Evo ja sam poceo podzemnu. Za sad su tu 2 stanice,uskoro gradim jos i onda ih povezujem. Ne zaboravite da ce biti linije!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja sam poceo podzemnu. Za sad su tu 2 stanice,uskoro gradim jos i onda ih povezujem. Ne zaboravite da ce biti linije!
A ja ti pomazem..odustajem od one svoje ideje, mozda poslje
Biste li me mogli dodati na white listu? Samo malo da razgledam server...

to je vuna..a ona se onda farba u boje koje hoces a najbolje ti je graditi od po meni vuna i staklo mada ako dode grifer prva koja ce izgoriti do temelja je vunena kuca

upisi na google crafting minecraft i have fun

to je vuna..a ona se onda farba u boje koje hoces a najbolje ti je graditi od po meni vuna i staklo mada ako dode grifer prva koja ce izgoriti do temelja je vunena kuca
Da, ali APaz sad radi redovito backup,nekoliko puta po danu tako da vjerujem da bi stavio backup.
Da, ali APaz sad radi redovito backup,nekoliko puta po danu tako da vjerujem da bi stavio backup.
Ma ok, neka kolega zna sve vidis da se interesira
neki modovi mi stavno idu na zivce i apaz kad budeš opet biro mod-a izaberi nekog ko je dobar tko zna nesto tko je dosta vremena na serveru i kome vjerujes :).
Meni su modovi i admini za sad odlični!!
neki modovi mi stavno idu na zivce i apaz kad budeš opet biro mod-a izaberi nekog ko je dobar tko zna nesto tko je dosta vremena na serveru i kome vjerujes :).
A zasto ti ti neki modovi idu na zivce?
Zato sto ti ne daju iteme?
Novo pravilo je da se nedaju nikakvi itemi osim ako je igrac tek usao pa mu damo alat i kad se gradi nesto veliko.
Da i to se treba postivat, Itemi se davaju samo za javne objekte i to je to, nema za svoju kuću i to.
Rocker555itd..Šta pričaš ti? kakvi itemi? nisam ni pito za item od kad je došlo to pravilo ni netreba mi. Molim te nemoj odgovar jer se samo iživciram L.P.
Svi koji su došli na server svi su pitali Admin-e modove da daju iteme.
ja sam o tebi steko totalno loše mišljenje od kad sam DOŠO na server. ti nisi onaj tip moda koji če pomoc i osobno mislim da ti nebi ni trebo bit mod al to je samo moje mišljenje :).
Ma neki su umislili da je ovo freebuild.
Jos kad smo ukljucili normal,ko da nikad nisu vidjeli mob-ove.
Novo pravilo je da se nedaju nikakvi itemi osim ako je igrac tek usao pa mu damo alat i kad se gradi nesto veliko.
znaci podzemna nije nesto veliko pa mi nisi dao pickaxe?
kao što sam naveo u gornjem postu nije uopče dobar mod al to je samo moje misljenje :). LP! i apaz sori za offtopic :)
Nemam ja nista protiv rockera, bas suprotno mi smo kolege sa coda ali ako jedno kazes a drugo radis nevidim smisla...
Nemam ja nista protiv rockera, bas suprotno mi smo kolege sa coda ali ako jedno kazes a drugo radis nevidim smisla...
ma okej, dobar je on ovako al za vođu nije.
dosta OFF TOPICA :)
Evo imamo 3 stanice podzemne,povezuje neko selo, crkvu i knjižnicu. Zahvaljujem njofri na postavljanju powered railova, APazinjanu i Dombi na materijalu tj. pruzi. Hvala puno dečki!
Radovi se nastavljaju i dalje. Sad treba spojiti knjižnicu i selo da bude puni krug.
dajte ljudi sad niko ne dolazi na server, maximalno nas bude 6-7, a prije kad smo imali 8 slotova smo se gurali, neki su bili kickani i tako. AJMO NAVALI NARODE!
dajte ljudi sad niko ne dolazi na server, maximalno nas bude 6-7, a prije kad smo imali 8 slotova smo se gurali, neki su bili kickani i tako. AJMO NAVALI NARODE!
Sigurno nije više interesantno od kako nemaju koga gledati kako pali kuće :P...
Možda sad nema jer uče, kraj šk. godine i tako.. Bit' će ih sigurno više, vjeruj mi...
Pomazem Fici i Nitru radit kucu pa cu vidjet hocu se predomislit.

A jbg fermi je reko da ti nedam.
Ne optuzujem ja njega,al moram slusat nadredene(on je ipak admin,a ja mod).
P.S. Nije ti tako tesko nabavit pick...
Pomazem Fici i Nitru radit kucu pa cu vidjet hocu se predomislit.
Ma nije kompleksan, nadasve intersantan, pogotovo kad pališ kuće... :P Samo uljudno zatraži vatrice od moda, ili kantu i idi grabi lavu... :P

Meni su svi Admini/modovi dali!:D
Ja sam ti davao dok si dosao na server i poslije.
Tocnije davao sam vam svima sve do jucer,od kad je ono pravilo uvedeno.
To sto Apaz i Domba nisu jucer bili na serveru,neznaci da bi vam oni dali.