Može prepouka champ-a za MID do 3150 .
Fali mi jos oko 1000 xp do Rankeda pa kupujem champ-e jos malo :)
Imam annie,ryze i TF.
Nemoj odmah u ranked, totalno ces se syebat. To mi je bila najveca greska otkako igram. Prvo kupi rune, za AP i AD ove najjace, a ne da imas one lesser rune i sto ja znam. Onda nauci farmati barem 8cs/min za pocetak. Onda uci barem jednog championa za svaki role (pozeljno je da ih znas vise, u slucaju da ovaj bude banan). Gledaj cim vise streamova, pro natjecanja i slicno. Tu sam naucio vecinu "caka" o LoL-u i opcenito o igri, taktikama...
Kad budes sve to znao mozes u ranked. Bit ce bolje i za tebe, a i za ove s kojima igras. Znam kako je meni bilo kad mi je u Gold ranked dosao neki lik u placementima sa 80 normala, pola runa i ne zna sto znaci lane i takav mi izgubi match jer nema blage veze o igri.
Koliko sam vidio u BUG gejmovima, igras ok, ali cim vise naucis u normalu, vise ces profitirat u rankedu.
Znam i puno hvala !
Ali cu odigrati sad ovih 10 game-ova u preseson-u samo toliko da vidim na čemu sam ;)
Aa u s4 ću vjerovatno malo pričekat dok puno toga još naučim.
Ii gledam jako puni stream-ove ( toliko da ja sam na tabletu potrosim 50 GB interneta sam od twitcha xD ).