League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.493.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Kad se samo sjetim kako je ovo bila dobra tema o LoL-u u početku, bili smo ja, Blizek, haris, slimy, scar, lord nofak, ner0 i još par nekolicina ljudi al se ne mogu sad sjetit svih, i tad su rasprave bile samo o igri, a danas je došlo još novih ljudi tu koji konstantno plaču na gluposti za koje im mi ne možemo pomoći, a one za koje možemo (smite, clarity, fail buildovi), tu nas nitko ne sluša....

Ajd ljudi prestanite više offtopičariti ili lijepiti slike pwnanja protiv noobova, ili 4v5 gejmova ili na niskom ELO-u... jer je takav problem ownat retardirane ljude, jel? ili trollove....

Ajmo malo pričat o LoL-u napokon, jel se sjeća tko o čemu se tu radi? Heroji, item buildovi, zanimljive strategije i ideje, možda kakva dobra team kompozicija, nadolazeći heroji, vaše mišljenje o njima i tako...

Dakle Darius, što mislite vi koji ste ga probali na PBE (za one koji još ne znaju to je Public Beta Environment), što biste mu buildali i zašto? Koje rune budući da već ima armor pen.? Koji ability maxat i zašto?

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Prodajem LoL account , oko 70 heroja , 3 stranice runa , solo ranked raiting 1450

Ako ima zainteresiranih neka se jave ...

0 1 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends

i za koliko para?

FC Barcelona
17 godina
spide kaže...

Prodajem LoL account , oko 70 heroja , 3 stranice runa , solo ranked raiting 1450

Ako ima zainteresiranih neka se jave ...

Ovome nije mjesto tu, nego u oglasima, tu tako ionako svi imaju svoje accounte...

MOgY kaže...

i za koliko para?

A za ovo postoji PM

Morat će admini malo stegnut remen oko nekih stvari u ovoj temi, previše se tu spama bezveze....

Anyway, Darius ljudi, ne znam sad tko je rekao da ga je igrao na PBE, scar ili haris? 

17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Kad se samo sjetim kako je ovo bila dobra tema o LoL-u u početku, bili smo ja, Blizek, haris, slimy, scar, lord nofak, ner0 i još par nekolicina ljudi al se ne mogu sad sjetit svih, i tad su rasprave bile samo o igri, a danas je došlo još novih ljudi tu koji konstantno plaču na gluposti za koje im mi ne možemo pomoći, a one za koje možemo (smite, clarity, fail buildovi), tu nas nitko ne sluša....

Ajd ljudi prestanite više offtopičariti ili lijepiti slike pwnanja protiv noobova, ili 4v5 gejmova ili na niskom ELO-u... jer je takav problem ownat retardirane ljude, jel? ili trollove....

Ajmo malo pričat o LoL-u napokon, jel se sjeća tko o čemu se tu radi? Heroji, item buildovi, zanimljive strategije i ideje, možda kakva dobra team kompozicija, nadolazeći heroji, vaše mišljenje o njima i tako...

Dakle Darius, što mislite vi koji ste ga probali na PBE (za one koji još ne znaju to je Public Beta Environment), što biste mu buildali i zašto? Koje rune budući da već ima armor pen.? Koji ability maxat i zašto?

Oprostite vaše visočanstvo. Znači slike iz niskog ELOa ne spadaju pod LOL temu!? Kao i komentiranje totalnih idiota?

Koristim Clarity, kažu mi ne koristi, meni koristi, imam odlične skorove sa Fiddleom i onda bi ja trebao mjenjat strategiju jer tako mi neko kaže, a meni tako paše i držim mid lane i slično!! Pričajte o strategijama? Koristim famozni spell i odmah attack da sam taj famozni noob, to koriste noobovi i šta već ne. Baš se da tu razgovarat....

I onda me jazavac uspoređuje sa trollom koji uzme Soraku za jungle i trči po mapi dok ja igram noramlano bez probelma sa Clarity na Fiddle u mid lane... Bravo, tu se vidi intelekt određenog korisnika!

Stvarno se da tu razgovarat!!

A i šta se šepuriš tu.... Stabiliziraj se, jer nije ti nepoznato kukanje i ljepljenje slika!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 21:51 (doktor1).
15 godina
Kaj se uzrujavas Uni ovo je forum i uvijek ce bit trollova koji ko pilici cekaju svadu....
Ovo je odavno prestala bit ozbiljna tema... Bar za mene..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi nemojte se svađati...Ova tema je i napravljena da podijelimo neke gejmove,da pokazemo svoje uspone a i neke padove na svoj nacin...Ne vidim sto ima loše u pokazivanju scoreva...

vremena se mijenjaju,dal ce biti isto ko prije,znam da nece,nemam baš razloga al cece se smijem,stvari vidim jasnije,pricam glasnije i bolje...

0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Oprostite vaše visočanstvo. Znači slike iz niskog ELOa ne spadaju pod LOL temu!? Kao i komentiranje totalnih idiota?

Koristim Clarity, kažu mi ne koristi, meni koristi, imam odlične skorove sa Fiddleom i onda bi ja trebao mjenjat strategiju jer tako mi neko kaže, a meni tako paše i držim mid lane i slično!! Pričajte o strategijama? Koristim famozni spell i odmah attack da sam taj famozni noob, to koriste noobovi i šta već ne. Baš se da tu razgovarat....

I onda me jazavac uspoređuje sa trollom koji uzme Soraku za jungle i trči po mapi dok ja igram noramlano bez probelma sa Clarity na Fiddle u mid lane... Bravo, tu se vidi intelekt određenog korisnika!

A i šta se šepuriš tu.... Stabiliziraj se, jer nije ti nepoznato kukanje i ljepljenje slika!!

Ja nisam lijepio slike iz low elo-a gdje je lagano ownat noobove, stoga ne glumataj, i ja sam znao kukat tu i tamo, ali ne spamat toliko temu kao vi novi igrači u ovih par dana, a što se tebe tiče, loš si pa ne glumi, to ću ti sad otvoreno reći, clarity je useless sranje i ne namjeravam te shvatiti ozbiljno kao i ostatak boljih igrača koji shvaćaju i zašto je useless. Neke stvari su ti objašnjavali i tebi i onom "no smite" jungleru pa se ništa nije izmjenilo, stoga ne filozofiraj više i ne moraš lijepiti slike pwnanja noobova jer tu nema ništa posebno.

15 godina
neaktivan
Ja neznan sta vi ocete od grafike, nema teorije da ce ju mijenjat, ovakvi re designeovi su najvise sto se moze dobit... Ja osobno cekam lvl cap 60 ili sl.
LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

meni je jako glupa stvar u lolu sto svaki shamp kad izadje odma u sledecem pathu nerf,nemoze opstat da bude op dugo,prije mi je bilo prejako,dok je bio stari trynda,nije bilo nerfova ko sad

0 0 hvala 0
17 godina
kass kaže...

meni je jako glupa stvar u lolu sto svaki shamp kad izadje odma u sledecem pathu nerf,nemoze opstat da bude op dugo,prije mi je bilo prejako,dok je bio stari trynda,nije bilo nerfova ko sad

Pa u tome i jest stvar balansiranja, da nema heroja koji su OP, nego moraju biti podjednaki. 

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Koristim Clarity, kažu mi ne koristi, meni koristi, imam odlične skorove sa Fiddleom i onda bi ja trebao mjenjat strategiju jer tako mi neko kaže, a meni tako paše i držim mid lane i slično!! 

Probaj sa fiddleom uzeti 2-3 Dorana na početku i Ignite i pokušaj manje trošit manu. Problem kod Claritija je što je zbilja useless kasnije u igri, Ignite je puno jači na AP carriju.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
protjeran
League Of Legends

daj ne serite tema je ovakva kakva je i niko je nece moci promijeniti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
doktor1 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ja nisam lijepio slike iz low elo-a gdje je lagano ownat noobove, stoga ne glumataj, i ja sam znao kukat tu i tamo, ali ne spamat toliko temu kao vi novi igrači u ovih par dana, a što se tebe tiče, loš si pa ne glumi, to ću ti sad otvoreno reći, clarity je useless sranje i ne namjeravam te shvatiti ozbiljno kao i ostatak boljih igrača koji shvaćaju i zašto je useless. Neke stvari su ti objašnjavali i tebi i onom "no smite" jungleru pa se ništa nije izmjenilo, stoga ne filozofiraj više i ne moraš lijepiti slike pwnanja noobova jer tu nema ništa posebno.

gledaj... to kaj je neko low elo neznaci da on nemoze igrat i da nije zasluizio imat vise. nego se ovih dana nemozes dic ... + imal sam par "prijatelja" koji su imali 1500+ a nisu znali farmat kak se spada neg su imali srece dobivat likove koji su ih scaryali....

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
17 godina
Tkalle kaže...
Unimatrix 007 kaže...
doktor1 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

gledaj... to kaj je neko low elo neznaci da on nemoze igrat i da nije zasluizio imat vise. nego se ovih dana nemozes dic ... + imal sam par "prijatelja" koji su imali 1500+ a nisu znali farmat kak se spada neg su imali srece dobivat likove koji su ih scaryali....

Znam da ne znači uvijek, al na tim SS-ovima ima često retardiran enemy team, pa ja se ne bi hvalio pwnanjem loših igrača. Al nije to bitno, nego to kaj nema nikakvih pametnih rasprava nego stalno neki plač o retardima u rankedu, imao sam ja danas Varusa, prvi put Varus, prvi put AD i imal je 0-4 nakon svega 15 min igre sa 16 cs-a protiv Vayne i njenih 70 i onda sam ja kriv koji sam ga supportao, a on još pita kaj da builda.... i nikog ne boli kita što sam ja imal takvu rundu, jer to nije ničija stvar nego moja, isto tako i vaše loše runde. Svi dobivamo trollove i kretene, ne treba nas nitko podsjećat na to 10 puta na dan....

17 godina
League Of Legends

Slažem se, govoriti nekomu da ne lijepi slike jer je iz low eloa, igra samo protiv nooba itd. je čista glupost. Najbolje da sad tu diktira neko kakvi screenshoti se smiju stavljat a kakvi ne, svi su nekad bili početnici, i drago im se je vidlo kad su rasturili neku ranked, meni i sad drago nakon ke igram 3 godine i volim to podijeliti ovdje, što sad, komu ne paše nek ne gleda screene. 

Zaboli mi briga dal će sad neki "pro" igrači smatrati to spreseravanjem ili neznam ke, tema je tu za mene da postam bilo ke LoL vezano isto kak i za njih.

Edit: Trebo ubacit citat, očito post je bio odg na Tkalle-ov.

Al dobro istina i ke ti kažeš, kad tak dosadi to stalno žaljenje, svima je više manje isto u tom pogledu.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:55 (tommy2103).

2 0 hvala 0
16 godina
R4sput1n kaže...

buahaha ne budi smijesan, LoL mozda i ima 20+ miliona (ili s kojom se vec brojkom danas hvale) otvorenih racuna, al to je cisti PR bullshit a svi dobro znamo i zasto - samo sam ja(koji bas i ne igram toliko puno LoL) do sada otvorio barem 20-ak acc... mislim da mogu bit presretni ako tog PR bullshit broja imaju i 10% aktivnih igraca... sto je opet lijepa brojka, ali daleko su oni od nekih drugih mreznih naslova aka CoD-a, WoW-a, BF-a...

pričaš piizdarije i nemaš pojma... 

@Unimatrix: ma ovaj forum je još ludilo, tribaš vidit na šta liči tema o LoL-u na forum.hr, ima 90% novih igrača koji ne igraju LoL više od misec dana, a ostali su  ovako par bisera koji misle da znaju sve i dile savjete na račun high elo streamova i onda ja iden dat neki savjet ljudima pa me ovi napadnu kako nema pojma i kako san noob, svrati do tog forum pa ćeš vidit kako će ti ovaj izgledat ka jeebeni raj {#}

15 godina
Forum.hr i ozbiljan savjet u istoj recenici... "not sure if serious slika" :D
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina
slimyyy kaže...
R4sput1n kaže...

buahaha ne budi smijesan, LoL mozda i ima 20+ miliona (ili s kojom se vec brojkom danas hvale) otvorenih racuna, al to je cisti PR bullshit a svi dobro znamo i zasto - samo sam ja(koji bas i ne igram toliko puno LoL) do sada otvorio barem 20-ak acc... mislim da mogu bit presretni ako tog PR bullshit broja imaju i 10% aktivnih igraca... sto je opet lijepa brojka, ali daleko su oni od nekih drugih mreznih naslova aka CoD-a, WoW-a, BF-a...

pričaš piizdarije i nemaš pojma... 

@Unimatrix: ma ovaj forum je još ludilo, tribaš vidit na šta liči tema o LoL-u na forum.hr, ima 90% novih igrača koji ne igraju LoL više od misec dana, a ostali su  ovako par bisera koji misle da znaju sve i dile savjete na račun high elo streamova i onda ja iden dat neki savjet ljudima pa me ovi napadnu kako nema pojma i kako san noob, svrati do tog forum pa ćeš vidit kako će ti ovaj izgledat ka jeebeni raj {#}

Haha, ma pusti ih tamo, na forum.hr-u su gotovo svi ludi, u koju god gaming temu da uđeš, vidio sam na što to tamo liči, ako se ne varam kopirao si nam neke stvari kaj si pisao od tamo i njihove odgovore... strašno

14 godina
neaktivan

Posto jos uvjek nisam dobio odg ev opet cu postat.

Jel itko probao onaj bot za lvlanje smurfova? + el vas skuze ako npr radite referale preko toga + kakve su posljedice ak vas skuze?

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
17 godina
Tkalle kaže...

Posto jos uvjek nisam dobio odg ev opet cu postat.

Jel itko probao onaj bot za lvlanje smurfova? + el vas skuze ako npr radite referale preko toga + kakve su posljedice ak vas skuze?

Riot je već najavio kazne za zloupotrebljivanje sustava za smurfove, ja se ne bi zezao s time, jer će trajno banat sve accounte povezane s tim, uključujuči i tvoj s kojem to ide. Postali su jako strogi otkad se desio onaj incident sa masteries bug-om.

13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

{#}

17 godina

Riot je preblag prema ovakim imbecilima... Svi LV30 i da neko toliko feeda. Trynda pogotovo. Takvima ban for life

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NoDiggity kaže...
R4sput1n kaže...
NoDiggity kaže...

ej ne znas kako bi ti pljusnuo samarcinu 

ma dijete drago ti bez mame nemozes na kahlicu... uostalom dovoljno je bilo bacit oko na tvojih par postova da uvidim s kim imam posla tako da cu se suzdrzat od daljnih komentara, raspravljam se sa bar sebi ravnopravnima

hahahaha zg dubrava dodi ;)

ontopic:talon mid OP

hahaha u zg imam stan na ravnicama, navrati na kolace kod krasa{#}

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

igra san nesto malo sa scaron dariusa , heroj sam po sebi je dosta dobar , maxanje Q-a izgleda mi ka najbolje (dosta jak dmg) , cisto sumnjan da ce ga ostavit napravit ce riot neke promine na njemu pogotovo nesto oko ulti-a , build bi mu nesto odgovara sa trinity-en i vise tankastih itema nego DPS , jedini problem oko heroja je da nema escapeova

EU West: slimyyy
17 godina
Anzulolz kaže...
Unimatrix 007 kaže...

igra san nesto malo sa scaron dariusa , heroj sam po sebi je dosta dobar , maxanje Q-a izgleda mi ka najbolje (dosta jak dmg) , cisto sumnjan da ce ga ostavit napravit ce riot neke promine na njemu pogotovo nesto oko ulti-a , build bi mu nesto odgovara sa trinity-en i vise tankastih itema nego DPS , jedini problem oko heroja je da nema escapeova

S tim se slažem, i dosta je spor inače. Riot mu možda neće nerfat dmg, nego povećat potrošnju mane, jer trenutno troši ako se ne varam, 40-30-40-100 po abilityjima, što je sića i može lako spammat.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao sam jednu rundu na pbe.u. "Nova" grafika me oduševila, teksture su oštrije i čišće. Baca mi na DOTU 2 što mi se sviđa.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Jedva čekam da uvedu taj novi patch, najviše zbog Dariusa... kada bi patch otprilike trebao stići, slijedeći tjedan?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Skinuo sam pbe, regam se normalno prek igre ili nekak posebno?

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
15 godina
bullyq14 kaže...

Skinuo sam pbe, regam se normalno prek igre ili nekak posebno?

posebno.

https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index

League of Legends Nick (WEST): hRay
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice