Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 113.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Novi paket slika, uglavnom ista soba iz više uglova :D Samo prva slika je drugačija, ona je redizajn prijašnje sobe 

Komentirajte :) Posebno alpha testeri xD

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Life is Hard

Makni ove ružne health barove, uništavaju atmosferu.

Neaktivan.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Life is Hard

Ovo ispod?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
8ax kaže...

Makni ove ružne health barove, uništavaju atmosferu.

Naravno da će oni biti maknuti, to je samo privremeno, dobro si to zapazio xD

PLASMAorLCD kaže...

Ovo ispod?

Nisam skontao, misliš na sliku ispod, ako da to je jedna mašina velika :)

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Evo isprobao sam Alpha verziju.I mogu reći da je vrlo dobro odrađeno.Pošto je Alpha verzija,dosta stvari nije završeno.Osvjetljenje je odlično.Nije presvjetlo,ali ni pretamno,idealno za sakrivanje neprijatelja ili sakrivanje igrača.Zvuk je odličan,kao u horror filmovima,naježio sam se dok sam igrao.Rano je za reći,ali ova igra će biti fenomenalna u full verziji

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Evo isprobao sam Alpha verziju.I mogu reći da je vrlo dobro odrađeno.Pošto je Alpha verzija,dosta stvari nije završeno.Osvjetljenje je odlično.Nije presvjetlo,ali ni pretamno,idealno za sakrivanje neprijatelja ili sakrivanje igrača.Zvuk je odličan,kao u horror filmovima,naježio sam se dok sam igrao.Rano je za reći,ali ova igra će biti fenomenalna u full verziji

Hvala mnogo na komentarima i što si javio dojmove :D Da, Alpha je pa ima dosta nedostataka i onaj dio što ste igrali, vi alpha testeri je samo polovica od ukupne druge misije koja će doći u beti i full verziji :D Očekujte još mnogo toga :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Na koji zvuk mislis da te najezio? Kasnije ces glazbu ubaciti?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Mislio sam na zvuk u igri.Glazba je nekako jeziva,a osim toga ima puno mračnih mjesta,tako da čekaš kada će netko(ili nešto) iskočiti ispred tebe

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Na koji zvuk mislis da te najezio? Kasnije ces glazbu ubaciti?

Da, tako je :) Zvuk i neke neprijatelje će te dobiti u beti, a full će biti iznenađenje :D

Ivan_hacker kaže...

Mislio sam na zvuk u igri.Glazba je nekako jeziva,a osim toga ima puno mračnih mjesta,tako da čekaš kada će netko(ili nešto) iskočiti ispred tebe

Da, ima prirodni zvuk koji je malo jeziv, ali nije još to kako treba da bude, kada ubacim prave zvukove tada će biti baš jezivo :)
Imali ste sreće pa u alphu nisam ubacio neprijatelje inače bi loše završili xD 

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Jedna slika, ali nisam siguran da li ću ovo stavit u igru, šta vi mislite ? 

Našao sam fenomenalne zvukove, tako da će igra biti dodatno bolja sa dobrim zvukovima i jezivom atmosferom :)

Također spremam betu, tako da bi trebala izaći do vikenda, možda već danas otvorim natjecaj :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Izvinite za trodupli post. Sada sam počeo sa nekakvim ancient pećinama, koje će biti veoma tajanstvene i bit će mnogo puteva i prolaza za istražiti. Ovo su tek dvije nezavršene slike, koje treba doraditi, poslije postam jedan veliki set slika u ovim pećinama !

Sad i da službeno obavijestim da je počeo i natjecaj za beta testere, oni koji su već bili alpha testeri dobit će direktnu mogućnost i da učestvuju u beti, tako da se oni ne moraju javljati. Beta donosi mnogo više od alphe, nova oružja, nova mjesta. Također dolaze i soundsi i neki neprijatelji. Znači bitno je da malo pročešljate cjelokupnu misiju i pokušate pronaći bugove, također da mi sugestirate šta valja, a šta ne ! Samo mi pošaljite na PM " Life is Hard " i dobit će te betu kad bude završena :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
CoLdPlay kaže...

Izvinite za trodupli post. Sada sam počeo sa nekakvim ancient pećinama, koje će biti veoma tajanstvene i bit će mnogo puteva i prolaza za istražiti. Ovo su tek dvije nezavršene slike, koje treba doraditi, poslije postam jedan veliki set slika u ovim pećinama !

Sad i da službeno obavijestim da je počeo i natjecaj za beta testere, oni koji su već bili alpha testeri dobit će direktnu mogućnost i da učestvuju u beti, tako da se oni ne moraju javljati. Beta donosi mnogo više od alphe, nova oružja, nova mjesta. Također dolaze i soundsi i neki neprijatelji. Znači bitno je da malo pročešljate cjelokupnu misiju i pokušate pronaći bugove, također da mi sugestirate šta valja, a šta ne ! Samo mi pošaljite na PM " Life is Hard " i dobit će te betu kad bude završena :)

Super izgleda {#} Očekujem BETA link {#}

14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Super izgleda {#} Očekujem BETA link {#}

Hvala mnogo {#} Ono što će po meni biti zanimljivo je istraživanje mnogobrojnih soba u pećinama, pokušat ću da ih sve ( a bit će ih puno ) napunim zanimljivim stvarima :) Dobit ćeš link kad BETA bude spremna, bit ćeš obaviješten {#}

16 godina

ja nisam igro alphu
šta moram napraviti da dobiem betu??

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 15:36 (oo7).
14 godina
neaktivan
oo7 kaže...

ja nisam igro alphu
šta moram napraviti da dobiem betu??

Ako želiš u BETU samo pošalji na PM " Life is Hard " {#}

Kako sam samo uzbuđen radi soundsa koje stavljam, mislim da će bit perfekcija :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Ono šta sam dosada isprobao...pa uglavnom dosta grafičkih bugova,dalje nisam ništa primijetio...Također,frame rate je bio pomalo loš pa na to pripazi.

Došao sam do nečega šta mi izgleda kao mini rudnik i nisam moga dalje,jeli to kraj ili ima neki prolaz koji nisam primijetio?

Ima rešetke... Ima rešetke...
...nema rešetke. ...nema rešetke.
Nisam znao da krv može stajti u zraku... Nisam znao da krv može stajti u zraku...
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ono šta sam dosada isprobao...pa uglavnom dosta grafičkih bugova,dalje nisam ništa primijetio...Također,frame rate je bio pomalo loš pa na to pripazi.

Došao sam do nečega šta mi izgleda kao mini rudnik i nisam moga dalje,jeli to kraj ili ima neki prolaz koji nisam primijetio?

Da, naravno da ima grafičkih bugova, nije li ovo alpha ? xD Bit će svi ispravljeni, hvala što si mi rekao :D

U mini rudniku i jeste kraj alphe, beta će imati ostatak soba :) Frame rate je meni dobar, 50-60 ne ide ispod :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Ma i meni je oko 40-50 framerate,ali ponekad zna se naglo spustiti,čak i na manje od 10...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ma i meni je oko 40-50 framerate,ali ponekad zna se naglo spustiti,čak i na manje od 10...

Nisam još naišao na takva mjesta, bilo je par bugova koji su mi javljeni i mogli su prouzrokovati to. Da li ima na nekom konkretnom mjestu pad frame-a ? :D

15 godina
neaktivan
Life is Hard

ne,meni je tak cijelo vrijeme prvo stabilan na 40 onda na milisekundu zatrzne pa se vrati na 40 i tako stalno...Valjda kada makneš te grafičke bugove bude bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Sad sam završio sve poslove do ancient pećina koje moram uraditi perfektno. Još dvije sobe sam uradio koje spadaju još uvijek u dio gradilišta i do sad ova druga misija ima 14 soba, a planirano je negdje oko 25-30, poređenja radi Metro Theater je imao nekih 10 soba.

NAPOMENA DA BETA PRIJAVE JOŠ TRAJU I DA SE JOŠ MOŽETE PRIJAVITI, SAMO POŠALJITE " LIFE IS HARD " NA PM :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Life is Hard

Očekujem betu :), inače nisam primijetio nikakav pad frame rate kod sebe, ni kod pucnjave i slično. Inače sada nisam kući, pa ću baš isprobati betu na laptopu da vidimo kako ide.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Nisam siguran koje osvjetljenje da stavim u pećine, šta mislite o ovom ? Sad mi je veoma potrebno da kažete šta mislite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CoLdPlay kaže...

Nisam siguran koje osvjetljenje da stavim u pećine, šta mislite o ovom ? Sad mi je veoma potrebno da kažete šta mislite :)

Jel smeta očima kod dužeg gledanja? Na to moraš paziti. I da nije premračno.

14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
CoLdPlay kaže...

Malo smeta, ali evo drugih kombinacija, bolje ? Ovo pećine će biti najviše mračne, bit će svega xD :)

Također razmatram i vatru kao moguć izvor svijetlosti u ovim pećinama, svakako poslije stavljam slike sa vatrom na djelu.

14 godina
CoLdPlay kaže...
OriginalEXE kaže...
CoLdPlay kaže...

Malo smeta, ali evo drugih kombinacija, bolje ? Ovo pećine će biti najviše mračne, bit će svega xD :)

Također razmatram i vatru kao moguć izvor svijetlosti u ovim pećinama, svakako poslije stavljam slike sa vatrom na djelu.

Puno puno bolje {#}

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Puno, puno, puno bolje! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Puno puno bolje {#}

Hvala {#}

PLASMAorLCD kaže...

Hvala {#} 

Šta bih ja bez svojih testera xD

Eh sad tu je slika i sa vatrom na djelu, moguće da će bit neke kombinacije ili šta već. Vatra, šta o njoj mislite ili bi bilo bolje da ostavim ovo prijašnje ili možda da kombinujem ? :D

14 godina
CoLdPlay kaže...
OriginalEXE kaže...

Puno puno bolje {#}

Hvala {#}

PLASMAorLCD kaže...

Hvala {#} 

Šta bih ja bez svojih testera xD

Eh sad tu je slika i sa vatrom na djelu, moguće da će bit neke kombinacije ili šta već. Vatra, šta o njoj mislite ili bi bilo bolje da ostavim ovo prijašnje ili možda da kombinujem ? :D

Mislim da je bolje da se odlučiš na jedno riješenje. Ja sam za vatru.

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Ne bi bilo loše i to ponegdje, tako možda na višem mjestu, je li treperi kao ona vatra u kaminu?

Da, i ja sam za vatru, ide mi bolje uz pećine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 15:05 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice