League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...
Sleme kaže...

Može prepouka champ-a za MID do 3150 .

Fali mi jos oko 1000 xp do Rankeda pa kupujem champ-e jos malo :)

Imam annie,ryze i TF.

Nemoj odmah u ranked, totalno ces se syebat. To mi je bila najveca greska otkako igram. Prvo kupi rune, za AP i AD ove najjace, a ne da imas one lesser rune i sto ja znam. Onda nauci farmati barem 8cs/min za pocetak. Onda uci barem jednog championa za svaki role (pozeljno je da ih znas vise, u slucaju da ovaj bude banan). Gledaj cim vise streamova, pro natjecanja i slicno. Tu sam naucio vecinu "caka" o LoL-u i opcenito o igri, taktikama...

Kad budes sve to znao mozes u ranked. Bit ce bolje i za tebe, a i za ove s kojima igras. Znam kako je meni bilo kad mi je u Gold ranked dosao neki lik u placementima sa 80 normala, pola runa i ne zna sto znaci lane i takav mi izgubi match jer nema blage veze o igri.

Koliko sam vidio u BUG gejmovima, igras ok, ali cim vise naucis u normalu, vise ces profitirat u rankedu.

Znam i puno hvala !

Ali cu odigrati sad ovih 10 game-ova u preseson-u samo toliko da vidim na čemu sam ;)

Aa u s4 ću vjerovatno malo pričekat dok puno toga još naučim.

Ii gledam jako puni stream-ove ( toliko da ja sam na tabletu potrosim 50 GB interneta sam od twitcha xD ).

Prestigio multipad 8 ultra duo
12 godina
neaktivan
League Of Legends

U tome slucaju ja bih ti savjetovao da odigras tih 10 gejmova sa nekim iskusnim iz visih liga npr. gold/plat i da ti dobije tih 10 matcheva. Onda ce te staviti u visoku ligu u preseasonu i igraj po 1 ranked svaka 2 tjedna da ne padnes divizije (ili mjesec dana, nisam siguran nakon koliko neaktivnosti pocnes gubiti LP) i pokusaj se odrzati u toj ligi. Osim tog 1 rankeda na svakih nekoliko tjedana, samo forsiraj normale, vjezbaj, poboljsaj se i onda kad budes morao igrati placement matcheve za S4 vec ces biti solidan igrac, a ako si sad npr. Gold u preseasonu i odigras 5w/5l placemente za S4, stavit ce te u silver i neces morati prolaziti broncu.

Ukratko, odigraj te matcheve sa nekim dobrim -> igraj svaka 2 tjedna da ne padnes diviziju zbog neaktivnosti u rankedu, osim toga samo normal -> cim bolje zavrsis preseason bolje ces proci u S4 placementu, a sto se vise poboljsas, bolje ces proci u rankedu S4.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
GamerX9 kaže...

U tome slucaju ja bih ti savjetovao da odigras tih 10 gejmova sa nekim iskusnim iz visih liga npr. gold/plat i da ti dobije tih 10 matcheva. Onda ce te staviti u visoku ligu u preseasonu

Stop right there. I onda da zezne većini ljudi gejmove..

ako hoće odmah ranked, neka krene..savjetovao sam prije ljudima da ne igraju, ali samo samo igraj, ako imaš sreće opala silver i to, ako nemaš bronze i onda imaš da se vadiš :D

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...

U tome slucaju ja bih ti savjetovao da odigras tih 10 gejmova sa nekim iskusnim iz visih liga npr. gold/plat i da ti dobije tih 10 matcheva. Onda ce te staviti u visoku ligu u preseasonu

Stop right there. I onda da zezne većini ljudi gejmove..

ako hoće odmah ranked, neka krene..savjetovao sam prije ljudima da ne igraju, ali samo samo igraj, ako imaš sreće opala silver i to, ako nemaš bronze i onda imaš da se vadiš :D

Sad više neznam šta da radim xD

Prestigio multipad 8 ultra duo
14 godina
neaktivan
League Of Legends

znaci vi sa Westa addajte me da igramo :D

IGN : Bulldog 

LoL : Bulldog ....There is no real life , there is only AFK...FIFA 13 : DrizzyBrezzy
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Nije loš program, kad uđe u load screen izbaci ovaj prozorćić sa svim informacijama.

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

2 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

jel se vama lol update-a? yasuo patch mozda ili?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jok, kad ti izade taj patch yasuo ce ti bit na login screenu

Keopi shikgido jeone wonsyas ttaerineun sana-i
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.e-sports.hr/lol/tournaments/e-sports-croatia-open-1/ 

Jednodnevni turnir s RP nagradamo u organizaciji E-sports.hr, ako vas zanima.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

riot strikes again :)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa zar može doći jedno večer kad ću moći odigrati normalan ranked. Zadnjih tjedan dana nepodnošljivi lag. užas.

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ekipa jeli se samo meni čini ili je mundo trenutno "op"

GG Riot GG

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

ekipa jeli se samo meni čini ili je mundo trenutno "op"

Ne čini ti se, 0/30/0 u masteriesima, Spirit Visage/Sunfire Cape i moš se hebat {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

http://prntscr.com/2a30b1 rune

http://prntscr.com/2a30h3 masteries

recite ako treba sto mjenjat,tips and tricks u jungli ako netko zna?

EUW: AlcoholicZile
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 13:26 (AlcoholicZile).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

Malo sam se igrao sa mundom i čini mi se da je najbolje slijedeće... Spellvamp quints, hybrid pen marks, armor seals, mr ili mr per lvl glyphs, a što se masteriesa tič odi 0/19/11 tako da dobiješ još 3 posto spell vampa iz utility-a i udri sa cleaverima {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 14:04 (smrad06).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel mi mozes stavit ss tih masteriesa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
AlcoholicZile kaže...

Malo sam se igrao sa mundom i čini mi se da je najbolje slijedeće... Spellvamp quints, hybrid pen marks, armor seals, mr ili mr per lvl glyphs, a što se masteriesa tič odi 0/19/11 tako da dobiješ još 3 posto spell vampa iz utility-a i udri sa cleaverima {#}

Uff, propuštaš puno dobrih stvari s 0/19/11... Propuštaš 15% tenacitija, vrlo vjerojatno i 3% dmg reduction kad su slowani s cleaverima... Ja bih koristio ove masteriese ( slične koristim za top munda, samo što 3 pointa koji reduceaju dmg od monstera prebacim u magic resist i 1 point iz onog 50 hp štita u 4% smanjenje dmga od AoE abilitija ( odmah ispod magic resista ) ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

budem probao obadvije varijante pa javim,hvala

0 0 hvala 0
13 godina

tips za junglu?

uvijek smiteaj prvi buff,i uvijek smiteaj što češće. i piči s sweeping (crvenim ) trinketom.

smite je 36 sec cd i vidim puno junglera uopce ne smitea što im je greška jer se drze stare sezone valjda..nisu jos upotrijebili mozak

uglavnom,smite je bog i batina da ti ostane što više hp za genkat,crveni trinket ti je odlican za micanje wardova,tako da ako ti i propadne genk barem si se rijesio warda i mozes se vratit u nezgodno vrijeme jer vecana ima samo yellow trinket,ni ne kupi standardni ward za kasnije...

i biraj one neugodne pristupe (iz tribusha),ili mid gank ne kroz brush nego kroz onaj prolaz blizi do njegovog turreta. i... farmaj ko blesav,barem je sad jednostavno bit veci lvl od svih . primjetio sam da u svakom gejmu u kojem uzmem fb il genkam za fb imam obavezno barem 1 lvl iznad svih na mapi u svakom danom trenutku (nekad i više,ovisi kolku razliku napravim poslije i koji je heroj)... cak i ak neuzmes nikad neces zaostajat. NIKAD. a ako se zalomi da bot lane ubije jednog il nekim cudom pocisti oba dva,mozes drake vec na 6 uzet sa trinkteom ,smiteom i njihovom pomoci.

i pazi na timere u jungli za maks efikasnost,nemos fejlat

12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

tips za junglu?

uvijek smiteaj prvi buff,i uvijek smiteaj što češće. i piči s sweeping (crvenim ) trinketom.

smite je 36 sec cd i vidim puno junglera uopce ne smitea što im je greška jer se drze stare sezone valjda..nisu jos upotrijebili mozak

uglavnom,smite je bog i batina da ti ostane što više hp za genkat,crveni trinket ti je odlican za micanje wardova,tako da ako ti i propadne genk barem si se rijesio warda i mozes se vratit u nezgodno vrijeme jer vecana ima samo yellow trinket,ni ne kupi standardni ward za kasnije...

i biraj one neugodne pristupe (iz tribusha),ili mid gank ne kroz brush nego kroz onaj prolaz blizi do njegovog turreta. i... farmaj ko blesav,barem je sad jednostavno bit veci lvl od svih . primjetio sam da u svakom gejmu u kojem uzmem fb il genkam za fb imam obavezno barem 1 lvl iznad svih na mapi u svakom danom trenutku (nekad i više,ovisi kolku razliku napravim poslije i koji je heroj)... cak i ak neuzmes nikad neces zaostajat. NIKAD. a ako se zalomi da bot lane ubije jednog il nekim cudom pocisti oba dva,mozes drake vec na 6 uzet sa trinkteom ,smiteom i njihovom pomoci.

i pazi na timere u jungli za maks efikasnost,nemos fejlat

ja bi jos dodao na ovo sve, uzmi njima prvo buff (ako startaju blue - uzmi red i obratno) i pratiti timere za njihove buffove (i wardat barem 1 njihov buff camp) i stealat cim vise se moze

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina

ja nebi,jer uz ove trinkete i guardanje buffova moze sam na*ebat ako pokusa stealat,vecina dobrih ekipa ce uocit to.

takodjer nek nejde u counterjungle ako nije siguran da moze (ovisi koji jungler je u protivnickom teamu)

da bi bio odlican jungler samo mora znat timere,imat njusku za genk,i bit svjestan svojih granica. i to je to. nema tu filozofije previše. treba znat kolko i kada moze diveat,a i nebi skodilo da zna dodgat koji skillshot tu i tamo.

samo to kad se savlada mos bez problema do plat doc

11 godina
neaktivan

Navečer ti užano lagga, to je istina. Probaj odigrat ranked prije 8-9 sati, tada najčešće server počinje zezati.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sa mundom idem sa x3quinte %hp , hybrid markovi i klasika plave i zute...naravno 0 30 0 masteries...ak igram top skoro svaki put uzmem doran shield...maximalno se pazis do 6 lvla , farmas sa Q ak ti neda farmat protivnik a poslje 6 kad nabavis chain vest ili negatron mozes ic where u please..maxam QWER :D

LoL : Bulldog ....There is no real life , there is only AFK...FIFA 13 : DrizzyBrezzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad je dosao Lucian i kad je prvi put bio free nije mi se svidio. Obicno kupujem nove champione koji izadju, ali njega nisam kupio. I slusam na streamovima svakog adc-a kako je Lucian trenutno najjaci ADC pa sam ga kupio da se uvjerim. Odigrao dva rankeda jucer i danas. Evo rezultata...

Osim toga, zanima me jel u redu ovaj build za njega: Triforce -> BT -> IE -> LW -> Statikk + Berserkers.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 18:38 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

PhantomL0rd duoa sa kaceytron {#}

0 0 hvala 0
15 godina
mobitel kaže...

I dont get it.

edit: totally offtopic but huehue new chapter http://img199.imageshack.us/img199/7581/mko.gif

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP R
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 20:06 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
mobitel kaže...

I dont get it.

13 godina
mobitel kaže...

He wants to put face in between her tits and just wash it left and right with his bracers. hue

12 godina
neaktivan
mobitel kaže...
hari85 kaže...
mobitel kaže...

I dont get it.

pleaseeeee pleaseeeee
http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Osim toga, zanima me jel u redu ovaj build za njega: Triforce -> BT -> IE -> LW -> Statikk + Berserkers.

na normal gameu cist ok build, za ranked bi umjesto statikk ubacio GA, ostalo je dobro

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice