Još samo četiri dana do izlaska mafije 2 za SAD, jedva čekam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
32 FPS s konfiguracim II (moj PC)
Igra je optimizirana za single gpu, jer ja s 4670 i dual core 2,2 na rezi 1280x1024 imam 32 fps, a sa sli 460 imam 40fps (sve na high fizika on). Nadam se da će srediti to do izlaska igre još tjedan dana
Ma šta je tebi?! Igre se pakirjau za shipping po Americi, u najboljem slučaju izlaze iz tvornice, gotov je rad na igri......
Evo ja prije par dana završio Mafiu I, sad sam spreman za novo remek-dijelo Mafiu II.
Ali zamislite kakav su dobar posao napravili izadvši ovaj demo...To je po mojem mišljenju odlična poslovna politika.
Evo ja prije par dana završio Mafiu I, sad sam spreman za novo remek-dijelo Mafiu II.
i ja isto baš prije koji dan odigrao ponovno jedinicu i sad čekam novu da izađe,iako sumnjam da će biti bolja od jedinice,mislim ono što sam vidio u demu ne može konkurirati prethodniku,ali vidjet ćemo finalnu verziju uskoro :D
da, nikad nisam razumio zasto je na igrama +18. Trebalo bi biti najvise +12 jer mislim da svaki razuman covjek od 12, 13, 14 ce shvatiti da je to samo igra i nebi trebalo biti nikakvih promjena u ponasanju....negdje sam procitao takoder da nasilne igre opce ne utjecaju na agresivno ponasanje djeteta.
i ja isto baš prije koji dan odigrao ponovno jedinicu i sad čekam novu da izađe,iako sumnjam da će biti bolja od jedinice,mislim ono što sam vidio u demu ne može konkurirati prethodniku,ali vidjet ćemo finalnu verziju uskoro :D
Ma šta pričaš, ja se slažem da je jedinica odlična igra i da neće joj konkurirati nego je jednostavno stići, ali hebi ga ipak je razlika u godinama malo pre velika.
da, nikad nisam razumio zasto je na igrama +18. Trebalo bi biti najvise +12 jer mislim da svaki razuman covjek od 12, 13, 14 ce shvatiti da je to samo igra i nebi trebalo biti nikakvih promjena u ponasanju....negdje sam procitao takoder da nasilne igre opce ne utjecaju na agresivno ponasanje djeteta.
Neznam bas, znas i sam da u europi i emeriki ima dosta nerazumnih klinaca od po 12, 13 god koji su na nekom FPSu strebali koljacinu, problem je sto im je mozak osjetljiv tad i onda se desi tas tas tas, pokolj u supermarketu, skoli, cak i igralistu.
šta mislite je li došla na torrente ?
Je li itko imao problema sa aa? Ja ga ne mogu uključit :/
Inače, sa svime na high osim fizike i aa ide mi oko 65 fps, ali čim upalim fiziku uništi mi komp, 5 fps
ROFL
Jel ti tak teško pogledat.
nemas sta misliti
pogledas i gotovo
i da jest na torrentima zar mislis da bi sad mi tu bili i postali?
igrali bi mafiju jbt
Koliko ti imaš godina? Daj uozbilji se čovječe/dijete! Stvarno svašta trkeljaš, nemoj se ljutit, ali spusti se na zemlju i budi ko i drugi normalni forumaši.
On topic : vidim da se svi hvale fpsovima pa da i ja podijelim svoje s vama, meni je na mojoj konfiguraciji rank E, sve na low i reza na 800X600, malo je usporeno i šteka u nekim situacijama...vjerovali ili ne moram je igrati
ako je izašla, izašao je demo.. Ništa više od demoa..
Ma,da,zar ne vidiš svi je skinuli,a svi su i dalje na forumu,neda im se igrat ili možda postoji drugi odgovor....?
Ma,da,zar ne vidiš svi je skinuli,a svi su i dalje na forumu,neda im se igrat ili možda postoji drugi odgovor....?
@redakcija vaš godišnji odmor je kada izađe mafia II
Malo sam pogledao što piše na Wikipediji za Mafiu 2, i ako nisam krivo pročitao, u igri će biti oko 50 različitih vrsta vozila . Ima li tko sličnih saznanja?
OBOŽAVAM SRATI PO FORUMU
pa ja ipak imam 30-35-40fps...možda full verzija bde bolje optimiziovanija ko zna
Imaš ti kur4c od ovce!
Malo sam pogledao što piše na Wikipediji za Mafiu 2, i ako nisam krivo pročitao, u igri će biti oko 50 različitih vrsta vozila . Ima li tko sličnih saznanja?
http://www.igcd.net/movie.php?id=1181833&PHPSESSID=c18ff1&width=1920
Jel ima tko uopšte 40+FPS-a ili je to u današnje vrijeme postala znanstvena fantastika?
1600x900,sve na max,fizika iskjlučena
OFF TOPIC: mafija susjed nist ja njima nevjerujem...xD
ON TOPIC:sta mislite dali ce biti bolja od GTA 4 ,a valjda ce bit dobar FPS na mojoj konfi
Po pitanju optimizacije bez obzira sa ili bez Physx-a meni je jako zabrinjavajuce da svi imamo jako nizak "minimum fps" u benchmarku!?
Mislim da tu nesto ne stima sa igrom ili driverima ili oboje...
Edit:
Mali oftopic, koji je ispravan nacin instalacija novih Phyx drivera? Da li je neophodno prvo odinstalirati stare pa tek onda novu verziju ili se samo pokrene instalacija nove verzije i stari budu automatski updejtani?
Jel ima tko uopšte 40+FPS-a ili je to u današnje vrijeme postala znanstvena fantastika?
1600x900,sve na max,fizika iskjlučena
OFF TOPIC: mafija susjed nist ja njima nevjerujem...xD
ON TOPIC:sta mislite dali ce biti bolja od GTA 4 ,a valjda ce bit dobar FPS na mojoj konfi
ja sam preša gta iv sad je red na mafiu
Po pitanju optimizacije bez obzira sa ili bez Physx-a meni je jako zabrinjavajuce da svi imamo jako nizak "minimum fps" u benchmarku!?
Mislim da tu nesto ne stima sa igrom ili driverima ili oboje...
Ma štima sve s igrom, ne štima sa benchom, na nekim dijelovima dosta usporava. Ja po benchu imam rank D i prosječno 25 FPS. Kad igram Fraps stalno pokazuje 30-40.