prvi sam doso na server yeaa :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AJMO LJUDI PRIJAVILO VAS SE 27 DANAS NA SERVERU NAS BILO SAMO 8:)
NAPADAJ!!
ej drustvance...srry ali me nema cesto online prek dana jer trenutno otvaram kafić pa sam u strci...i lagani zajeb...prvo sam mislio da se nemoram regati posto sam bio regan na bugcraft.info od prije, al sam sad skuzio da vise nemam tam account pa sad ponovo...ovak, jedan me dio ekipa pozna, doso sam potkraj drugog svijeta na bugcraft...sad sam se rego i prijavio ponovo za wl pa me dodajte da gradimo...
CALLmeSCOOBY
ej drustvance...srry ali me nema cesto online prek dana jer trenutno otvaram kafić pa sam u strci...i lagani zajeb...prvo sam mislio da se nemoram regati posto sam bio regan na bugcraft.info od prije, al sam sad skuzio da vise nemam tam account pa sad ponovo...ovak, jedan me dio ekipa pozna, doso sam potkraj drugog svijeta na bugcraft...sad sam se rego i prijavio ponovo za wl pa me dodajte da gradimo...
CALLmeSCOOBY
heh tako je...scooby je tu od one mape di je katedrala bila sjecam se kad sam mu davao par osnovnih stvari iz ZIDOVSKOG chesta
o da...skroz zaboravio...trpaj me u Židove...
Zasto meni pise: Your playername (EZY-E) is not set, contains invalid characters or is too short/long?
Prijavio sam se na forumu.
Jel vama radi server sad?
Jel vama radi server sad?
a-a, za par minuta ce, neki plugini se stavljaju pa treba bit zatvoren:)
Server ne radi.. samo pise Logging In
Server ne radi.. samo pise Logging In
Jedan post iznad tebe pise zasto ne radi:)
Pa nam javi kad server proradi :)
Zeznuli smo nesto, a ja moram ici, tako da tek u podne mozemo rijesiti, sad se ni ne pali...
Pa nam javi kad server proradi :)
Ok, nadam se nekih 10 min, jer je njofra iso na nekud pa sam ja osto sam:) a ne kuzim se bas u plugine :)
EDIT:Nisam ništa uspio, moramo čekat da dođu njofra ili fermi da fixaju:)
LOl nećete vjerovat ali uspjeli smo dovest u preopterećenje sve servere na hrvatskom hostingu:)hahaha sad cemo malo plugina obrisat pa se nadamo da ce radit:)
LOl nećete vjerovat ali uspjeli smo dovest u preopterećenje sve servere na hrvatskom hostingu:)hahaha sad cemo malo plugina obrisat pa se nadamo da ce radit:)
ha?
kako vam je to uspjelo?
Imam ideju za novu kuću
SERVER IS BACK ONLINE!!!!
Valjda zbog previše plugina hahaa:)

Discconected by Server. You are not white-listed pise na ovaj ip : 213.149.60.35:25549

Zasto meni pise: Your playername (EZY-E) is not set, contains invalid characters or is too short/long?
Prijavio sam se na forumu.
Zna li netko u cemu je stvar?
Valjda ne smiješ imat crticu iliti povlaku u imenu.
Moze link neznam di traziti
Neznam di gledati, moze link?
Neznam di gledati, moze link?
Jesi ti slijep,pa napisao ti je
Maloprije mi nije tilo uci u stranicu a sad oce....
Evo prijavio sam se :)
Odjednom izadje iz servera, i pise End of Stream O.o
Sta radite sa serverom? Jel ne mozete sredjivati to kad nema ljudi na serveru... ?
Sta radite sa serverom? Jel ne mozete sredjivati to kad nema ljudi na serveru... ?
ništa ne radimo -.-