Sorry što moram to reči, ali znaš nemaju danas baš svi love da kupuju kompove od 8k kuna svaka 4 mjeseca(blago onima koji mogu kupovat). Neki od nas ne rade jer sam znaš kakvo je stanje u Hrvatskoj ili su im se plače smanjile pa su malo u minusu.
malčice ste mi smiješni, pa ako igra nije optimizirana da glatko radi na High End konfi, zar stvarno mislite da če radit bolje na lošijim? Pogledaj post di je forumaš napisao da sa HD4850 i Core2 Duo na 3,4Ghz ima 43FPS-a u prosijeku, jel stvarno misliš da je to dobra optimizacija?
Ja ne govorim o hebenim konfiguracijama več govorim o hebenoj optimizaciji koja je u Demou katastrofa.
Ako se vi možete zadovoljiti lošom optimizacijom OK, al ja ne mogu. Također toliko kukanja o optimizaciji ima za Crysis, koji je zapravo mila majka prema ovome.
I ja ngdi, al baš nigdi nisam spomenuo lovu ili konfiguracije, več isključivo govorim o optimizaciji igre.
Nemožeš reći da je optimizacija loša, ja sa svim na najviše imam 35 FPS-a bez fizike, a pogledaj GTA4 - prema njoj je optimizacija Mafie mila majka.
Pričekaj cijelu igru kada enableaju multiGPU pa onda probaj.
BTW. ova igra je i na 35 FPS-a glatka i nema većih frame dropova.