Nemogu docekat vise taj 27. :)
kaj nije 24.8
u americi to...a na torrentima oko 22-23..sad će to ;)))
kaj nije 24.8
u americi to...a na torrentima oko 22-23..sad će to ;)))
kaj nije 24.8
Za Europu je 27. i onda jos kad stigne igra.
kaj nije 24.8
Da u SADu, u ostatku svijeta je 27.
Ma primjerci su vec u skladistu samo treba da pocne prodaja :D a mogu reci da je dobro cuvaju jos nije procurila kopija :D mozda zato sto postuju igru XD
Ma primjerci su vec u skladistu samo treba da pocne prodaja :D a mogu reci da je dobro cuvaju jos nije procurila kopija :D mozda zato sto postuju igru XD
procurila je jos prije par dana, milsim da je neko stavio link
U Rusiji se već prodaje pomalo. Samo što je ne mogu aktivirat prije 27.
U Rusiji se već prodaje pomalo. Samo što je ne mogu aktivirat prije 27.
Mafija sused mafija !!
Hm, znam da ne bih možda trebao o tome, ali nadam se da neću dobiti žuti ako pitam da li će Mafia 2 imati neke posebne zaštite (poput Assassian Creeda 2) i sl.?
2:00 PM
koliko je to u nas sati ??
Hm, znam da ne bih možda trebao o tome, ali nadam se da neću dobiti žuti ako pitam da li će Mafia 2 imati neke posebne zaštite (poput Assassian Creeda 2) i sl.?
Neće, jedino što je steam ali to će srediti razor 1911 ili reloaded
Imaće DRM tak su rekli.
Vidjet ćemo,ali mislim da ne
btw što kažete na 15h igre,nekak mi se čini da će to biti malo prekratko,ali se nadam da će imati dobar replay value
15h priče je po mojem mišljenju sasvim dovoljno. To se bez problema može razdužiti na 30h uz usputne misije (ako bude takvih).
Imaće DRM tak su rekli.
Kako može imati DRM pa ne radi igru ubisoft.
Pa ni Command an Conquer neradi ubisoft, pa je zadnji nastavak imao DRM.
Bas se ne veselim previse drm zastiti.
Imaće DRM tak su rekli.
Kako može imati DRM pa ne radi igru ubisoft.
LOL
DRM je zaštita, postoji više različitih. Nije Ubisoft izmislio DRM sa onom svojom zaštitom.
Koliko ja znam command and conquer nema drm zaštitu nego neku kopiju od one ubisoftove.
Koliko ja znam command and conquer nema drm zaštitu nego neku kopiju od one ubisoftove.
LOL!
Pa DRM jest zaštita! Ta Ubisoftova zaštita je DRM, ali imaš još 100 drugih zaštita koje su isto tako DRM!
Vidjet ćemo,ali mislim da ne
btw što kažete na 15h igre,nekak mi se čini da će to biti malo prekratko,ali se nadam da će imati dobar replay value
Kažu da nema baš neki replay value. Vidjet ćemo kad izađe...
15h priče je po mojem mišljenju sasvim dovoljno. To se bez problema može razdužiti na 30h uz usputne misije (ako bude takvih).
Nema usputnih misija, samo glavne.
Uff..još malo...iseee..ko da čekamo novu godinu a ne mafiu 2..hahah..:D
igra je odlicna..
Nema usputnih misija, samo glavne.
Rekli su da ce pored Main Missions biti i Jobs, to su te usputne misije.
Nisam znao za to, znam da su rekli da će bit kao "usputne" misije, ali da nećeš moć birat hoćeš/nećeš nego je sve skriptirano. Jel vama smeta položaj kamere iliti POV? Meni je to najveća zamjerka, a nemože se mijenjat. Barem da se može isključit da se automatski vraća u početni položaj.
Baš to, nemogu dobro ni spavat, stalno mislim na igru, sreća pa sam završio školu inače bi pao.
Baš to, nemogu dobro ni spavat, stalno mislim na igru, sreća pa sam završio školu inače bi pao.
Hahahahaha...mislim da nakon što ovo izađe neću niti gasit komp...kolko ću igrat..:D