Ovako Fremi,Njfora,Gjurki,danas sam radio kucu na novoj mapi (ko sta znate) imam malu kucicu u koju nemoze stat ni 2 chesta i 2 kreveta pa sam radio nesto slicno podrumu da napravim vise mjesta ofc..otisao sam ispod izigrove kuce (znam da to nije u redu) ali nisam imao kamo u desno mi je bila ogrovna spilja.I sad me napo Rebelsy kao sta mu ja kopam pa mi je nakon toga prokopo kanal unistio mi sve poplavio mi sve I JOS RADI NA MOJOJ kuci SVOJU KUCU kako bi meni dokazo kako je ruzno sta sam ja radio podzemni tunel ispod izgirove kuce, a on ima kucu od 200 metara i NEMA NISTA U NJOJ .. dok ja imam od 10 metara kao sta sam napiso gore nemoze ni stat 2 chesta ni 2 kreveta, jer su drugi sve zauzeli (cestu) htjeo bi da se ovaj problem rijesi UBRZO .. ovo stvarno nije okej.
Boldano istina.
Ko ti je kriv sto ne znas napraviti vecu kucu? Da ti stane vise od 2 chesta i 2 kreveta?
Prokopao kanal ti je lzgr (ne rebelsy... jer to pokraj nije moja kuca nego njegova..ispod njegove kuce si napravio svoj podrum)
Radim kucu na tvojoj? Ako ti mozes raditi kucu ispod lzgrove ona mogu i ja iznad tvoje ... nisi nikog ni pitao jel smijes kopat ispod njegove kuce...
Kaze da nema dovoljno mjesta da sagradi kucu... pokraj njega, prekoputa njega ima previse mjesta..ali odbija...
Nudim mu svoju kucu (da je srusi, ponovno sagradi svoju)...odbija...
Gjurki zna da kad sam ja poceo gradit svoju kucu nije bilo CESTE znaci nije bilo lijeve strane .. moralo se nadodat (kao sta se kasnije i nadodal) nisam mogo sa svoje lijeve jel je scooby napravio svoju kucu .. gle ja sam u pravu i to zna cijeli server i nitro i daviad i tko je jos bio .. samo ti i izgr tvrde drugo a vjerovatno i vi znate da govorim istinu .. ti si me vrijedo i napao dok ti ja NISAM NI A reko ni vrijdao.