Ukoliko nas trebate kontaktirati odsad koristite mail bugcraft2.0@gmail.com ili skype, ne PP
Naši skype accovi su:
- frankocar(njofra-ja)
- hrvoje.gjurkinjak(gjurki)
- cptsoap(fermi-djdomi)
Ukoliko nas trebate kontaktirati odsad koristite mail bugcraft2.0@gmail.com ili skype, ne PP
Naši skype accovi su:
Evo vam link za web stranicu: http://www.bugcraft.info/index.php
Trenutno je u beta fazi izrade:) regajte se i polako se počnite upisivat u prijave:)
gjurki
Naši skype accovi su:
haha...fermi vam nije skoro nikad na skyeu sam da znate...dodite na teamspeak da se sve dogovorimo
Naši skype accovi su:
haha...fermi vam nije skoro nikad na skyeu sam da znate...dodite na teamspeak da se sve dogovorimo
orly?
Dajte ljudi igrajte na ovom serveru: toxxic.pro:25566
Nikad nikoga nevidim na njemu.
Dajte ljudi igrajte na ovom serveru: toxxic.pro:25566
Nikad nikoga nevidim na njemu.
šta nije ovo bugcraft tema?
Kako da se prijavim,ocu igrat :D
Kako da se prijavim,ocu igrat :D
Nije jos server online, tek u četvrtak će bit.
Zasad se možeš tu prijavit http://www.bugcraft.info/index.php?wwwRedirect
gjurki
Mogu sutra uplatit 30 kuna samo (nazalost) al nema veze onda cu za drugi mjesec jos 40 ... ugl.. i dalje sve apazu il nekom drugom? o:
Mogu sutra uplatit 30 kuna samo (nazalost) al nema veze onda cu za drugi mjesec jos 40 ... ugl.. i dalje sve apazu il nekom drugom? o:
gjurkiju.
E da i da vas obavjestim,Apaz više nije u ovom, da nebi njemu slali slučajno, novce meni, a za ostalo se možete obratit na mail bugcraft2.0@gmail.com ili na skype koje je gore Power_user napiso.
EDIT: Obavjestit ću vas na koji žiro slat i kako, sve će bit rješeno u utorak.!
gjurki
Ce biti teamspeak?
Ce biti teamspeak?
Tek sljedeći mjesec :/
imas public teamspeakova koliko hoces, imas bugov mumble server.. kazes samo convictu da napravi minecraft sobu i to je to...
Ce biti teamspeak?
Napravim ja teamspeak server for free samo ponekad budite tamo
Ce biti teamspeak?
free game hosting? orly? ako 10min nisi na tome ode ti server tak da bi netko stalno moro bit tamo
Joooj lako za to, možemo svi na skype i razgovarat normalno, to je najmanji problem.
Ce biti teamspeak?
free game hosting? orly? ako 10min nisi na tome ode ti server tak da bi netko stalno moro bit tamo
nope
nope
nego? tak je sa cod4 i cod2 serverima
nope
ali ne i sa teamspeak serverima....
nope
ali ne i sa teamspeak serverima....
lulolind dobar je taj timski razgovor
Ma prek skype-a cemo razgovarat, Carli mi imamo strožu VIP židovsku zonu
prostor 1x1x2? :D
ti dodi na teamspeak..jasno?
Napravio sam ponudu, sutra poslije škole(ne pitajte, ali nisu popravni) uplacujem. Gjurki kaze da aktiviraju sat vremena nakon uplate pa ćemo vidjeti.
Malo je zbunjujuća ova tema postala, da otvorim novu?
5 | Da |
---|---|
21 | Ne |
kako da prominim ime jer nemam acc na mc ali mogu igrat kako cu prominit ime il jel iko zna pass od playera
Uplaćeno je, kažu da aktiviraju unutar 1h
P.S. dolje vam je gumb "Hvala" :P
POČNITE SE PRIJAVLJIVAT!!
Već vas se dosta prijavli, ovi zadnji će najteže uć na server;)
Trebam pomoc!
Kako staviti bukkit, jasno mi je da im treba poslati start skriptu, ali koja je to? Ja sam htio canary, ali gjurki i fermi kazu drugacije(ja sam lijepo bio za diktaturu, ne demokraciju...)