- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

cek, jeste vi kupili server?
cek, jeste vi kupili server?
Jesam

kad mozemo igrat?
kad mozemo igrat?
Ne znam jos, neki beta testeri MOZDA vec veceras, ostali najkasnije srijeda popodne

Evo i ja sam uzeo server s hrvatskog hostinga, koliko treba vremena da se server aktivira sad?
Evo i ja sam uzeo server s hrvatskog hostinga, koliko treba vremena da se server aktivira sad?
oko sat vremena:)
Evo sad se pokusavam spojit na svoj server i piše mi Outdated server.
Kako da updateam server (hrvatski hosting)?
Zbrišem minecraft_server.jar i stavim novi?
Bukkit je gore! Još samo da stavim sebe kao admina...
you basterd
ako bude ikakva beta tester znate da mene mozete uvijek uzet :PP hahaha :D ipak igram od kad je server doso
ako bude ikakva beta tester znate da mene mozete uvijek uzet :PP hahaha :D ipak igram od kad je server doso
nemoj lagati nije to u redu
Ne laze, sjecem se Eldina jos od prvog dana kad sam poceo igrati(a poceo sam 20min nakon što je IP izašao)
hocemo igrat... kruha i igara...
Možeš mi reć kako si stavio bukkit na server?
ne lazem al okej haha
stavio sam craftbukkit-0.0.1......... u root i poslao mail službi za podršku da mi stave bukkit start komandu
Samo čemu još jedan server?
Ocu bit ja beta tester? Ipak sam ja bio jedan od prvih igraca na serveru,jos dok nije bila niti jedna gradjevina osim onog mosta!
stavio sam craftbukkit-0.0.1......... u root i poslao mail službi za podršku da mi stave bukkit start komandu
Kad pritisnem Pošaljite novi upit samo dođe mi samo
Ukoliko ne možete pronaći rješenje vašeg problema u bazi znanja možete podnijeti upit podršci tako da odaberete odgovarajući odjel u meniju ispod.
a nema nikakvog menia.
A server je samo za mene i frendove.
Svi kućni serveri štekaju osim oni za 2 igrača, sve na gore je sje*ano:)
Ko drugo počeli smo server namještat i nejde baš najbolje tako da danas neće sigurno bit beta testera, tek sutra i to će bit oni koji su prvi bili na serveru dok je tek počinjo:) ne brinite znam ja ko je bio:)
Kad pritisnem Pošaljite novi upit samo dođe mi samo
Ukoliko ne možete pronaći rješenje vašeg problema u bazi znanja možete podnijeti upit podršci tako da odaberete odgovarajući odjel u meniju ispod.
a nema nikakvog menia.
A server je samo za mene i frendove.
Posalji mail na info@studio4host.com, tako sam ja
AJMO LJUDI PRIJAVITE SE!!!
Koji je IP?
prijavili smo se..daj nam da igramo...
nije istina da imate toliko toga za namjestati...
Nisu se svi prijavili i nemožete igrat do četvrtka jer server još nije u funkciji.
Sve nam je palo pa smo krenuli ispocetka...
Jesi LUD?? nema tolko toga, mučimo se cjelo popodne s time.
Aj šta se preseravate, ako ste toliko pametni aj probajte vi po prvi puta radit sa modanim server softverom!
Mislite da je lako to radit po prvi puta, e pa u krivu ste....ja sam prvi puta radio s bukkitom prije nego se raspao bivši crocraft server i nisam nikako mogao sam sve skužit bez nečije pomoći. Zbog toga sam prešao na hMod, sadašnji Canary, i tad sam ajd nekako skužio kako to sve radi i relativno je isto bilo za oba softvera dok nije se pojavio Canary, od tad je bukkit počeo mijenjat format properties file-ova i ostalih stvari. Zbog toga mi je postalo kompliciranije radit s njim i prešao sam na Canary (nastavak hMod-a) i sad znam napamet sve živo šta treba za dignut server preko Canary-ja. A to iskustvo sam zaradio mukotrpnim radom s navedenim softverom kroz godinu dana održavanja servera (zajedno sa bivšim serverom) tako da ako mi neko počne srat o nečemu neka malo promisli šta će reć i onda nek se obrati, a ne tu provaljivat dječije fore.
Tako da molim lijepo da vi n00bovi koji niste vidjeli ni bit-a od ijednog od navedenih server softvera molim lijepo da začepite gubice i nadate se da će vaši admini servera uspjet na što brže i što bolje sredit server, a ne srat im okolo:
"A kako to može biti teško!!?!??!?!?!?1!"
ili
"Ma de šta je to toliko teško. Kopi-pejstaš par fajlova i gotovo"