Picku glupana, force of nature najjaci item i oni nesto seruckaju o speedu koji daje, pa hebo im mater nek se gone.
Jaoooo singed sa ghostom, ultom i FoN-om je bio žešće op a ljudi ga jednostavno vole naganjat
Picku glupana, force of nature najjaci item i oni nesto seruckaju o speedu koji daje, pa hebo im mater nek se gone.
Jaoooo singed sa ghostom, ultom i FoN-om je bio žešće op a ljudi ga jednostavno vole naganjat
pola ovih itema jednostavno se nije smijelo maknut.
baš naprotiv, apsolutno svaki item je opravdano maknut
Ovo sto rade je odlicno ali ce mi definitivno nedostajati HoG kada se sjetim prije na Malphiteu solo top:philo+2xHoG a tada je hog ovo davao
Heart of Gold:
Recipe: Ruby Crystal + Cloth Armor + 200g
+200 health
+27 armor
Generates 5 Gold every 10 seconds.
Svidaja sto su konaco bas poceli raditi a itemima ali neki ce mi definitivno nedostajati
Ovo sto rade je odlicno ali ce mi definitivno nedostajati HoG kada se sjetim prije na Malphiteu solo top:philo+2xHoG a tada je hog ovo davao
Heart of Gold:
Recipe: Ruby Crystal + Cloth Armor + 200g
+200 health
+27 armor
Generates 5 Gold every 10 seconds.
Svidaja sto su konaco bas poceli raditi a itemima ali neki ce mi definitivno nedostajati
Dosta stvari je meni nedostajali iz season 1 u season 2 što su mijenjali, šta je tu je, rekli su da će dodati shitload support itema, tako da don't worry.
Btw, koliko sam dobro shvatio sa stranice, dodaju Blade of the Ruined King iz TT-a u rift? Ako je tako, top bruiserima će biti puno lakše counterati sustain champove tipa ww, yorick, irelia, swain itd...
Ako sad micu HoG, sta ce onda biti sa onim AD/Health/Armor pen itemom na 3v3 (koji se slaze od HoGa i brutalizera)?
Imho blue eliksir je još jači od zelenog... nisu ga trebali micati, eventualno smanjiti crit %...
Ostalo, a ne znam, vidit ćemo ingame, ali malo mi je to previše novoga odjednom, trebali su polako integrirati po 2-3 itema u igru a možda čak na kraju bude i još manje balansirano nego što sada trenutno je.
Onaj "novi" archangel stuff će na Ryzu davat skoro 1000hp-a shielda (pod pretpostavkom da ima 3000+ mane), pa ga ti zburstaj ili 1v1 s adcom, pa čak i u 50+min.
I koji bi sad GP10 trebali kupovat manaless ad-ovi?
imam srece kaj na ne je 1450 za gold :)
R.I.P HOG <3
I'm better than Morello h4h4h4h4h4h4
baš naprotiv, apsolutno svaki item je opravdano maknut
Heart of gold je trebalo maknut?
Ja nisam junglao ikad bez tog itema, a i rijetko ko je od mojih znalaca.
I mogao si genkati po cijele dane, pasivno bi dobivao gold, tako da farmanje (što donosi manji pritisak na lane automatski) u džungli si mogao kompletno zanemariti poslije philo + hog.
Da, trebalo ga je maknuti. Deal with it, to što si ga ti non stop kupovao ne znači da je must have item u igri.
Ugl, ovaj promijenjen black cleaver, opet je loš izbor za vayne build.... Sklonjen attack speed qq
Da, trebalo ga je maknuti. Deal with it, to što si ga ti non stop kupovao ne znači da je must have item u igri.
Ugl, ovaj promijenjen black cleaver, opet je loš izbor za vayne build.... Sklonjen attack speed qq
I phantom gubi nesto ms i As , te dobiva manji cost :D
odigrao 1 game nakon 2 tjedna pauze negdje i opet se samo nazivcirao, mislim da cu opet na malo duzu pauzu
sad ću dobit td. imaš više killova od kartha i od ashe, pogotovo ashe, onda si joj pisao sigurno ashe feeder, ashe noob, a zapravo ste ju ti i eve zeznuli, makar ima 8 assistova, mogli je dobit koji kill vise + karth 13 assistova
Cekaj , ovo je normal game bio ? Pa sta se zivciras .....
Xypherous
Associate Technical Designer
"Just going to leave this here.. sneakily.. :3
+125 Health
Unique Passive - Refresh (Ward) : Starts with 4 charges and refills each time you stop by your shop.
Unique Active - Ghost Ward: Consumes a charge to place an invisible ward that reveals the surrounding area for 3 minutes. You may have a maximum of 2 wards from this item at once.
Upgrades to..."
Kako mrzim debile koji govore 'this is normal game, relax.' 'who cares it is not ranked'. Pa nisam doso na normal game da se zivciram sa feederima i trolovima i retardima nego da igram NORMALNO.
odigrao 1 game nakon 2 tjedna pauze negdje i opet se samo nazivcirao, mislim da cu opet na malo duzu pauzu
sad ću dobit td. imaš više killova od kartha i od ashe, pogotovo ashe, onda si joj pisao sigurno ashe feeder, ashe noob, a zapravo ste ju ti i eve zeznuli, makar ima 8 assistova, mogli je dobit koji kill vise + karth 13 assistova
ne nisam to govorio uopce se ne ponasm tako, fyi igrao sam premade s ashe i karthusom (frendovi u RL) i lik je namjerno trollao tako da ne shvacam to sto pises...
i ako ides na to kao da sam "ksao" (sto uopce ne postoji) nasim carrijima, ne vecinu killova sam dobio 1v1, u team fightovima sam samo assistove dobivao..
zivciram se jer lik namjerno trolla jer je na pocetku poginio 2 puta na botu, pa onda ide afk pola gamea i te stvari... a to ono sto se zivciras normal game itd, nije da tryhardam na normalu ali nevjerujem da je ikome zabavno gubiti i igrat kad neko trolla (drugacije je kad svi namjerno trollamo i zahebavamo se)
zivciram se jer lik namjerno trolla jer je na pocetku poginio 2 puta na botu, pa onda ide afk pola gamea i te stvari... a to ono sto se zivciras normal game itd, nije da tryhardam na normalu ali nevjerujem da je ikome zabavno gubiti i igrat kad neko trolla (drugacije je kad svi namjerno trollamo i zahebavamo se)
ti onda ustvari rageas na svoj premade? to je najgora verzija uopce
gdje sam ja rekao da rageam na njih? ja sam vec napisao da nisam govorio nista poput ashe feeder, report i ta sranja jer to nikad i ne pisem, samo sam rekao da sam se nazivcirao lol...
ocito je igrao premade, on + 2 frenda + 2 random - jedan od njih je bio ashe, to i mene zivcira, bude afk pola game-a ili prvih 15 min di svmo svi vec 10+ lvl i onda on uleti u team fight ili na lain i samo feed feed feed, jer nema vise zelju za igrom pa ajmo sjebat team, sta da sad radi, puno puta sam na to naletio, ali jbg, neam tu pomoci
ocito je igrao premade, on + 2 frenda + 2 random - jedan od njih je bio ashe, to i mene zivcira, bude afk pola game-a ili prvih 15 min di svmo svi vec 10+ lvl i onda on uleti u team fight ili na lain i samo feed feed feed, jer nema vise zelju za igrom pa ajmo sjebat team, sta da sad radi, puno puta sam na to naletio, ali jbg, neam tu pomoci
pa upravo se to i dogodilo.. nije mu se dalo vise igrat i feedao je namjerno a dobivali smo ih bili...