Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.279.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
h51ph kaže...
mislav kaže...

Po pitanju optimizacije bez obzira sa ili bez Physx-a meni je jako zabrinjavajuce da svi imamo jako nizak "minimum fps" u benchmarku!?

Mislim da tu nesto ne stima sa igrom ili driverima ili oboje...

Ma štima sve s igrom, ne štima sa benchom, na nekim dijelovima dosta usporava. Ja po benchu imam rank D i prosječno 25 FPS. Kad igram Fraps stalno pokazuje 30-40.

potpis

15 godina
protjeran
obožavam_slagati_konfe kaže...
Tommy_123 kaže...
TopForumaš kaže...

sad sam jos malo igrao demo

znaci igram na sve low sa rezom od 1024x768

i imam oko 27fps-a

i ja se nezalim da mi je nizak fps

a vi se usudujete nesto zalit da nemate dovoljno veliki fps sa gtx-icama

mozete biti sretni sto imate takve grafe i uzivati na max sa i vise nego igrivim fps-om

igra je optimizirana ne mozda najbolje ali sigurno 100 puta bolje radi nego GTA 4 koji steka nekima i na low

ja na medium.iskljucen AA,phsyx..reza 1280/1024..tak nešš..bez  trzaja..24..fpsa

pa ja ipak imam 30-35-40fps...možda full verzija bde bolje optimiziovanija ko zna 

Ne nebude, a mislim da ti je 30 pa nadalje fps-a sasvim dovoljno ako nije onda ti nema pomoći nego da sa ljubavlju složiš novu konfu.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
17 godina
obožavam_slagati_konfe kaže...
h51ph kaže...
mislav kaže...

Po pitanju optimizacije bez obzira sa ili bez Physx-a meni je jako zabrinjavajuce da svi imamo jako nizak "minimum fps" u benchmarku!?

Mislim da tu nesto ne stima sa igrom ili driverima ili oboje...

Ma štima sve s igrom, ne štima sa benchom, na nekim dijelovima dosta usporava. Ja po benchu imam rank D i prosječno 25 FPS. Kad igram Fraps stalno pokazuje 30-40.

potpis

..i ja imam istu situaciju, ali svejedno sa frapsom mi u nekim trenucima bez nekih (po meni) opravdanih razloga znacajno padne framerate.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo novi trailer, ispričavam se ako je netko već postao, nisam pratio temu zadnjih nekoliko strana...

.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Mafia 2

još sam jednu stvar primjetio...nema oštećenja vozila s bočnih strana,samo naprijed i straga...preloše

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Prošo demo, prilično zadovoljan.

Oće mi neko udjeliti još 256 MB VRAMa? imam samo toliko pa strašno šteka i trza.

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

sa Jackom Scaliciem (direktor produkcije 2K Gamesa). Na početku govori o problemu s framerateom, kasnije općenito o priči i igri.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

sa Jackom Scaliciem (direktor produkcije 2K Gamesa). Na početku govori o problemu s framerateom, kasnije općenito o priči i igri.

mahhh njemu je bitno da on nedoživljava pad frejmova (pa ineće kokad ima mašinu mogu mislit...kombaj)

15 godina
neaktivan
debs kaže...

još sam jednu stvar primjetio...nema oštećenja vozila s bočnih strana,samo naprijed i straga...preloše

Ma di si ti to molim te primjetio, u igri ima bočnih oštečenja samo nisu onakva kakvim ih je opisala ekipa iz 2k gamesa.

Oni su govorili da će se vidjeti svaka ogrebotina, ali iako se ne vidi sustav oštečenja je ok.

ma da
17 godina
XXL Gamer kaže...
lobotomac90 kaže...
Praetorian1 kaže...

Evo ja prije par dana završio Mafiu I, sad sam spreman za novo remek-dijelo Mafiu II.

i ja isto baš prije koji dan odigrao ponovno jedinicu i sad čekam novu da izađe,iako sumnjam da će biti bolja od jedinice,mislim ono što sam vidio u demu ne može konkurirati prethodniku,ali vidjet ćemo finalnu verziju uskoro :D

Ma šta pričaš, ja se slažem da je jedinica odlična igra i da neće joj konkurirati nego je jednostavno stići, ali hebi ga ipak je razlika u godinama malo pre velika.

ne znam,sam demo me nije baš previše oduševio,daleko od toga da igra nije dobra ali nije to to...izgleda da sam ja previše očekivo onda,ali vidjet ćemo sve za nekih 10-ak dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 10:25 (lobotomac90).
16 godina
neaktivan
Mafia 2

demo je bolje nego cijeli gta, bar meni.

Model fashion guru.
Moj PC  
17 1 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...

demo je bolje nego cijeli gta, bar meni.

i vecini ostalih!

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
17 godina
Mafia 2

nisam uspoređivao igru sa GTA nego sa mafiom starom...iako mi je u GTA 4 daleko bolja fizika automobila,fizika gaženja ljudi itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 11:35 (lobotomac90).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Malo sam zafrcero demo i oduševljen sam viđenim. Igra je optimizirana i u 1920x1080 rezoluciji sve high osim AA off i fizika off igra mi radi na oko 50 FPS-a dok sa fizikom na medium dođe do usporavanj u makljaži, ali to opet radi bolje nego GTA IV. Dizajn mi se također sviđa kao i ponašanje auta....

Ovo se kupuje....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Neznam kak možete uspoređivat GTA IV i Mafia 2, kad je GTA izašla prije par godina a mafija će tek ovaj mjesec.

To se nemože nikako uspoređivat, jedino kad bih te igre izašle u vrlo kratkom razmaku a tu se radi o nekoliko godina....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
neaktivan
Mafia 2
Ja sam se u GTA IV totano razocarao... ok upravljivost auta, gazenje ljudi, razbijanje auta i ima dosta stvari, ali kad bi se u san andreas dodale karakteristike GTA IV to bi bila odlicna igrica... Presao sam GTA IV i onak mislim se to je to? Prica opce nije razrađena...

0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Može se usporedit šta se tiče optimiziranosti! GTA IV je izašao prije par godina i radi osjetno sporije nego mafija (a po nekoj logici, starija igra na novijem PC-u bi trebala radit osjetno bolje.) Samo kada vidiš one ogavne sjene u GTA IV. I kao šta sam rekao Mafia II sa uključenom fizikom radi bolje nego jedan GTA IV koji je izašao prije par godina!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Razlog u lošim performansama kod PhysXa možete tražiti i u samoj lošoj optimizacija PhysXa. Havok, konkurentska tehnologija se odlično vrti na svim Dual Core procesorima, a PhysXu treba grafička kartica koja je nekoliko puta jača od najjačih procesora.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Može se usporedit šta se tiče optimiziranosti! GTA IV je izašao prije par godina i radi osjetno sporije nego mafija (a po nekoj logici, starija igra na novijem PC-u bi trebala radit osjetno bolje.) Samo kada vidiš one ogavne sjene u GTA IV. I kao šta sam rekao Mafia II sa uključenom fizikom radi bolje nego jedan GTA IV koji je izašao prije par godina!!

Pa logično je da bude Mafia II bolje napravljena, kad je više od dvije godine u prednosti nad GTA, meni osobno bi bilo smješno da sad mafija bude ''slabija'' od GTA i da nebude optimizirana za PC. Kad će izlazit novi GTA govorit će se kako je bolji od Mafije II. Pa naravno da se očekuje a bude bolji kad bude u prednsoti ohoho godina...

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ajde ljudi, dosta o GTA IV..pa ovo je tema o Mafiji 2...

Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Tko je za MAFIU II thumb up,tko je za GTA IV thumb down!

Moj PC  
26 1 hvala 6
16 godina
Tommy_123 kaže...

meni su obadvije igre odlične pa ću ti dat hvala da budem suzdržan.

Steam:luka2301
16 godina
Tommy_123 kaže...

ajde napisi to u GTA IV temu pa pogledaj rezultat.

15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
Tommy_123 kaže...

budem..jbg.al mafia II je bolja ..nnema šta...

15 godina
neaktivan
Mafia 2

IMHO Mafia 2 vs GTA IV je totalno losa usporedba.

Pogledajte samo vremensku razliku....no i pricamo o nekoj igri koja je jos uvijek dostupna u samo demo verziji.....ipak sacekajmo full igru no nemojte mjesat GTA IV i NOVU Mafiu.

Normalno da bi Mafia 2 trebala biti bolje optimizirana....no sto se tice igrivosti i nekih stvari, vidjeti cemo kada izade igra jer GTA IV unatoc tome sto je lose optimizirana i dalje je jedna od mojih najdrazih igara (i najigrivijih) pa mi je glupo tu sada "pljuvat" po njoj ili usporedivti je sa igrom koja jos nije ni izasla te nemam pojma kakva ce uopce biti na kraju kada dode full verzija.

P.S.

Riker je dobro rekao i mislim da nakon njegovoga posta vise uopce nije trebalo spominjati GTA IV jer naziv teme je Mafia 2, a ne GTA IV!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 13:27 (win32).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...
marinn95 kaže...
Tommy_123 kaže...

ne ja samo zelim reci da si ovo napisao u MAFIA II temu i naravno dobio si vise thumb upova na nju, a da si to napisao u temu od GTA IV bilo bi suprotno.

15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
Tommy_123 kaže...
marinn95 kaže...
Tommy_123 kaže...

ne ja samo zelim reci da si ovo napisao u MAFIA II temu i naravno dobio si vise thumb upova na nju, a da si to napisao u temu od GTA IV bilo bi suprotno.

pa znam..:)..

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Tema je Mafia 2 prema tome raspravljajte o igri a eventualne usporedbe će bit realne kad izađe kompletna igra.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Nemogu docekat vise taj 27. :)

Model fashion guru.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Nemogu docekat vise taj 27. :)