Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3
Don Kihoty kaže...
lovac82 kaže...

Gta iv uopce nema toliko losu pricu, odnosno igra ti donese vrlo vaznu pouku iz zivota.... btw kako mozes vec sada usporedivati Max 3 sa GTA IV (prica) kada nisi igru niti zavrsio, malo smijesno....

GTA4 priča = priča za malu djecu. Da se u to može čovjek uživiti? Teško.

Serious Sam ima bolju priču, ali nema veze.

Zašto Max Payne 3 priča suxa? Zbog više razloga, makar igru nisam prešao,

evo ih, pa prosudi sam:

1. Max Payne je mračan tip koji radi SAM - ne sa nekim brazilcem. Max je odraz pravde - i ne djeli ju s nikim. Zato trojka suxa po priči.

2. Payne štiti nekakvu bogatu plavušu - kog za nju boli qurac? U drugom djelu, hodanje po crti od krvi do dječjeg krevetića gdje mu je mrtvo djete - najpotresnija scena,

čovjek se stvarno uživi i suosjeća sa karakterom kao što je Payne - spašavanje plave kučke ne može izazvati niti 1% suosjećanja - dakle kao da igram GTA4 - boli me za druge likove.

3. Mračne ulice su zamjenjene diskotekama i skupim zabavama - meni je to odvratno. I sam Max kaže da ne podnosi tu glazbu - da mora biti pijan da bi izdržao uz to.

Mučenje glavnog lika samom atmosferom igre - dovodi me do toga da se pitam "Koju ja to igru igram?".

Zaključak? Da se igra zove "Detektiv Mirko i Slavko: Spašavanje cicate glupače" - ja nebi primjetio razliku - nebi ni znao da igram Paynea.

1. max radi s tim brazilcem samo 2-3 misije, kasnije su uvijek odvojeni.

2.u drugom dijelu max ne hoda po crti nego je to u prvom tak da...  vidjet ces kasnije zasto max stiti glupu plavusu i zasto je otiso iz new yorka

3.da, napocetku sa diskom ali kasnije sa favelama, koje su dostojna zamjena za ulicice.

samo mi se ne sviđa kraj koji je obican marketing tj. napravljen tako da opet moze bit nastavak, vjerojatno ce prodaja pokazat i onda ce ga rockstarovci unistit(radeci jos nastavaka).

17 godina
Max Payne 3

hahahha 7970 moze furat msaa x8 a 680 nemre :)

taman u postavkama stavim na 8 i napise da nema dosta video memorije 

jos malo ni 2gb nece biti dovoljno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...
lovac82 kaže...

Gta iv uopce nema toliko losu pricu, odnosno igra ti donese vrlo vaznu pouku iz zivota.... btw kako mozes vec sada usporedivati Max 3 sa GTA IV (prica) kada nisi igru niti zavrsio, malo smijesno....

GTA4 priča = priča za malu djecu. Da se u to može čovjek uživiti? Teško.

Serious Sam ima bolju priču, ali nema veze.

Zašto Max Payne 3 priča suxa? Zbog više razloga, makar igru nisam prešao,

evo ih, pa prosudi sam:

1. Max Payne je mračan tip koji radi SAM - ne sa nekim brazilcem. Max je odraz pravde - i ne djeli ju s nikim. Zato trojka suxa po priči.

2. Payne štiti nekakvu bogatu plavušu - kog za nju boli qurac? U drugom djelu, hodanje po crti od krvi do dječjeg krevetića gdje mu je mrtvo djete - najpotresnija scena,

čovjek se stvarno uživi i suosjeća sa karakterom kao što je Payne - spašavanje plave kučke ne može izazvati niti 1% suosjećanja - dakle kao da igram GTA4 - boli me za druge likove.

3. Mračne ulice su zamjenjene diskotekama i skupim zabavama - meni je to odvratno. I sam Max kaže da ne podnosi tu glazbu - da mora biti pijan da bi izdržao uz to.

Mučenje glavnog lika samom atmosferom igre - dovodi me do toga da se pitam "Koju ja to igru igram?".

Zaključak? Da se igra zove "Detektiv Mirko i Slavko: Spašavanje cicate glupače" - ja nebi primjetio razliku - nebi ni znao da igram Paynea.

Nisam se nadao ovih gluposti od tebe

Max Payne je u kur** i nema vise nikoga dođe brazilac i nudi mi posao da zaboravi na proslost i onda je radio sam jer nije imo nikoga ,a ne zato jer je htio 

Payne stiti koga god treba za novce 

I kaj mislis da su mu mracne ulice bile puno bolje nego ove diskoteke ? Daj molim te 

I ja imam isto misljenje o takvoj glazbi i tom settingu kao on mislim on je izmisljeni lik moze volit i mrzit kaj god cisto svejedno i 

moraju ga mucit da izgleda cim vise psihicki jadnije

http://x264blog.org/
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 20:07 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ne da mi se skidati 30 GB da vidim hoće li mi igra raditi, pa eto, vas ću pitati. Hoće li raditi na sljedećoj konfi, bar na low i 1280x1024?

Core 2 Duo 2.66 Ghz, 4 GB RAM, ATI 4550 1 GB

The world is your playground.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medikus kaže...

Ne da mi se skidati 30 GB da vidim hoće li mi igra raditi, pa eto, vas ću pitati. Hoće li raditi na sljedećoj konfi, bar na low i 1280x1024?

Core 2 Duo 2.66 Ghz, 4 GB RAM, ATI 4550 1 GB

Hoće

Who fucking cares
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Upravo odigrah par parija sa Max Payne Developer-om :D Prvo samo igrali Gang Wars tu je bio u mom timu, a onda se preslo na TDM gdje smo se ganjali on i ja XD pobjedio je on sa rezultatom 6:4 u ubistvima.

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/576706063028279135/BC3AE4118B27B7F3723ACAA5537C81E685D11040/

Dok sam u Gang Wars-u bio bolji :D

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/576706063028389534/E086DC7BFC405601FB0FB40CDFEBA3B79A789194/

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

I kakva je igra? vrijedna para?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Nije... Za 5h igranja sam prešao pola igre.

Dakle ne očekujem da ću je igrati još više od 5h za single player.

Eventualno da pređem sve sa 100%, da skupim sve "tragove" i dijelove "zlatnog oružja",

te ispunim sve achivemente za značke, i sve modove, to bi moglo potrajati još recimo

50ak sati - ali sama singleplay kampanja je kratka. I od chaptera 6 to zaista 300% više nije Max Payne,

nego recimo Bruce Willis , ali nebitno.

S obzirom na sve - ocjena do sada - pada - 6/10 na pol igre.

Ostavlja gorak okus u ustima, nakon prva dva djela - očekivao sam - više.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
Max Payne 3

u prosjeku imam 30fpsa na svom kompu. što za mene i nije nešto fluidno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
fila2208 kaže...

Dakle ne očekujem da ću je igrati još više od 5h za single player.

Eventualno da pređem sve sa 100%, da skupim sve "tragove" i dijelove "zlatnog oružja",

te ispunim sve achivemente za značke, i sve modove, to bi moglo potrajati još recimo

50ak sati - ali sama singleplay kampanja je kratka. I od chaptera 6 to zaista 300% više nije Max Payne,

nego recimo Bruce Willis , ali nebitno.

S obzirom na sve - ocjena do sada - pada - 6/10 na pol igre.

Ostavlja gorak okus u ustima, nakon prva dva djela - očekivao sam - više.

{#} Serious ?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
fila2208 kaže...

COD za 5h pređemo cijeli {#}{#}

Kao što sam rekao, ako je 10h ili više, meni je to dobro, jer nažalost danas rade vrlo kratke igre.. Svaka čast iznimkama tipa F3 i New Vegas, ali to je opet drugi žanr pa nije mjerilo..

Jedva čekam zaigrat novog Maxa

MiR
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Komično mi je kako divljački brane igru uglavnom igrači koji su je igrali prije godinu dvije ili "mlađa" publika, čini se da objektivne dojmove ( uz popriličnu dozu slikovitosti doduše ) ovdje isključivo daje starija ekipa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

ne starija ekipa nego ekipa koja je igrala prvog i drugog odma po izlasku a ne kao pripremu za trojku. da slazem se da novi max nema bas neke veze sa starim, ali da je losa igra to se nemogu slozit. preso sam prvog odma nakon sto je izasao, drugog također, preso sam ih valjda preko 100 puta svakog, te igre stalno igram.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

PAZNJA: MOGUCI SPOJLERI MAX PAYNEA 1,2 I 3  CITATE NA SVOJU ODGOVORNOST!

Istina, treci dio nije kao prva dva...ali zasto bi i trebao biti?? Max je u prva dva djela ganjao tako reč ubojice svoje obitelji i kad se nakraju i tog "utega" riješio onda je utonuo u alkohol i depresija ga je sporo ali sigurno ubijala...Nakraju krajeva nije on ni "dobrovoljno" otišao iz NY-a.

Trojka je drugacija od prva dva, ali to nije nuzno loše niti če značit da se "serijal" pokvario. Zar nije uvijek bilo ono da igraci traze inovacije, da traze svježinu, da traze da ne budu stvari uvijek jedne te iste? Istina mogao je mozda i treci dio bit "noir" kao prva dva, al čemu?? Šta još to Max ima za radit u NY-u i koga on to ima još ganjat da bi "maknuo uteg" vezan za svoju obitelj?

Napokon se u njegovom zivotu pojavila osoba koja, iako nije idealna ga je izbavila iz tog njegovog ubijanja samog sebe u depresiji alkholom, antidepresivima, pain killersima i čime več...Ta osoba mu je dala kakvu takvu ideju da ipak je vrijedno živjeti i da netreba čekat dan kad če se odlučit prosvirat si glavu, ili nekog drugog prisilit na to.

Ta promjena sredine, promjena svega na šta je navikao radit mu je dobro došla i to ga je počelo održavat na životu...

Sam kaže u jednoj sekvenci da ga ništa nemože učinit življim i sa željom da živi nego kad nekog seronju prosvira...

Tu se ne radi o tome da on štiti neku bogatu familiju koja je stekla bogatstvo i imovinu "tko zna" kakvim putem...niti njega zaboli dal če onaj koga on štiti živit, bit otet ili nešto treče...ni novac ga nezanima, jednostavno on štiteči tu bogatu obitelj ponovno pronalazi sebe, i smisao za život koliko god to zvucilo crnu da njega drzi sa zeljom na zivotu da "ubija seronje"

Da se trojka kojim slučajem nastavila kao i predhodna dva nastavka..u NY-u..sa nekakom noir pričom, koja bi vjerovatno bila isforisrana samo da to ostane "taj" Max...onda bi se opet zalili da je treči dio isti kao i predhodna dva, da treba inovacija, da treba novog sadrzaja, novog okruženja i tako to. Rockstar je bio pred dvosjeklim mačem i pametno je odlučio...išao je na nove stvari...novo okruženje..inovacije.

Igram trojku i jednostavno oduševljen sam...izprva sam bio sekptik kako ce to sve funkcionirat ali ispalo je i više od onog šta sam očekivao. PC verzija mi se vrti i više nego dobro...očekivao sam da če mi se konfa mučit al vrti kao od šale MAXED OUT iako smo se svi "usrali" kad smo vidli sistemske zahtjeve za MP3.

Šta se tiče ostalih djelova igre. Fizika od GTA4 mi se jako dopada. Pucanje je jako dobro ispolirano. Grafika je odlična, GTA4 prema njoj je "slab". Moja jedina zamjerka je duzina priče, zelio sam da bude dulja, ali nema veze...

Sve u svemu, ispunila je moja očekivanja..Rockstar se opravdao, i sa PC verzijom pokazao je da si neželi više dozvolit greške zvane GTA4 ( PC verzija naravno )

Oni šta govore da je priča MP3-a slaba...nije slaba, nego je jednostavno nešto novo...zar ste misli da če se i u trečem djelu vuči nešto iz Maxove obitelji i tako to? Max je nastavio zivot, i pokušava ga živit drugacije nego kako je dosad!

Toliko od mene zasad!

14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Mišljenja uvezi igre su dosta podjeljena, nekima se sviđa, a nekima je samo prosjek. Neznam u koju skupinu igrača bi se svrstao, ali igra je sve, samo ne loša. Neznam kada me se zadnji put igra ovakvog tipa toliko dojmila. Grafika, gameplay, priča(ne baš savršena, ali ipak zanimljiva), psihička analiza likova, postepeno uvlačenje u radnju itd., sve su to vrlo dobro odrađene stavke. Mislim da u 2012 godini nemožete očekivati više od ovakvog žanra, a teško da i može bolje. Stalno ta hebena nostalgija i prisječanje prvog i drugog nastavka. Mislim stvarno te priče kako fali ovo, nevalja ono, ili kako sve skupa nije u skladu sa prijašnjim Maxom. Bio bi to veliki kujac da je sve u skladu jer uostalom imamo prva dva dijela koja furaju svoju šperhu i današnjeg Maxa. Današnji Max prati svoje vrijeme i priča nam neku sasvim novu priču, prisječajući se stare,  nudeči nam malo starog Maxa. Očekivanja od mene samog su bila nikakva i ovo bolje nije moglo ispasti, barem zasada. Naravno uz sve to imamo i multyplayer koji se igra nakon prelaska. Težine nakon harda, hardcore i old school su sasvim dovoljne da se igra ponovno. Eto to su moji dojmovi zasada šturo objašnjeni, ali mislim da daju kolko, tolko jasnu misao(poruku)...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 0:40 (Đapa club).

5 1 hvala 0
15 godina
Max Payne 3
Ja se isto slažem s time. Zašto bi igra bila ista kao prijašnji nastavci? treba razumjeti da je prošlo 9 godian od tada, nemožete očekivati da bude isto kao i prije, i bilo bi i glupo ako se mene pita. Bitno da je Max u današnjem vremenu solidno odrađen i da igra ima ono nešto, a sudeći po dosta komentara, izgleda da ima. Jedva čekam probati igru.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Nakon 20ak minuta igre, mogu reći slijedeće...Igra je poprilično dobro optimizirana, te na medium postavkama izgleda sasvim solidno. Teksture znaju koji put čudno izgledati, ali ništa strašno...Ono što mi je vizualno smetalo na početku je taj LSD (ili neka druga droga) efekt..Brate mili, nakon 5 minuta me već počela boljeti glava..{#} Što se tiče gamplaya, on je dosta solidan, komande su dobre, kretanje je solidno premda bi moglo biti i bolje. A što se tiče same priče i Maxa..premda sam više-manje na početku igre, mogu reći da mi se sve manje i manje sviđa..Ne znam..Za sada se po ugođaju ne može niti u snu usporediti s dvojkom (koju sam btw mnogo puta prelazio i svaki put uživao)..Još je prerano da stvorim neki sud o igri tako da ću biti pametniji nakon što odigram koji sat popodne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ja se isto slažem s time. Zašto bi igra bila ista kao prijašnji nastavci? treba razumjeti da je prošlo 9 godian od tada, nemožete očekivati da bude isto kao i prije, i bilo bi i glupo ako se mene pita. Bitno da je Max u današnjem vremenu solidno odrađen i da igra ima ono nešto, a sudeći po dosta komentara, izgleda da ima. Jedva čekam probati igru.

Neki i dalje nerazumiju da se gaming industrija jako promjenila u zadnjih skoro 10 godina. Možda igre nisu više toliko pune ideja, mašte itd., ali ova igra ipak ima ono nešto što mnoge danas nemaju. Ako netko danas zna dobro odradit posao to je onda rockstar i hvala im što su opet oživili ovaj naslov.

17 godina
odjavljen
Max Payne 3

šta je ovo? stavim sve maxed i igra mi se vuče na 28-35 fps,7950 bi trebala bolje,još sam ocao

koje drivere koristite,možda ovi novi 12.6 beta nevaljaju

evo postavke

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

jedan amaterski.. sadrzi malo spojlera.. ne tolko bitnih doduse.. pozz{#} max 4ever!

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Smanji MSAA, ne treba ti toliki na Full HD rezoluciji, pogotovo jer imaš upaljen FXAA.

Who fucking cares
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Smanji MSAA, ne treba ti toliki na Full HD rezoluciji, pogotovo jer imaš upaljen FXAA.

kako ne treba,očekivao sam da ću sve max a ono nejde,kakvo je stanje sa gtx 680?

nekako mi je pucanje i kretanje loše,teško se priviknut sa bf3 na Maxa,inače je ok priča,ima malo previše cut scena

16 godina
M4X kaže...
Ranko Kukumar kaže...

kako ne treba,očekivao sam da ću sve max a ono nejde,kakvo je stanje sa gtx 680?

nekako mi je pucanje i kretanje loše,teško se priviknut sa bf3 na Maxa,inače je ok priča,ima malo previše cut scena

evo stanje sa gtx680 i 7970, jednake su, gtx680 sli dosta jača od 7970 cf,        baci oko

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 11:05 (dery).
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Ne treba jer je čisto pretjerivanje. Nazubljeni rubovi bi i sa 4xMSAA morali nestati na tolikoj rezoluciji u kombinaciji sa FXAA.

Who fucking cares
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Mislim nabit 8 puta MSAA na Full HD rezi je nepotrebno i normalno da će past FPS.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Mislim nabit 8 puta MSAA na Full HD rezi je nepotrebno i normalno da će past FPS.

zato je FXAA predobra stvar za Full HD rezoluciju, nema gotovo nikakvog pada perfomansi a rješava svtar odlično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

nije nepotrebno,smanjio sam MSAA na 4X i dobio sam oko 50-60fps ali sad su se pojavili nazubljeni objekti

baš sam očekivao full max postavke a na kraju nejde,kladim se i da nvidia ima prste u tome

kad je MSAA na 8X igra vuče 2158MB video memorije

mislim da sam u većem fafu od Maxa,teško se prilagodit na ove cut scene i još nemam osjećaj pucanja i kretanja iz trećeg lica,boli glava ali priča te tjera da ideš dalje,to znači da igra ipak valja

igram na easy i stvarno je teško,mislim da je na onom zaključanom nemoguće igrat

15 godina
M4X kaže...
Praetorian1 kaže...

nije nepotrebno,smanjio sam MSAA na 4X i dobio sam oko 50-60fps ali sad su se pojavili nazubljeni objekti

baš sam očekivao full max postavke a na kraju nejde,kladim se i da nvidia ima prste u tome

kad je MSAA na 8X igra vuče 2158MB video memorije

mislim da sam u većem fafu od Maxa,teško se prilagodit na ove cut scene i još nemam osjećaj pucanja i kretanja iz trećeg lica,boli glava ali priča te tjera da ideš dalje,to znači da igra ipak valja

igram na easy i stvarno je teško,mislim da je na onom zaključanom nemoguće igrat

prije bi rekao da imaš u podsvijesti to da nemožeš igrati na potpunim max postavkama nego da stvarno vidiš te nazubljene objekte. Mislim na Full HD-u se jedva vide ti nazubljeni objekti i bez ikakvog AA, a kamoli sa FXAA plus MSAA 4x, a još da ne pričam kako je nemoguće to primjetiti kada si u akciji u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 13:31 (antimadridista).
13 godina
odjavljen
Max Payne 3

Da li bi meni islo barem Med-High sa 1280x1024 rezom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Da li bi meni islo barem Med-High sa 1280x1024 rezom?

Bez problema.

Who fucking cares
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice