neznam ja sam xp izbriso još lani
window 7 mi je bolji(iako ima i svojih mana)al ugl
nabavi dr sortu
neznam ja sam xp izbriso još lani
window 7 mi je bolji(iako ima i svojih mana)al ugl
nabavi dr sortu
Malo prije sam odigral campaignu nešto sitno....Igra je ok, al većina toga je več viđena u drugim igrama (BC2 i COD MW2) pa me zato nije baš zadivila....
jel netko naletio na bug u misiji kad trebaš surpressat mitraljez? uglavnom rokam po njemu, a moji debili se ne miču
il ja nešto krivo radim.....
jel netko naletio na bug u misiji kad trebaš surpressat mitraljez? uglavnom rokam po njemu, a moji debili se ne miču
To je bug, moraš pokrenuti misiju od početka i onda će proraditi.
To je bug, moraš pokrenuti misiju od početka i onda će proraditi.
yep ista stvar je bila kod mene
nakon restarta sve je bilo ok
to ti se desi ako pogines,znaci nesmijes u toj misiju poginut ili se mora restartovati
Trebam pomoc. Mozda ce nekome zvucati smjesno ali ja nemam pojma kako dalje. Igra je kupljena preko STEAM-a i instalirana. Nakon nekoliko sati igranja SP je zavrsen i tada pocinju problemi. Na popisu instaliranih igara se nalazi i multiplayer mode kojega startam i sve ide u redu do glavnog menija!? Tada pocinje ludilo izbornici se smjenjuju kao ludi u desnu stranu te trebas gadati da ih pogodis, kada to uspijem i krenem igrati ponovo se desava sve isto. SVE FUNKCIJE IDU U DESNU STRANU SVA PODESENJA I IZBORNICI ......???? Upravljanje u igri ne postoji, lik se samo pomice u desnu stranu dok ne naide na prepreku, tipkovnica ne reagira osim space tipke. Instalirao sam je 5-6 puta ponovo, podesio u setingu dx9, sve pokusao sto sam pronasao po forumima i sl. Jednostavno mi nije jasno SP bez problema, BBC2 SP i MP bez problema i sada ovo. Ako tko ima ideju svaka pomoc je dobrodosla.
updateaj drivere ?
updejtao drivere i sad ima samo pola problema, ovo jos nisam vidio do sada. Sve mi radi ok, udem u igru bez problema i sve je ok do starta. Medutim nemogu upravljati likom, WSAD na tipkovnici ne reagiraju i lik ide samo u desno i nigdje vise. Sve druge tipke rade space, reload, shift, ctrl, izbor oruzja i sl ......... Dali tko zna o cemu se radi i kao ovo rijesiti please help.
Ima li koji klan za Medal of Honor?
Je li tko igra sa foruma multiplayer?
upravo završio igru.
na brzinu doimovi;
svakako prekratka
grafika je za današnji pojam loša, jedino mi se čine tvoji suborci relativno dobro detaljno napravljenima, ostalo srednja žalost - nisam graphic whore, ali baš me negativno iznenadilo.
prelagana, čak i na hard
sve u svemu nekako mi je singleplayer traljavo i nezainteresirano napravljen. a prije nego se nađe neki pametnjaković sa "pa kupuje se zbog multija", ne, ne kupuje se samo zbog multija, postoje dvije strane medalje (c wut i did there ) singleplayer mora biti kvalitetan i zadovoljavajuć kao i multiplyer jer su to dvije različite kategorije i ljudi različito uživaju u obje.
žao mi je da je to moh jer uvijek mi je on nekako više ležao nego CoD, al hebiga, ostali su nekim drugim vremenima.
nastavak je sigurno u planu s obzirom kako završava, pa možda bude bolji, al otom potom
Pa MoH kupis zbog MPa
Ludim više s MoH 2010 SP,igram na easy i u svakom levelu bar po 10-tak puta me ubije,ako je to easy a što je onda hard? usporedio sam najlakše u MoH i u COD velikaaaaaa razlika.
Ludim više s MoH 2010 SP,igram na easy i u svakom levelu bar po 10-tak puta me ubije,ako je to easy a što je onda hard? usporedio sam najlakše u MoH i u COD velikaaaaaa razlika.
LoL meni je igre prelagana, čak i na hard.
LoL meni je igre prelagana, čak i na hard.
Meni se ta igra na easy ponaša kao da igram COD 4 MP na nekom hard serveru,na mapi u COD 4 MP me manje puta ubiju neg u MoH
Ja sam prešao igru an najtezoj razini, mozda sam max 2-3 puta izginio.
Kao i COD4 na veteran, i MW2 jako jako lagane igre.
Hah koja filozofija.
Prvo u igri daju samo 8 mapa koje su 2 sa 2, i onda na mjesec naštancaju 3 dlc. Od kojih je samo prvi besplatan.
Prvo u igri daju samo 8 mapa koje su 2 sa 2, i onda na mjesec naštancaju 3 dlc. Od kojih je samo prvi besplatan.
Ovo mi fakat nije jasno.
Idu radit konkurenciju CoDu tako da izbace igru koja ima kraći SP, duplo manje mapa, modova i oružja u MP i na kraju još ukupno košta više od preskupog MW2.
Žešći fail.
Probaj ju pokrenutu iz sistemske mape-program files,electronic arts-moh...
prešao igru,prekratkaje ,slabo jako slabo,ocijena 4/10
jeli ti igea org ako nije onda otvori mapu od igre i pokreni ikonu moh
Probaj ju pokrenutu iz sistemske mape-program files,electronic arts-moh...
hvala buraz..sad radi :D
Imam i ja jedan problem, instalirao sam uredno igru, ali kad kliknem na ikonicu za pokretanje igre nista se ne desava, malo mi zavrti kao da nesto radi a onda nista. Istu verziju igre moj drug vozi bez problema.Inace u njega je Nvidia a u mene ATI Radeon grafika ne znam da li to nesto znaci. Instalirao sam i najnovije drajvere za graficku ali uzalud
iman jedan amo rec problem....znaci uredno mi igra radi SAMO sta nevidim svoje oruzje.....tocnije izgleda koda je prozirno....hm???
Updataj drivere za graficku!
Updataj drivere za graficku!
odlicno...sada je odlicno....
Igra je na 70%....za sat vremena je spremno sve za akciju!!!
Evo ja sam instalirao igru, ali sam se razocarao. Svi detalji na Low i opet trza samo kad je neka akcija. Ne trza malo vec malo vise :D
Edit: I mislim da bi na mojoj konfi trebalo bolje radit.
Cod Black ops radi bolje :D