Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 169.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Minecraft server [BUG Craft]
rebelsy kaže...
Pwner M. kaže...

Ovako Fremi,Njfora,Gjurki,danas sam radio kucu na novoj mapi (ko sta znate) imam malu kucicu u koju nemoze stat ni 2 chesta i 2 kreveta pa sam radio nesto slicno podrumu da napravim vise mjesta ofc..otisao sam ispod izigrove kuce (znam da to nije u redu) ali nisam imao kamo u desno mi je bila ogrovna spilja.I sad me napo Rebelsy kao sta mu ja kopam pa mi je nakon toga prokopo kanal unistio mi sve poplavio mi sve I JOS RADI NA MOJOJ kuci SVOJU KUCU kako bi meni dokazo kako je ruzno sta sam ja radio podzemni tunel ispod izgirove kuce, a on ima kucu od 200 metara i NEMA NISTA U NJOJ .. dok ja imam od 10 metara kao sta sam napiso gore nemoze ni stat 2 chesta ni 2 kreveta, jer su drugi sve zauzeli (cestu) htjeo bi da se ovaj problem rijesi UBRZO .. ovo stvarno nije okej.

Boldano istina.

Ko ti je kriv sto ne znas napraviti vecu kucu? Da ti stane vise od 2 chesta i 2 kreveta?
Prokopao kanal ti je lzgr (ne rebelsy... jer to pokraj nije moja kuca nego njegova..ispod njegove kuce si napravio svoj podrum)

Radim kucu na tvojoj? Ako ti mozes raditi kucu ispod lzgrove ona mogu i ja iznad tvoje ... nisi nikog ni pitao jel smijes kopat ispod njegove kuce... 

Kaze da nema dovoljno mjesta da sagradi kucu... pokraj njega, prekoputa njega ima previse mjesta..ali odbija...

Nudim mu svoju kucu (da je srusi, ponovno sagradi svoju)...odbija...

Gjurki zna da kad sam ja poceo gradit svoju kucu nije bilo CESTE znaci nije bilo lijeve strane .. moralo se nadodat (kao sta se kasnije i nadodal) nisam mogo sa svoje lijeve jel je scooby napravio svoju kucu .. gle ja sam u pravu i to zna cijeli server i nitro i daviad i tko je jos bio .. samo ti i izgr tvrde drugo a vjerovatno i vi znate da govorim istinu .. ti si me vrijedo i napao dok ti ja NISAM NI A reko ni vrijdao.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Pwner M. kaže...

Gjurki zna da kad sam ja poceo gradit svoju kucu nije bilo CESTE znaci nije bilo lijeve strane .. moralo se nadodat (kao sta se kasnije i nadodal) nisam mogo sa svoje lijeve jel je scooby napravio svoju kucu .. gle ja sam u pravu i to zna cijeli server i nitro i daviad i tko je jos bio .. samo ti i izgr tvrde drugo a vjerovatno i vi znate da govorim istinu .. ti si me vrijedo i napao dok ti ja NISAM NI A reko ni vrijdao.

Boldano - jurki je sad bio na serveru i rekao ti je da si imao mjesta... i da nemas pravo graditi kucu ispod nekoga a da ne pitas prvo...

Uostalom mogao si sacekati s izgradnjom ako nije bilo mjesta... dok dodju admini da naprave mjesta...

Nisi pitao jel smijes graditi ispod njegove kuce...

EDIT: Sto je najbolje sad je dobio materijal za novu kucu, novo sve... gjurki mu pomogao napravit novo (vece,bolje) .. ALI ON i dalje ne zeli maknuti ono sto je bez pitanja sagradio ispod lzgrove kuce..

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 23:36 (rebelsy).
14 godina
protjeran
rebelsy kaže...
Pwner M. kaže...

Boldano - jurki je sad bio na serveru i rekao ti je da si imao mjesta... i da nemas pravo graditi kucu ispod nekoga a da ne pitas prvo...

Uostalom mogao si sacekati s izgradnjom ako nije bilo mjesta... dok dodju admini da naprave mjesta...

Nisi pitao jel smijes graditi ispod njegove kuce...

EDIT: Sto je najbolje sad je dobio materijal za novu kucu, novo sve... gjurki mu pomogao napravit novo (vece,bolje) .. ALI ON i dalje ne zeli maknuti ono sto je bez pitanja sagradio ispod lzgrove kuce..

Nije mi gjurki napravio nista bolje NISTA vece nego mi je pomako kucu dalje od tebe nista vise, pricas gluposti,nisam dobio nikakav matrijal .. sad onih 5 sati tuda OPET moram ponavaljat..hvala rebelsy i hvala gjurki na banu zbog rebelsija. Lijep pozdrav svima.nezelim se vise prepirat

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 23:40 (Pwner M.).
15 godina
protjeran
Minecraft server [BUG Craft]

Jesmo sad rješili nesporazum?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

VAŽNO!

Server se zatvara u roku 2 dana jer nema donacija!!! Ako oćete da server nastavi radit vi koji igrate bilo bi dobro da uplatite Apazinjanu na račun!! I 10 kn je dosta, ma može i 5!!

Tu vam na dnu posta piše kako uplatit. Samo broj 4.) zanemarite jer je kriv a ovako ide točno!: http://slikice.info/images/uplatnica0.jpg

Hvala unaprijed od Apazinjana i od mene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 10:04 (gjurki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako da budem premium user?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...

wtf??

15 godina
ToMisLaW kaže...

kupi org acc....

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
14 godina
protjeran

mozw bela lista xd deadmau5

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

mozw bela lista xd deadmau5

ne znam šta je s WL. stavljen si... odo provjerit..

EDIT:stavljen si

TS:

62.104.20.212:10108

brbljavci dođite :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 21:25 (djdomi).
16 godina
neaktivan

Ko mi radi zamke po kuci da mu.....

upo sam u lavu i odose itemi....

Trollin on the river

1 0 hvala 0
15 godina
Dodite na ts ponekad ip vam je 2 posta iznad
Neka mi se jave donatori imam prijedlog za njih
16 godina
neaktivan

Miči ta čudovišta molim te.

Mommy's Little Monster
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ljudi sorry sto je mozda glupo pitanje ali kako mogu igrati na ovom serveru?

Upisao sam IP ali pise invalid player name detected!

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I kako stojimo sa parama?
15 godina
lzgr kaže...

ja bi reko: nedovoljno za platit server jer nitko ne uplaćuje {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 0:41 (Krešo91).
16 godina
Krešo91 kaže...
lzgr kaže...

Tako je pocelo i sa crocraftom.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
protjeran

Ahh, prošli mjesec sam dao 50 kn, isto kao i apaz i sad bi i ovaj mjesec trebao dat isto tolko da se ostali igraju, a problem je uplatit jebe*ih 10 kn. Neće bit servera i dobro, kad krenu uplate ponovo se pali.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
rocker55555 kaže...
Krešo91 kaže...
lzgr kaže...

Tako je pocelo i sa crocraftom.

Crocraft ima svoje donatore samo nema igrača koji igraju rednovno ali sad će se to promijenit.

Ko ti kriv što nisi ostao, taman počinje bit zanimljivo {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 1:36 (Krešo91).
16 godina
Krešo91 kaže...

Crocraft ima svoje donatore samo nema igrača koji igraju rednovno ali sad će se to promijenit.

Ko ti kriv što nisi ostao, taman počinje bit zanimljivo {#}

Oce,oce. Sta ces pocet primat bez prijava? {#}

Ma. Neigram ni ovdje vise. Dosadi i MC nakon pola godine igranja. 

15 godina
rocker55555 kaže...

Oce,oce. Sta ces pocet primat bez prijava? {#}

Ma. Neigram ni ovdje vise. Dosadi i MC nakon pola godine igranja. 

Prijave još uvijek vrijede. Ali mijenjamo način igranja, odnosno danas održao sastanak s igračima i narod mi reko šta oće. Odlučili smo da će bit nekad vanilla s modovima i nekad ćemo prelazit ADV ili PUZZLE mape i slično.

Ja bi reko: bit će zabavno {#}

A nekad ćemo vratit se na našu staru mapu i malo gradit ako ikome padne neka bijesna ideja na pamet {#}

16 godina
Krešo91 kaže...

Prijave još uvijek vrijede. Ali mijenjamo način igranja, odnosno danas održao sastanak s igračima i narod mi reko šta oće. Odlučili smo da će bit nekad vanilla s modovima i nekad ćemo prelazit ADV ili PUZZLE mape i slično.

Ja bi reko: bit će zabavno {#}

A nekad ćemo vratit se na našu staru mapu i malo gradit ako ikome padne neka bijesna ideja na pamet {#}

Stavi im Planes Mod,napravite baze amerikanaca i nacista,podijelite se,AND GET READY TO RUMBLEEEEEE!!!

15 godina
protjeran

Izgleda da nema donacija, pa se server gasi danas u ponoć. Bilo mi je lijepo igrat s vama i pozdrav svima s kime god da sam igro, ako bude donacija server se ponovo pali. pozz

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam jedan prijedlog što mislim da bi se svima svidio.

Predlaćem da admini postaju mapu na mediafire il neki upload servis da si je igraci mogu skinuti.

da nam ostane bar nesto od servera :)

Trollin on the river

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Izgleda da nema donacija, pa se server gasi danas u ponoć. Bilo mi je lijepo igrat s vama i pozdrav svima s kime god da sam igro, ako bude donacija server se ponovo pali. pozz

Ajde,i meni je bilo lijepo s vama igrati, nadam se da ćemo se opet naći igrati. Stavite mapu negdje da je možemo skinuti za uspomenu.

15 godina
lzgr kaže...
gjurki kaže...

Ajde,i meni je bilo lijepo s vama igrati, nadam se da ćemo se opet naći igrati. Stavite mapu negdje da je možemo skinuti za uspomenu.

Tako je. Crocraft je mala beba naspram ove ekipe i ove zezancije i ulozenog truda u server. Decki, svaka cast! Ja i dalje pokusavam to spasiti ali nitko mi se nije javio za donacije

15 godina
neaktivan

I svi ste dobrodošli na Crocraftov server. Znam da ga ne volite, ali šta ćeš, pozivnica stoji... {#} Crocraftu nije cilj server, cilj mu je okupiti sve ljude koji vole Minecraft.

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Možda bi valjalo pitati Bug da nam bude sponzor {#}

Mommy's Little Monster
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doctor_crash kaže...

Možda bi valjalo pitati Bug da nam bude sponzor {#}

Ma nece 100%..nisu htjeli ni kad smo radili za cod4 pa nece ni sad{#}

15 godina
protjeran

Evo sve mape koje smo imali do sada!

Prvi svijet kojeg smo imali

Drugi svijet kojeg smo imali

Treći svijet kojeg smo imali/trenutno imamo

To je to, hvala Apazinjanu šta je uploado mape!

Moj PC  
3 0 hvala 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice