Gta iv uopce nema toliko losu pricu, odnosno igra ti donese vrlo vaznu pouku iz zivota.... btw kako mozes vec sada usporedivati Max 3 sa GTA IV (prica) kada nisi igru niti zavrsio, malo smijesno....
GTA4 priča = priča za malu djecu. Da se u to može čovjek uživiti? Teško.
Serious Sam ima bolju priču, ali nema veze.
Zašto Max Payne 3 priča suxa? Zbog više razloga, makar igru nisam prešao,
evo ih, pa prosudi sam:
1. Max Payne je mračan tip koji radi SAM - ne sa nekim brazilcem. Max je odraz pravde - i ne djeli ju s nikim. Zato trojka suxa po priči.
2. Payne štiti nekakvu bogatu plavušu - kog za nju boli qurac? U drugom djelu, hodanje po crti od krvi do dječjeg krevetića gdje mu je mrtvo djete - najpotresnija scena,
čovjek se stvarno uživi i suosjeća sa karakterom kao što je Payne - spašavanje plave kučke ne može izazvati niti 1% suosjećanja - dakle kao da igram GTA4 - boli me za druge likove.
3. Mračne ulice su zamjenjene diskotekama i skupim zabavama - meni je to odvratno. I sam Max kaže da ne podnosi tu glazbu - da mora biti pijan da bi izdržao uz to.
Mučenje glavnog lika samom atmosferom igre - dovodi me do toga da se pitam "Koju ja to igru igram?".
Zaključak? Da se igra zove "Detektiv Mirko i Slavko: Spašavanje cicate glupače" - ja nebi primjetio razliku - nebi ni znao da igram Paynea.
1. max radi s tim brazilcem samo 2-3 misije, kasnije su uvijek odvojeni.
2.u drugom dijelu max ne hoda po crti nego je to u prvom tak da... vidjet ces kasnije zasto max stiti glupu plavusu i zasto je otiso iz new yorka
3.da, napocetku sa diskom ali kasnije sa favelama, koje su dostojna zamjena za ulicice.
samo mi se ne sviđa kraj koji je obican marketing tj. napravljen tako da opet moze bit nastavak, vjerojatno ce prodaja pokazat i onda ce ga rockstarovci unistit(radeci jos nastavaka).