Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
XXL Gamer kaže...
Joe Cavallo kaže...

svi koji su zainteresirani ovo je mission failed remove patch http://www.megaupload.com/?d=QTZ8BWV0  ima par bugova i u jednom dijelu grada dosta dalje od demo mape propast ćete kroz cestu. a bugovi su ti da nakon što dodjete u "zabranjeni" dio grada nemožete koristit ESC ( tj. pauzu) i nema mape ( TAB ). tko voli nek izvoli.

skinuo sam ali patch ne radi

još mi prikazuje DEMO LIMIT te ne mogu proći kroz taj crveni zid

16 godina

jeli mozda netko saznao koji je najbrzi auto u demu ?

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

taj demo ce se jos nakraju pretvoriti u full verziju

ljudi valjda tak jako hoce mafiju 2 da su poceli kroz pod propadati samo da bi dosli dalje od demo limit oznake ;)

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...
XXL Gamer kaže...
Joe Cavallo kaže...

svi koji su zainteresirani ovo je mission failed remove patch http://www.megaupload.com/?d=QTZ8BWV0  ima par bugova i u jednom dijelu grada dosta dalje od demo mape propast ćete kroz cestu. a bugovi su ti da nakon što dodjete u "zabranjeni" dio grada nemožete koristit ESC ( tj. pauzu) i nema mape ( TAB ). tko voli nek izvoli.

skinuo sam ali patch ne radi

još mi prikazuje DEMO LIMIT te ne mogu proći kroz taj crveni zid

patch ne skida demo limit neg okad prodješ preko vode tu barijeru ako voziš malo dalje bez patcha t ikaže mission failed. a sa ovim patchem ti ne kaže to nego možeš vozit po ovom dijelu otoka. preko mosta se nemože ići na drugi otok. ali se može ići tunelom dok ne dodjete do kraja tunela. a onda zabavni dio ( pogledaj sliku )

jedno zanimljivo mjesto na ovom djelu mape. jedno zanimljivo mjesto na ovom djelu mape.
Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
patch ne skida demo limit neg okad prodješ preko vode tu barijeru ako voziš malo dalje bez patcha t ikaže mission failed. a sa ovim patchem ti ne kaže to nego možeš vozit po ovom dijelu otoka. preko mosta se nemože ići na drugi otok. ali se može ići tunelom dok ne dodjete do kraja tunela. a onda zabavni dio ( pogledaj sliku )

možeš li mi na karti nacrtati kud da idem da pređem na drugi dio mape sa tim patchom ?

16 godina

sad sam tek skuzio da se i ptice mogu " otepsti " Smijeh

15 godina
neaktivan
Mafia 2

evo i nekoliko benchmarka

razlike između max i low gotovo pa i nema,a fizika stvarno ubija fps-ove

moj jadni e6300 je ipak ne može vrtiti kako treba 

sve na max,bez fizike sve na max,bez fizike
sve na low bez fizike sve na low bez fizike
max,fizika medium max,fizika medium
max,fizika high max,fizika high
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo

peč

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
17 godina
patch123 kaže...
Joe Cavallo kaže...

možeš li mi na karti nacrtati kud da idem da pređem na drugi dio mape sa tim patchom ?

ovako 

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

evo

peč

sad ću probati

hvala

16 godina
Marsel007 kaže...

evo

peč

glavni komentar na taj video je : " don't download the file in the link, it has a trojan attached " sa 5 thumbs upova!

15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
glavni komentar na taj video je : " don't download the file in the link, it has a trojan attached " sa 5 thumbs upova!

briga me za trojane xD

uspio sam preći na zabranjeni dio

15 godina
protjeran
marinn95 kaže...

policija kao i u svakoj igri

15 godina
neaktivan
tarankula kaže...
marinn95 kaže...

Nije policijski najbrži nego onaj bez krova koliko ja znam.

ma da
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...
marinn95 kaže...

Opet krivo.

16 godina

no koji ?

ja sam imao priliku isprobati auto koji ima max speed 195 km/h, tj. onaj srebrni u garazi sto se dobije na pocetku, ali pojacan kod onog lika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 0:17 (marinn95).
16 godina
marinn95 kaže...

no koji ?

ja sam imao priliku isprobati auto koji ima max speed 195 km/h, tj. onaj srebrni u garazi sto se dobije na pocetku, ali pojacan kod onog lika.

Da taj je najjaci, gledao sam statistike i onaj mali srebrni, koji je u garazi je i najbrzi.

15 godina
Mafia 2
u cijeloj igri je najbržiji dezilia 450 grand america
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo odvrtio par bencheva i došao sam do zaključka da nije samo Physx taj koji kolje preformanse. Naime uz GTX460 iz ormara sam izvadio legendarnu 8800GT(1Gb) koja je služila za physx. U oba bencha Physx je bio na High. U prvom(lošijem) benchu uključene su sve điđe poput AA i AF filtra i sve je postavljeno na High, a u drugom benchu sam isključio AA filter i sijene sam stavio na medium. Uglavnom sve mi se čini da je prilično traljava optimizacija razlog,a ne samo Physx

EDIT: E da zaboravio sam napomenut da možete zaboravit Physx(bez brisanja datoteka) sa nekom zasebnom 9600GT. Ja sam stavio 8800GT sa 1Gb na VRAM-u i jedva ga uspijevam gurati na medium postavkama, a kad je na High onda imam poprilično nestabilan framerate što rezultira lagovima. Znači za High postavke vam minimalno treba neka jača za vrtit grafiku i barem GTS250(9800GTX+) da biste mogli gurati. Sve u svemu LOŠE.

A ako ce ubuduce i ostale igre zahtijevat takvu kombinaciju za Physx slobodno odmah pokopaju prezahtijevni Physx. Također sam isprobao i bez uključenog Physx-a i razlika je ajmo reči osrednja(i ima je i nema je) Uglavnom i dalje ostaje sve destruktivno i bez Physx-a samo sa 30FPS-a više.

Lošiji rezultat Lošiji rezultat
Bez AA i sijene na medium Bez AA i sijene na medium
I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 7:41 (microman).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
microman kaže...

Evo odvrtio par bencheva i došao sam do zaključka da nije samo Physx taj koji kolje preformanse. Naime uz GTX460 iz ormara sam izvadio legendarnu 8800GT(1Gb) koja je služila za physx. U oba bencha Physx je bio na High. U prvom(lošijem) benchu uključene su sve điđe poput AA i AF filtra i sve je postavljeno na High, a u drugom benchu sam isključio AA filter i sijene sam stavio na medium. Uglavnom sve mi se čini da je prilično traljava optimizacija razlog,a ne samo Physx

EDIT: E da zaboravio sam napomenut da možete zaboravit Physx(bez brisanja datoteka) sa nekom zasebnom 9600GT. Ja sam stavio 8800GT sa 1Gb na VRAM-u i jedva ga uspijevam gurati na medium postavkama, a kad je na High onda imam poprilično nestabilan framerate što rezultira lagovima. Znači za High postavke vam minimalno treba neka jača za vrtit grafiku i barem GTS250(9800GTX+) da biste mogli gurati. Sve u svemu LOŠE.

A ako ce ubuduce i ostale igre zahtijevat takvu kombinaciju za Physx slobodno odmah pokopaju prezahtijevni Physx. Također sam isprobao i bez uključenog Physx-a i razlika je ajmo reči osrednja(i ima je i nema je) Uglavnom i dalje ostaje sve destruktivno i bez Physx-a samo sa 30FPS-a više.

zar nemogu obje nvidia grafe vrtit fiiziku a gtx 460 usput i renderira?

ja sam pobrisao samo folder odjeća i sada mi sve ide na high uključujući i fiziku(kombinacija 5850+8800GT 512MB), sa benchmark ocjenom C...još moram klokat ati grafu i procesor pa će bit još i bolje

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Demo nocu :D

Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina
Mafia 2

omg, koliko su tih modova i raznoraznih budalaština napravili u para dana, svaka im čast...

još ćemo cijelu igru preći prije izlaska Izlanuo se

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Evo demo po kiši 

.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

omg, koliko su tih modova i raznoraznih budalaština napravili u para dana, svaka im čast...

još ćemo cijelu igru preći prije izlaska Izlanuo se

reko sam ja

kakvi ste vi dikliči će te još otključat full game iz demoa..

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
16 godina
Mafia 2

Ja neskidam nikakve pečeve da bi mogo ici dalje od demo limita ili imao svo oružje, ili pare ili bilo sta, demo mi je pokazao dosta, a za full verziju cu se suzdržat tih tjedan dana.

EDIT: Evo upalio sam sirenu i krenuo u potragu za kriminalom.

Mafia 2 - world best game
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 11:42 (legend).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Netko je pitao da li je ono u demou cijela mapa... :D I nemrem nac dal je dobio odgovor, pa evo ako netko nije znao, nije cijela... Ovo je cijela.

Mapa u demou Mapa u demou
Cijela mapa :D Ovo mi se više sviđa Cijela mapa :D Ovo mi se više sviđa
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 11:14 (Shmeegy).

0 1 hvala 4
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja ne vidim razlike u veličini. Na ovoj drugoj su samo dodane neke cestice manje Neodlučan

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
microman kaže...

zar nemogu obje nvidia grafe vrtit fiiziku a gtx 460 usput i renderira?

ja sam pobrisao samo folder odjeća i sada mi sve ide na high uključujući i fiziku(kombinacija 5850+8800GT 512MB), sa benchmark ocjenom C...još moram klokat ati grafu i procesor pa će bit još i bolje

Ne mogu obje kartice vrtiti fiziku. U bilo kakvom setupu, samo jedna kartica vrti PhysX.

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Demo nocu :D

Kako dođe noć, šta samo treba čekati ili ima mod.

Ako ima mod gdje ga mogu naći.

ma da
15 godina
odjavljen
microman kaže...

Zar je moguce da ja na prastaroj GTX 260 imam isti FPS kao i ti sa potpuno istim postavkama (PhysX Medium) bez dodatne kartice za PhysX. Nešto tu tebi nije u redu postavljeno.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice