Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.263
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
Weky kaže...
microman kaže...

Evo odvrtio par bencheva i došao sam do zaključka da nije samo Physx taj koji kolje preformanse. Naime uz GTX460 iz ormara sam izvadio legendarnu 8800GT(1Gb) koja je služila za physx. U oba bencha Physx je bio na High. U prvom(lošijem) benchu uključene su sve điđe poput AA i AF filtra i sve je postavljeno na High, a u drugom benchu sam isključio AA filter i sijene sam stavio na medium. Uglavnom sve mi se čini da je prilično traljava optimizacija razlog,a ne samo Physx

EDIT: E da zaboravio sam napomenut da možete zaboravit Physx(bez brisanja datoteka) sa nekom zasebnom 9600GT. Ja sam stavio 8800GT sa 1Gb na VRAM-u i jedva ga uspijevam gurati na medium postavkama, a kad je na High onda imam poprilično nestabilan framerate što rezultira lagovima. Znači za High postavke vam minimalno treba neka jača za vrtit grafiku i barem GTS250(9800GTX+) da biste mogli gurati. Sve u svemu LOŠE.

A ako ce ubuduce i ostale igre zahtijevat takvu kombinaciju za Physx slobodno odmah pokopaju prezahtijevni Physx. Također sam isprobao i bez uključenog Physx-a i razlika je ajmo reči osrednja(i ima je i nema je) Uglavnom i dalje ostaje sve destruktivno i bez Physx-a samo sa 30FPS-a više.

Zar je moguce da ja na prastaroj GTX 260 imam isti FPS kao i ti sa potpuno istim postavkama (PhysX Medium) bez dodatne kartice za PhysX. Nešto tu tebi nije u redu postavljeno.

Ne da njemu nije dobro postavljeno, nego je igra puna bugova.

15 godina
neaktivan
legend kaže...

Ja neskidam nikakve pečeve da bi mogo ici dalje od demo limita ili imao svo oružje, ili pare ili bilo sta, demo mi je pokazao dosta, a za full verziju cu se suzdržat tih tjedan dana.

EDIT: Evo upalio sam sirenu i krenuo u potragu za kriminalom.

Kako si upalio sirenu?...

15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
legend kaže...

Ja neskidam nikakve pečeve da bi mogo ici dalje od demo limita ili imao svo oružje, ili pare ili bilo sta, demo mi je pokazao dosta, a za full verziju cu se suzdržat tih tjedan dana.

EDIT: Evo upalio sam sirenu i krenuo u potragu za kriminalom.

Kako si upalio sirenu?...

pa sa - e - barem je meni tako.

ma da
15 godina

Pali se sa zarezom,točnije onom tipkom do slova m.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

ona misija na demou, oću li je morat ponovo prelazit kad izađe full

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Piše na početku igre da je ta misija dizajnirana samo za demo verziju i da se neće takva identična pojaviti u cijeloj verziji igre.

15 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
dex3108 kaže...

Demo nocu :D

Kako dođe noć, šta samo treba čekati ili ima mod.

Ako ima mod gdje ga mogu naći.

Može li mi netko odgovoriti kako je moguća noć u ovom videu.

ma da
16 godina
joze kaže...

ona misija na demou, oću li je morat ponovo prelazit kad izađe full

po sada viđenom bit će ta misija sa snjegom

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Zar je moguce da ja na prastaroj GTX 260 imam isti FPS kao i ti sa potpuno istim postavkama (PhysX Medium) bez dodatne kartice za PhysX. Nešto tu tebi nije u redu postavljeno.

Sve je dobro postavljeno 3D čmark radi normalno, radi i Mirror"s Edge i Batman. Jedino Mafia2 stvara probleme. Zapravo gameplay je još nekako imam u prosijeku 40FPS-a(Physx i ostalo na High,AA i AF uključeni) u akciji, al Benchmark je totalno u banani, nekoliko puta padne i na 10FPS-a i u konačnici utiječe na avg FPS.

Također mislim da treba pričekati nove Drivere za Grafu, a nadam se da če dečki iz 2K-a sredit bugove koje demo očito ima. Također GTX260 ima duplo više shader-a i ogromno veči bandwith i u konačnici daje podijednake rezultate sa obradom grafike+Physx-a kao što 8800GT daje samo sa Physx-om.

EDIT: Evo primjera radi moja GTX460 koja obrađuje Physx i grafiku sa Maxed out postavkama ima svega 1FPS manje nego kad 8800GT obrađuje Physx, a GTX460 grafiku.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 12:49 (microman).
16 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...
XXL Gamer kaže...
dex3108 kaže...

Pa piše ti da je lik mijenjao neke stvari u nekom folderu...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
XXL Gamer kaže...
XXL Gamer kaže...
dex3108 kaže...

Pa piše ti da je lik mijenjao neke stvari u nekom folderu...

A u kojem to točno folderu da ih i ja promjenim.

ma da
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Joj daj strpite se jos tjedan-dva i imat cete i snijeg i kisu i noc i dan i sve aute i cijelu mapu :D Ne kuzim vas opce :) Jedino sto sma stavio je no time limit i to je to :D Za ostalo cekam cijelu igru da si ju ne kvarim bzvz

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 13:11 (Shmeegy).

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

- go to \Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\skies

- rename freeride.sds to freeride.sds_ or something

- make a copy of 08_01_cigara.sds in the same folder

- rename that copy to freeride.sds

Sve ti tamo piše, samo treba uložit ogroman napor i pročitat komentar Namigiva

potpisujem se
17 godina
Mafia 2

@cyaneum That only changes the sky, the lights won't be on. To have the lights on, you need the Lua console.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Kako ovo napraviti nekužim.

ma da
16 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...
h51ph kaže...

Desni klik na file 08_01_cigara.sds i onda u istom folderu zalijepi taj file pa odaberi da zadržiš oba fajla, samo da se ovoj kopiji promijeni ime. Tada ovu kopiju sa promjenjenim imenom preimenuj u freeride.sds

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
XXL Gamer kaže...
h51ph kaže...

-1. make a copy of 08_01_cigara.sds in the same folder

-2. rename that copy to freeride.sds

1.desni klik->"Create shortcut"

2.desni klik->"rename"

Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
protjeran
Mafia 2

Što je sljedeće što će netko otkrit uskoro ćemo dobit novu misijuSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shmeegy kaže...

Netko je pitao da li je ono u demou cijela mapa... :D I nemrem nac dal je dobio odgovor, pa evo ako netko nije znao, nije cijela... Ovo je cijela.

Taj "netko" je pitao hoce li biti nastavka mape, pod nastavkom je mislio na countryside, to i mene zanima. Naravno da je ova mapa ogranicena samo zbog DEMO verzije, kad dodje koancna bude se maknulo svo crveno podrucje.

pozdrav svim ljubiteljima mafie Namigiva

15 godina
neaktivan
Ma cekajte full igru i igrat ćete bez ikakvih ograničenja . Ja taman dođem s mora kad izlazi cijela igra , jedva čekam :D
Waiting for Mafia II ---24.08
15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
Ma cekajte full igru i igrat ćete bez ikakvih ograničenja . Ja taman dođem s mora kad izlazi cijela igra , jedva čekam :D

Evo meni hoće noć još me samo zanima kako napraviti da pada kiša, ako mi netko može reći.

ma da
17 godina
zeex kaže...
Shmeegy kaže...

Netko je pitao da li je ono u demou cijela mapa... :D I nemrem nac dal je dobio odgovor, pa evo ako netko nije znao, nije cijela... Ovo je cijela.

Taj "netko" je pitao hoce li biti nastavka mape, pod nastavkom je mislio na countryside, to i mene zanima. Naravno da je ova mapa ogranicena samo zbog DEMO verzije, kad dodje koancna bude se maknulo svo crveno podrucje.

taj "netko" sam ja. htio sam znati upravo to što si pitao. dali će biti kao neko selo pokraj grada kao u prvoj mafii ili je t osve. jer ima nekih cesta koje vode do ruba mape.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
zeex kaže...
Shmeegy kaže...

taj "netko" sam ja. htio sam znati upravo to što si pitao. dali će biti kao neko selo pokraj grada kao u prvoj mafii ili je t osve. jer ima nekih cesta koje vode do ruba mape.

Naselja se vide na lijevoj strani mape grada i gore, nekakva naselja ali se ne vidi cesta s kojom mozemo pristupiti istim. Naravno da ne spominjemo ceste koje vode van oznacene mape, tako je bilo i u prvom dijelu.

15 godina
Mafia 2

Nekuzim zasto se svi zale na taj Physx meni je na high oko 30 fps sa 9800GT jest da je rezolucija 1024X768 ali nemam bolji monitor (pokvaren)i sve ostalo je na high...AA off

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xCode kaže...

Nekuzim zasto se svi zale na taj Physx meni je na high oko 30 fps sa 9800GT jest da je rezolucija 1024X768 ali nemam bolji monitor (pokvaren)i sve ostalo je na high...AA off

Zato jer je average 30 FPSa neigrivo.

16 godina

pogledaj pod moj pc. meni je max 15 fpsa na rezi 1280 x 1024 i sve low.Plač

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
odjavljen
marinn95 kaže...

pogledaj pod moj pc. meni je max 15 fpsa na rezi 1280 x 1024 i sve low.Plač

Preslab procesor za bilo šta.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina

A nije mu ni grafa bog zna šta..

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Na svojoj konfi imam dvadesetak FPS-ova na 1280x720, sve low... Izlanuo se

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nontryer kaže...

A nije mu ni grafa bog zna šta..

dobri covjece, da ne ispadnem napadan, ali jebe*a recesija je!

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice