Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 294.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
15 godina
neaktivan
RE: Medal of Honor (2010)

neznam ja sam xp izbriso još lani 

window 7 mi je bolji(iako ima i svojih mana)al ugl

nabavi dr sortu 

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Malo prije sam odigral campaignu nešto sitno....Igra je ok, al većina toga je več viđena u drugim igrama (BC2 i COD MW2) pa me zato nije baš zadivila....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

jel netko naletio na bug u misiji kad trebaš surpressat mitraljez? uglavnom rokam po njemu, a moji debili se ne miču {#}

il ja nešto krivo radim.....

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nobles kaže...

jel netko naletio na bug u misiji kad trebaš surpressat mitraljez? uglavnom rokam po njemu, a moji debili se ne miču {#}

To je bug, moraš pokrenuti misiju od početka i onda će proraditi.

15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Nobles kaže...

To je bug, moraš pokrenuti misiju od početka i onda će proraditi.

yep ista stvar je bila kod mene

nakon restarta sve je bilo ok

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
Medal of Honor (2010)

to ti se desi ako pogines,znaci nesmijes u toj misiju poginut ili se mora restartovati

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Ladesta kaže...

Trebam pomoc. Mozda ce nekome zvucati smjesno ali ja nemam pojma kako dalje. Igra je kupljena preko STEAM-a i instalirana. Nakon nekoliko sati igranja SP je zavrsen i tada pocinju problemi. Na popisu instaliranih igara se nalazi i multiplayer mode kojega startam i sve ide u redu do glavnog menija!? Tada pocinje ludilo izbornici se smjenjuju kao ludi u desnu stranu te trebas gadati da ih pogodis, kada to uspijem i krenem igrati ponovo se desava sve isto. SVE FUNKCIJE IDU U DESNU STRANU SVA PODESENJA I IZBORNICI ......???? Upravljanje u igri ne postoji, lik se samo pomice u desnu stranu dok ne naide na prepreku, tipkovnica ne reagira osim space tipke. Instalirao sam je 5-6 puta ponovo, podesio u setingu dx9, sve pokusao sto sam pronasao po forumima i sl. Jednostavno mi nije jasno SP bez problema, BBC2 SP i MP bez problema i sada ovo. Ako tko ima ideju svaka pomoc je dobrodosla.

updateaj drivere ?

updejtao drivere i sad ima samo pola problema{#}, ovo jos nisam vidio do sada. Sve mi radi ok, udem u igru bez problema i sve je ok do starta. Medutim nemogu upravljati likom, WSAD na tipkovnici ne reagiraju i lik ide samo u desno i nigdje vise. Sve druge tipke rade space, reload, shift, ctrl, izbor oruzja i sl ......... Dali tko zna o cemu se radi i kao ovo rijesiti please help.

16 godina

Ima li koji klan za Medal of Honor? 

Je li tko igra sa foruma multiplayer?

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

upravo završio igru.

na brzinu doimovi; 

svakako prekratka

grafika je za današnji pojam loša, jedino mi se čine tvoji suborci relativno dobro detaljno napravljenima, ostalo srednja žalost - nisam graphic whore, ali baš me negativno iznenadilo.

prelagana, čak i na hard

sve u svemu nekako mi je singleplayer traljavo i nezainteresirano napravljen. a prije nego se nađe neki pametnjaković sa "pa kupuje se zbog multija", ne, ne kupuje se samo zbog multija, postoje dvije strane medalje (c wut i did there {#} ) singleplayer mora biti kvalitetan i zadovoljavajuć kao i multiplyer jer su to dvije različite kategorije i ljudi različito uživaju u obje. 

žao mi je da je to moh jer uvijek mi je on nekako više ležao nego CoD, al hebiga, ostali su nekim drugim vremenima.

nastavak je sigurno u planu s obzirom kako završava, pa možda bude bolji, al otom potom

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Pa MoH kupis zbog MPa

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)

Ludim više s MoH 2010 SP,igram na easy i u svakom levelu bar po 10-tak puta me ubije,ako je to easy a što je onda hard? usporedio sam najlakše u MoH i u COD velikaaaaaa razlika.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luđak na motoru kaže...

Ludim više s MoH 2010 SP,igram na easy i u svakom levelu bar po 10-tak puta me ubije,ako je to easy a što je onda hard? usporedio sam najlakše u MoH i u COD velikaaaaaa razlika.

LoL meni je igre prelagana, čak i na hard.

14 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
luđak na motoru kaže...

LoL meni je igre prelagana, čak i na hard.

Meni se ta igra na easy ponaša kao da igram COD 4 MP na nekom hard serveru,na mapi u COD 4 MP me manje puta ubiju neg u MoH{#}

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
15 godina
odjavljen
Medal of Honor (2010)

Ja sam prešao igru an najtezoj razini, mozda sam max 2-3 puta izginio.

Kao i COD4 na veteran, i MW2 jako jako lagane igre.

Operation Flashpoint
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Neznam da li je ovo vec postano - Hot Zone DLC

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Medal of Honor (2010)

Hah koja filozofija.

Prvo u igri daju samo 8 mapa koje su 2 sa 2, i onda na mjesec naštancaju 3 dlc. Od kojih je samo prvi besplatan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Prvo u igri daju samo 8 mapa koje su 2 sa 2, i onda na mjesec naštancaju 3 dlc. Od kojih je samo prvi besplatan.

Ovo mi fakat nije jasno.

Idu radit konkurenciju CoDu tako da izbace igru koja ima kraći SP, duplo manje mapa, modova i oružja u MP i na kraju još ukupno košta više od preskupog MW2.

Žešći fail.

16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

ima li itko ovakav problem i kako ga rješiti??

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Probaj ju pokrenutu iz sistemske mape-program files,electronic arts-moh...

0 0 hvala 0
15 godina
Medal of Honor (2010)

prešao igru,prekratkaje ,slabo jako slabo,ocijena 4/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli ti igea org ako nije onda otvori mapu od igre i pokreni ikonu moh

xfire:toni0106
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

evo par slika od mene

xfire:toni0106
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 18:57 (MR.Boro).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
vombat kaže...

Probaj ju pokrenutu iz sistemske mape-program files,electronic arts-moh...

hvala buraz..sad radi :D

"you hit me we hit you"-mafia
14 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Imam ovaj problem pri pokretanju igricu.

Mozel help, molim vas ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 11:57 (Dovzon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Imam i ja jedan problem, instalirao sam uredno igru, ali kad kliknem na ikonicu za pokretanje igre nista se ne desava, malo mi zavrti kao da nesto radi a onda nista. Istu verziju igre moj drug vozi bez problema.Inace u njega je Nvidia a u mene ATI Radeon grafika ne znam da li to nesto znaci. Instalirao sam i najnovije drajvere za graficku ali uzalud

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

iman jedan amo rec problem....znaci uredno mi igra radi SAMO sta nevidim svoje oruzje.....tocnije izgleda koda je prozirno....hm???{#}

0 0 hvala 0
15 godina

Updataj drivere za graficku!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Updataj drivere za graficku!

odlicno...sada je odlicno....{#}

17 godina
protjeran
Medal of Honor (2010)

Igra je na 70%....za sat vremena je spremno sve za akciju!!!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Evo ja sam instalirao igru, ali sam se razocarao. Svi detalji na Low i opet trza samo kad  je neka akcija. Ne trza malo vec malo vise :D

Edit: I mislim da bi na mojoj konfi trebalo bolje radit. 

Cod Black ops radi bolje :D

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 10:45 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice