League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
MaciStyle kaže...

Samo da pitam imam 890rp i vidim yasuo na sale-u taj mi se champ jako svida samo pari tesko igrt i tako to a sruge strane tu je takoder zed koji mi se svida pa bi moga pricekat i njega na sale-u ako bude trebalo pa ako mi moze neko sta rec o njima dvoje ko zna dosta jer nisan bas neki znalac :P

ne kupuju se championi sa RP-om, skupi IP stedi RP za skinove i boostove ako ti budu trebali

For The Horde
12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Kolacic kaže...

kaj u hrvatskoj ne postoje competetive timovi ili igraci da bi se i tu odrzali neki turniri? 

Postoje, al vrlo malo. Igraju ti se turniri na eslu, a i skupe se nekakvi teamovi ovako al nešt ozbiljnije jako malo teamova. Trebala su 2 lana biti u zadnjih mjesec i pol pa oba propala jer se nije prijavilo dovoljno ljudi tak da prava competitive scena ko prije 1-2god ne postoji trenutačno nažalost.

Scena od prije 1-2 godine ne postoji jer su nazalost oni koji su se najvise trudili podici razinu eSportsa u HR, najvise i zajebali stvar. CLL je funkcionirao dobro i nakon sto se 60 timova prijavilo u trecoj sezoni oni odjednom nisu bili zadovoljni i isli su gasiti taj CLL i stavljat debilne weekly turnire na kojima su 5 istih timova redovito pokupili RP (ne zalim se, i ja sam :D). Oni koji su igrali CLL u nizim ligama su izgubili volju za turnire. Onda se jos i stranica ugasila i sad jbg. A naci igrace/team je iznenadujuce tesko da se sad nesto pokrene. Ja vec 2 mjeseca pokusavam skupiti team za ESL i nikak da nadjem nekaj osim onih "bronze al igram kak challenger".

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
death_zombi kaže...
Kolacic kaže...

kaj u hrvatskoj ne postoje competetive timovi ili igraci da bi se i tu odrzali neki turniri? 

Postoje, al vrlo malo. Igraju ti se turniri na eslu, a i skupe se nekakvi teamovi ovako al nešt ozbiljnije jako malo teamova. Trebala su 2 lana biti u zadnjih mjesec i pol pa oba propala jer se nije prijavilo dovoljno ljudi tak da prava competitive scena ko prije 1-2god ne postoji trenutačno nažalost.

Scena od prije 1-2 godine ne postoji jer su nazalost oni koji su se najvise trudili podici razinu eSportsa u HR, najvise i zajebali stvar. CLL je funkcionirao dobro i nakon sto se 60 timova prijavilo u trecoj sezoni oni odjednom nisu bili zadovoljni i isli su gasiti taj CLL i stavljat debilne weekly turnire na kojima su 5 istih timova redovito pokupili RP (ne zalim se, i ja sam :D). Oni koji su igrali CLL u nizim ligama su izgubili volju za turnire. Onda se jos i stranica ugasila i sad jbg. A naci igrace/team je iznenadujuce tesko da se sad nesto pokrene. Ja vec 2 mjeseca pokusavam skupiti team za ESL i nikak da nadjem nekaj osim onih "bronze al igram kak challenger".

Ja se javljam. Bronze sam al igram kak šalenđur.

Rito me trolla i stalno mi daje afk-ove i feedere.

Neznam kak nemrem kerijati a saki game imam dobar skore tipa 5-17.

Šalu na stranu, ak stvarno očeš ja morem, bot mi je main role, tj ez al rađe bum supportal jer sam na adc-u dosta 1trick pony.

EUW :WashingPython DC
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 18:53 (Tkalle).
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
death_zombi kaže...
Kolacic kaže...

Velik broj ljudi je izgubio volju za igranjem, jer po meni dosta su LoL oštetili. Nema mi više tu "jednostavnost i fun" kakvu je imala prije...

13 godina
League Of Legends

A tu je i zasićenje. Nema nekih konkretnih novosti koje bi zadržale postojeće igrače 5+ godina.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

A tu je i zasićenje. Nema nekih konkretnih novosti koje bi zadržale postojeće igrače 5+ godina.

Novih igrača ima puno, al jako puno starih odustaje od igranja, jbga burn out se događa. Ja i brat npr. samo pratimo pro scenu ( a i to nešto manje nego prije ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

A gle većina EUNE challengera ti zna da nebudu uspijeli u pro sceni ak ne počnu igrat na Westu jer ti nitko ne prati EUNE,pa boostaju il stompaju esl turnire za lovu i RP.

Ak oćeš pro,odi na WEST.Jedini igrač u Hrvatskoj koji je nekaj napravil je Perkz tam u Milleniumu i to je to.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
death_zombi kaže...
Kolacic kaže...

Kaj je potrebno da se to zapocne?

14 godina
neaktivan

Večinom ljudi koji budu igrali.

Al opet nekakav balans između ovih šalenđer timova i ostalih.

No kak vidim tu po postovima, a ESL ima donekle riješeno to. 

Pa smo zapeli onda samo na jednom problemu, a to su ljudi i nepopularnost te jednostavno narav balkanskih ljudi da sve svađaju međusobno u gejmu.

EUW :WashingPython DC
16 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

A gle većina EUNE challengera ti zna da nebudu uspijeli u pro sceni ak ne počnu igrat na Westu jer ti nitko ne prati EUNE,pa boostaju il stompaju esl turnire za lovu i RP.

Ak oćeš pro,odi na WEST.Jedini igrač u Hrvatskoj koji je nekaj napravil je Perkz tam u Milleniumu i to je to.

Nije balkan sposoban za takvo što.

EUW: Dorans Dildo
12 godina
neaktivan
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/urf-sails-party-ip-its-wake

Tražim ekipu za Party IP weekend,znači bonus IP je zagarantiran.Iam lvl 24 acc pa je ovo savršena prilika za nafarmat brdo IPa.Bilo bi super da nas se skupi 5.Pošaljite mi nickove u inbox il stavite tu da vas dodam.Ak imate skype/TS/mumble/bilo što super,ak ne nema veze.Server EUNE.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Hobbss kaže...

Nije balkan sposoban za takvo što.

Istina. Timovi su neozbiljni, a organizatori nesposobni. Ja sam nasao mijesani team sa dancem, svedaninom i slovakom + ja i jos jedan hrvat i sad igramo strane turnire.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
17 godina
Hobbss kaže...

http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/urf-sails-party-ip-its-wake

Tražim ekipu za Party IP weekend,znači bonus IP je zagarantiran.Iam lvl 24 acc pa je ovo savršena prilika za nafarmat brdo IPa.Bilo bi super da nas se skupi 5.Pošaljite mi nickove u inbox il stavite tu da vas dodam.Ak imate skype/TS/mumble/bilo što super,ak ne nema veze.Server EUNE.

Kad je prvi put to bilo dobivalo se i za teambuilder kolko se sjecam.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Hobbss kaže...

Kad je prvi put to bilo dobivalo se i za teambuilder kolko se sjecam.

Ak mislimo na istu stvar onda je bila ŠANSA da osvojiš x2,x4,x6 etc. IPeva,ovo je zagarantirano.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

I evo,kakav način za povratak u Diamond.

Hvala Lee Sin-u na promotionima :D 

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Kroz par minuta krećemo sa live streamom 18og Go4LoL Balkans kupa!

http://www.twitch.tv/shazaamhcl

EUNE: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Kroz par minuta krećemo sa live streamom 18og Go4LoL Balkans kupa!

http://www.twitch.tv/shazaamhcl

ne znam jesi li i ti komentator ali imam veliku primjedbu na komentatore

da netko kaze za nekog u gejmu da je reterdiran ili da je glup teamfight

nikad nisu culi za comeback ili tako nes kako komentatori mogu znat ko ce pobjediti u 20 minuti iako je razlika u 10 killova wtf 

i tako dalje i tako dalje

btw still svaka cast na trudu i volji za odrzavanje ovako neceg ali komentatori se mogu poboljsat 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 17:41 (Kolacic).
17 godina
League Of Legends

LGD vs SNAKE

http://watch.eune.lolesports.com/en_PL

EDIT: gg wp LGD

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 12:09 (Najbrži).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Vjeran je Platinum 4 il 5 mislim i kao takav nema adekvatan game knowledge da bi komentiral Challenger playere al bolje on neg nitko(a i gledam njegove strimove jer ima fora glas ).

Ovog drugog ne znam,al on je evo malo bolji.

Ovi Kinezi ludi ko šibe,fajtovi svakih par minuta.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma daj, moze on komentirati sto hoce jer je lol izrazito jednostavna igra, jedini razlog zasto npr. on nije ili bilo tko drugi u challengeru je taj sto nema vremena da igra igru svaki dan cijeli dan.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ma daj, moze on komentirati sto hoce jer je lol izrazito jednostavna igra, jedini razlog zasto npr. on nije ili bilo tko drugi u challengeru je taj sto nema vremena da igra igru svaki dan cijeli dan.

Puno se ljudi tak tješi :) .

I očemo nofaka natrag na komentatora :) .

lol [eu]east: z0mbie
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Wp LGD,flandre mi se cini kao veliki bottleneck snake-u 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

I očemo nofaka natrag na komentatora :) .

Ako je Nofak za to, mogu vidjeti sa Vjeranom...

15 godina
League Of Legends

Hajro+ Nofak commentary  

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pošto sam jučer s timom osvojio 3. mjesto na eslovom turniru (prvi nam je put pa nismo bad mogli odigrati na max. lvlu protiv nexus gaminga) zanima me kada otprilike dolaze nagrade. Nesto sdam citao po forumuma da bas i ne dolaze pa da provjerim kod vas :)

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
bibi007 kaže...

Pošto sam jučer s timom osvojio 3. mjesto na eslovom turniru (prvi nam je put pa nismo bad mogli odigrati na max. lvlu protiv nexus gaminga) zanima me kada otprilike dolaze nagrade. Nesto sdam citao po forumuma da bas i ne dolaze pa da provjerim kod vas :)

Ovisi do Riota kao i kod svakih turnira. Od par dana do par tjedana.

EUNE: Ferritin
13 godina
League Of Legends

Moj prijatelj mi je reka da ako ima zainteresiranih za kupit njegov acaunt,uglavnom igra vec godinu dana on je gold 3,ima 80 cempiona nikad nije banan ima 7 skinova a cijena je 300 kuna,zainteresirani nek mi se jave porukom 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 0:09 (Wayto XD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
League Of Legends

Planiram kupit Lee sin-a sada(nisan bas neki pro LOL igrac) pa ako mi moze malo ko rec o njemu jeli tesko igrt itd

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Planiram kupit Lee sin-a sada(nisan bas neki pro LOL igrac) pa ako mi moze malo ko rec o njemu jeli tesko igrt itd

Da teško ga je igrat,fall offa late game,mehanički najteži champ za odigrat po meni.Al zabavno je radit insec kick ak niš drugo.

13 godina
Wayto XD kaže...

Moj prijatelj mi je reka da ako ima zainteresiranih za kupit njegov acaunt,uglavnom igra vec godinu dana on je gold 3,ima 80 cempiona nikad nije banan ima 7 skinova a cijena je 300 kuna,zainteresirani nek mi se jave porukom 

Ima za 150kn boljih accova

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice