Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.279.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Još samo četiri dana do izlaska mafije 2 za SAD, jedva čekam. Smijeh

It's nothing personal. Just business.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 16:42 (Vito_Scaletta).

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
Duble kaže...
Duble kaže...

32 FPS s konfiguracim II (moj PC)

Igra je optimizirana za single gpu, jer ja s 4670 i dual core 2,2 na rezi 1280x1024 imam 32 fps, a sa sli 460 imam 40fps (sve na high fizika on). Nadam se da će srediti to do izlaska igre još tjedan dana Izlanuo se

Ma šta je tebi?! Igre se pakirjau za shipping po Americi, u najboljem slučaju izlaze iz tvornice, gotov je rad na igri......

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo ja prije par dana završio Mafiu I, sad sam spreman za novo remek-dijelo Mafiu II.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ali zamislite kakav su dobar posao napravili izadvši ovaj demo...To je po mojem mišljenju odlična poslovna politika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 19:26 (Riker).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Jel ima tko uopšte 40+FPS-a ili je to u današnje vrijeme postala znanstvena fantastika?

1600x900,sve na max,fizika iskjlučena

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo navodne slike pakiranja na nekoj ruskoj straniciSmijehŠto mislite dali su stvarne?

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Evo ja prije par dana završio Mafiu I, sad sam spreman za novo remek-dijelo Mafiu II.

i ja isto baš prije koji dan odigrao ponovno jedinicu i sad čekam novu da izađe,iako sumnjam da će biti bolja od jedinice,mislim ono što sam vidio u demu ne može konkurirati prethodniku,ali vidjet ćemo finalnu verziju uskoro :D

16 godina
nidjo123 kaže...

Evo navodne slike pakiranja na nekoj ruskoj straniciSmijehŠto mislite dali su stvarne?

kuži ovo, +18

igra ce navodno bit + 18 Nevinašce

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Hoće. KLIK

Sa Gamespota

• ESRB: Mature
Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 20:42 (nidjo123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

da, nikad nisam razumio zasto je na igrama +18. Trebalo bi biti najvise +12 jer mislim da svaki razuman covjek od 12, 13, 14 ce shvatiti da je to samo igra i nebi trebalo biti nikakvih promjena u ponasanju....negdje sam procitao takoder da nasilne igre opce ne utjecaju na agresivno ponasanje djeteta.

Model fashion guru.
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
Praetorian1 kaže...

i ja isto baš prije koji dan odigrao ponovno jedinicu i sad čekam novu da izađe,iako sumnjam da će biti bolja od jedinice,mislim ono što sam vidio u demu ne može konkurirati prethodniku,ali vidjet ćemo finalnu verziju uskoro :D

Ma šta pričaš, ja se slažem da je jedinica odlična igra i da neće joj konkurirati nego je jednostavno stići, ali hebi ga ipak je razlika u godinama malo pre velika.

ma da
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

stvarne da ne mogu biti stvarnije Smijeh

mapa ista kao i na demu Cool jedva cekam suburbs, kad vec nema countryside

16 godina
Mafia 2

Bench hibridnog sustava (ATI HD 5850 + GF 8800 GTS 512)

Pozdrav ekipi.

Sve high bez physx-a Sve high bez physx-a
Rezultat Rezultat
Postavke sve high uključujući physx na 8800 Postavke sve high uključujući physx na 8800
Physix high (Vito odjeća + prolaznici odjeća) Physix high (Vito odjeća + prolaznici odjeća)
Physix high (Vito odjeća) Physix high (Vito odjeća)
Physix high Physix high
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 20:49 (aufhenger).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

da, nikad nisam razumio zasto je na igrama +18. Trebalo bi biti najvise +12 jer mislim da svaki razuman covjek od 12, 13, 14 ce shvatiti da je to samo igra i nebi trebalo biti nikakvih promjena u ponasanju....negdje sam procitao takoder da nasilne igre opce ne utjecaju na agresivno ponasanje djeteta.

Neznam bas, znas i sam da u europi i emeriki ima dosta nerazumnih klinaca od po 12, 13 god koji su na nekom FPSu strebali koljacinu, problem je sto im je mozak osjetljiv tad i onda se desi tas tas tas, pokolj u supermarketu, skoli, cak i igralistu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 20:49 (zeex).
15 godina
protjeran
Mafia 2

šta mislite je li došla na torrente ?

Moj PC  
0 27 hvala 0
16 godina

Je li itko imao problema sa aa? Ja ga ne mogu uključit :/

Inače, sa svime na high osim fizike i aa ide mi oko 65 fps, ali čim upalim fiziku uništi mi komp, 5 fps

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
odjavljen
obožavam_slagati_konfe kaže...

ROFL

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
17 godina
protjeran

Jel ti tak teško pogledat.

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
neaktivan

nemas sta misliti

pogledas i gotovo

i da jest na torrentima zar mislis da bi sad mi tu bili i postali?

igrali bi mafiju jbt

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 21:35 (TopForumaš).
17 godina

Koliko ti imaš godina? Daj uozbilji se čovječe/dijete! Stvarno svašta trkeljaš, nemoj se ljutit, ali spusti se na zemlju i budi ko i drugi normalni forumaši.

On topic : vidim da se svi hvale fpsovima pa da i ja podijelim svoje s vama, meni je na mojoj konfiguraciji rank E, sve na low i reza na 800X600, malo je usporeno i šteka u nekim situacijama...vjerovali ili ne moram je igrati Smijeh

Men aren't fat, only fat women are fat.
16 godina
neaktivan

ako je izašla, izašao je demo.. Ništa više od demoa.. 

http://gtabalkan.com
15 godina

Ma,da,zar ne vidiš svi je skinuli,a  svi su i dalje na forumu,neda im se igrat ili možda postoji drugi odgovor....?

16 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Ma,da,zar ne vidiš svi je skinuli,a  svi su i dalje na forumu,neda im se igrat ili možda postoji drugi odgovor....?

@redakcija vaš godišnji odmor je kada izađe mafia II Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Malo sam pogledao što piše na Wikipediji za Mafiu 2, i ako nisam krivo pročitao, u igri će biti oko 50 različitih vrsta vozila Smijeh. Ima li tko sličnih saznanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

OBOŽAVAM SRATI PO FORUMU

pa ja ipak imam 30-35-40fps...možda full verzija bde bolje optimiziovanija ko zna 

Imaš ti kur4c od ovce! Viče

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Malo sam pogledao što piše na Wikipediji za Mafiu 2, i ako nisam krivo pročitao, u igri će biti oko 50 različitih vrsta vozila Smijeh. Ima li tko sličnih saznanja?

http://www.igcd.net/movie.php?id=1181833&PHPSESSID=c18ff1&width=1920

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
microman kaže...

Jel ima tko uopšte 40+FPS-a ili je to u današnje vrijeme postala znanstvena fantastika?

OFF TOPIC: mafija susjed nist ja njima nevjerujem...xD

ON TOPIC:sta mislite dali ce biti bolja od GTA 4 ,a valjda ce bit dobar FPS na mojoj konfi

17 godina
Mafia 2

Po pitanju optimizacije bez obzira sa ili bez Physx-a meni je jako zabrinjavajuce da svi imamo jako nizak "minimum fps" u benchmarku!?

Mislim da tu nesto ne stima sa igrom ili driverima ili oboje...

Edit:

Mali oftopic, koji je ispravan nacin instalacija novih Phyx drivera? Da li je neophodno prvo odinstalirati stare pa tek onda novu verziju ili se samo pokrene instalacija nove verzije i stari budu automatski updejtani? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 22:48 (mislav).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grdo kaže...
patch123 kaže...
microman kaže...

OFF TOPIC: mafija susjed nist ja njima nevjerujem...xD

ON TOPIC:sta mislite dali ce biti bolja od GTA 4 ,a valjda ce bit dobar FPS na mojoj konfi

Mafia II ili pak GTA IV

ja sam preša gta iv sad je red na mafiu

17 godina
neaktivan
mislav kaže...

Po pitanju optimizacije bez obzira sa ili bez Physx-a meni je jako zabrinjavajuce da svi imamo jako nizak "minimum fps" u benchmarku!?

Mislim da tu nesto ne stima sa igrom ili driverima ili oboje...

Ma štima sve s igrom, ne štima sa benchom, na nekim dijelovima dosta usporava. Ja po benchu imam rank D i prosječno 25 FPS. Kad igram Fraps stalno pokazuje 30-40.

potpisujem se
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice