivili?
hmm trajalo je i kraće nego sam rekao da bude...
De čemu svađa?
ja kažem da taj factions treba mači-..-
uzrokuje teške svadje, svi vičete na sve
tank...on je admin i poštuj to...ako ti se nesviđa nemoraš igrat...jednostavno reci NE i ja te lako maknem s wl
De čemu svađa?
tank...on je admin i poštuj to...ako ti se nesviđa nemoraš igrat...jednostavno reci NE i ja te lako maknem s wl
Ajde, reci da i ja resetiram server, nova mapa i mičem factions.
De čemu svađa?
Ajde, reci da i ja resetiram server, nova mapa i mičem factions.
ideja je bila genijalna, al gubitnici ne mogu prihvatiti poraz.
igrao sam na serveru gdje je factions kao ovdje bio primaran, to je prezabavno bilo. kopanje, gradnja, organiziranje borbe, napad na bazu ko u mw2(dvojica protiv cijele baze)..bilo je genijalno, šteta što se server izgasio :(
upravo tako je trebao izgledat ovaj server, al ekipa je jednostavno genijalna...
sad čekam bugcraft v3 da sredimo sve kak treba, nek ljudi prihvate factions, a ne da seru zato što smo im zbog brojčane nadmoćnosti pobijedili.
naravno, normalno je za zanovijetaju, ipak su još klinci(vajkrem pokušava bit što ozbiljniji, ovi ostali(tank i sl.) su prava djeca)
Kolko vidim atmosfera na serveru nije najbolja, ako krenete ispočetka računajte da sam ja za, bilo kaj da stavite ja ću igrat. I jedan savjet, ako nekom smeta neš i zanovijeta jednostavno ga izbacite i bok, jer ovak će uvijek neko bit kome nije po volji i bit će sranja...