League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.494.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

Izgleda da saint izlazi iz Clg-a ( Ili nas mozda samo trolla :D ) 

http://www.reignofgaming.net/blogs/tuck-esports-inquirer/20427-saintvicious-joining-curse-crumbzz-to-dignitas trolololol jungleshotGG

League went crazy! Diablo took their souls, for sure!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
sta je pbe? ^^
LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
sta je pbe? ^^

beta

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Jonja kaže...
sta je pbe? ^^

beta

public beta enviroment

Vrane nebom šestare
15 godina
neaktivan
League Of Legends

gg heheh

vremena se mijenjaju,dal ce biti isto ko prije,znam da nece,nemam baš razloga al cece se smijem,stvari vidim jasnije,pricam glasnije i bolje...

0 0 hvala 0
16 godina
Keops kaže...

A gle, ne znam statistike, ali LOL bi trebao biti naj igranija MP igra( trenutno možda i nije zbog d3 hypea). I kad imaju tu titulu normalno da ne mogu ostaviti onako jadnu grafiku.

ma nije toliko grafika problem koliko je problem bila loša optimizacija, da ne kažen da je skoro nije ni bilo na nekin konfiguracijama tako da je ovo stvarno odlično, a i puno profesionalnije izgleda {#}

17 godina
League Of Legends

Isprobao Dariusa na PBE, još je trenutno OP, al bit će nerf zasigurno, uglavnom, heroj mi je prezabavan, maxao sam Q, nisam još isprobao maxat ostale, buildao sam triforce nakon brutalizera i mislim da će Ghostblade + Triforce bit nešto prejako jednom kad se i W izmaksa jer ima mali cd i spama se što znači 300% jači autoattack i konstantni slow, ako Darius još ima red, koga ulovi taj je mrtav, jer samo napadaš i napadaš dok ne spustiš neprijatelja na nekih 1000 hp-a, tad ignite i ult i to je to. Kad sam imao nekih 150 dodatnih dmg-a od itema, ult je sa max stackanim passivom radio oko 900 true dmg-a. Slično kao Garenov, samo što ga se ne može counterat, dok se Garenov može oslabiti magic resistom. Ima sličan range, instantni CD ako ubije neprijatelja, kao i Yi te ima the most badass animation u cijeloj igri ako se mene pita. 

Bit će ovo super solo top, jedva čekam, jer se i da lijepo farmat sa Q-om, tanky likovi neće bit problem zbog passivnog armor penetrationa, tako da mislim će bi trebao bit jedan od najjačih solo top likova kad izađe. (osim ako ga ne nerfaju previše u PBE) 

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uđem u teamfight i napravinm 4 killa za redom (ne quadra) nitko mi ništa nemože...

jedan autoattack talona odnese 3/4 malzaharovog healtha

mi smo od 5 min igrali 4v5 a oni tek od 20

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Uđem u teamfight i napravinm 4 killa za redom (ne quadra) nitko mi ništa nemože...

{#}

Welcome my son...
16 godina
protjeran
League Of Legends

napokon dobro odigrana sa ryzom...dugo sam se mučio, 5 izgubljenih s njim od kad ga igram..

nije mi baš za mid, al je odličan kao suport.. ja i yi na laneu, moj  w + q i njegov q + e = dobitna kombinacija

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
pad0branac kaže...

napokon dobro odigrana sa ryzom...dugo sam se mučio, 5 izgubljenih s njim od kad ga igram..

nije mi baš za mid, al je odličan kao suport.. ja i yi na laneu, moj  w + q i njegov q + e = dobitna kombinacija

LOL

13 godina
neaktivan
pad0branac kaže...

bas si padobranac teski

EU West: slimyyy
13 godina
vOLT kaže...

Budi mi prijatelj {#}

16 godina
protjeran
Anzulolz kaže...
pad0branac kaže...

bas si padobranac teski

ali nije to sve! što brže castam spelove, to mi je brži cooldown. Nevejrojatno!!! 

oni buildevi na mobafireu ništa ne valjaju, probao sam po njihovom, uvijek fail... bolje sam svoj izmislit

ps. koji vi build koristite za ryza???? 

{#}

Stay a while and listen...
14 godina
neaktivan
pad0branac kaže...
Anzulolz kaže...
pad0branac kaže...

bas si padobranac teski

ali nije to sve! što brže castam spelove, to mi je brži cooldown. Nevejrojatno!!! 

oni buildevi na mobafireu ništa ne valjaju, probao sam po njihovom, uvijek fail... bolje sam svoj izmislit

ps. koji vi build koristite za ryza???? 

{#}

Berserker Greaves, Infinity Edge, Phantom Dancer, Bloodthirster, Last Whisper/Black Cleaver, Guardian Angel

Najbolji build ikad

EDIT:Zaboravio sam napisat da je to UNIVERSAL build za sve champove, to ti mozda pomogne da budes bolji i jednom stignes na #1 Laddera

EUW. KaiseRxy
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 21:05 (xKaiseRx).
13 godina
protjeran
Keops kaže...

A gle, ne znam statistike, ali LOL bi trebao biti naj igranija MP igra( trenutno možda i nije zbog d3 hypea). I kad imaju tu titulu normalno da ne mogu ostaviti onako jadnu grafiku.

buahaha ne budi smijesan, LoL mozda i ima 20+ miliona (ili s kojom se vec brojkom danas hvale) otvorenih racuna, al to je cisti PR bullshit a svi dobro znamo i zasto - samo sam ja(koji bas i ne igram toliko puno LoL) do sada otvorio barem 20-ak acc... mislim da mogu bit presretni ako tog PR bullshit broja imaju i 10% aktivnih igraca... sto je opet lijepa brojka, ali daleko su oni od nekih drugih mreznih naslova aka CoD-a, WoW-a, BF-a...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
17 godina
League Of Legends

Danas sam odigra par Ranked partija i ne mogu vjerovat koliko retardirane djece ima.... Joj... idem istraživat da napravim igru o kojoj retardirana djeca neće moći ni čitati, a kamoli da zaigraju! A ako slučajno i pokrene igru da mu iz monitora doleti šamarčina ASAP.. Moram to nekako izmislit i patentirat...

Ono, u pet partija jedan od zadnja dva po redu na izboru championa počnu kenjat da hoće solo top ili mid i onda odaberu tipa Soraku sa Smithom i onda trči po mapi. Pa takvu bi mu šamarčinu odalamio da bi mu se glava vrtila tri dana oko svoje osi. Odlučim se malo zabavit i onda mi bahata neodgojena djeca, (koja su u RL vjerovatni papci samo takvi, pa tu izdrkavaju kada nekome napišu retardaciju tipa noob i počnu psovat sve po spisku) unište sve...

Užas

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 19:25 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Danas sam odigra par Ranked partija i ne mogu vjerovat koliko retardirane djece ima.... Joj... idem istraživat da napravim igru o kojoj retardirana djeca neće moći ni čitati, a kamoli da zaigraju! A ako slučajno i pokrene igru da mu iz monitora doleti šamarčina ASAP.. Moram to nekako izmislit i patentirat...

Ono, u pet partija jedan od zadnja dva po redu na izboru championa počnu kenjat da hoće solo top ili mid i onda odaberu tipa Soraku sa Smithom i onda trči po mapi. Pa takvu bi mu šamarčinu odalamio da bi mu se glava vrtila tri dana oko svoje osi. Odlučim se malo zabavit i onda mi bahata neodgojena djeca unište sve...

Užas

http://theoatmeal.com/comics/online_gaming

Welcome my son...
17 godina
League Of Legends

I evo, sada probao odigrat još pratiju, ali nemožeš...... Da bar DOTA2 nebude besplatna....možda nebi bilo toliko imbecilne djece....

I naravno, odabrani Kennen, Annie i Fiddle i svi idu mid..... Odlazak...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 19:36 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ono, u pet partija jedan od zadnja dva po redu na izboru championa počnu kenjat da hoće solo top ili mid i onda odaberu tipa Soraku sa Smithom i onda trči po mapi. Pa takvu bi mu šamarčinu odalamio da bi mu se glava vrtila tri dana oko svoje osi. Odlučim se malo zabavit i onda mi bahata neodgojena djeca, (koja su u RL vjerovatni papci samo takvi, pa tu izdrkavaju kada nekome napišu retardaciju tipa noob i počnu psovat sve po spisku) unište sve...

Užas

Dođi na west server da skupa zaigramo...skupljam neku ekipicu za 5 vs 5 premade...

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Užas

Reci im i odi mid sa clarityem

Doxy_CRO kaže...
doktor1 kaže...

Užas

Dođi na west server da skupa zaigramo...skupljam neku ekipicu za 5 vs 5 premade...

Već vas vidim na season 2 championshipu: jungler bez smitea, clarity na midu, teemo ad carry... Budućnost vam je blistava!

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 20:07 (entertainer).
17 godina
League Of Legends

Ja uzmem taj spell i odigram normalnu partiju, a ne uzimam champione bezveze i trčim po mapi da ovi dobiju kill!!

o.d.j.e.b.i.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 19:52 (doktor1).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Ja uzmem taj spell i odigram normalnu partiju, a ne uzimam champione bezveze i trčim po mapi da ovi dobiju kill!!

o.d.j.e.b.i.

lol muhahahahaa vidim da je jos nekom totalno puko film zbog gomile retard1rane djecurlije... bas je i meni neki dan, jos da se namjerno ne sjednem za komp u 2 ujutro bas da izbjegnem te maloumne id1ote...

vjerojatno jedina razlika izmedju nas dva sto je meni onda dosla policija na vrata... al zato jhebo sam mater i njima kao i onom jhebenom HDZ-ovom susjedu ratnom invalidu sto puske a kamoli rata u zivotu vidio nije te sad nema pametnijeg posla nego ljudima okolo zvat retard1rane strumfove ...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 20:16 (R4sput1n).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

aaaaaa zasto ne naprave da se mozem pribacit na usa server

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima koga za ranked na westu

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...
doktor1 kaže...

o.d.j.e.b.i.

lol muhahahahaa vidim da je jos nekom totalno puko film zbog gomile retard1rane djecurlije... bas je i meni neki dan, jos da se namjerno ne sjednem za komp u 2 ujutro bas da izbjegnem te maloumne id1ote...

vjerojatno jedina razlika izmedju nas dva sto je meni onda dosla policija na vrata... al zato jhebo sam mater i njima kao i onom jhebenom HDZ-ovom susjedu ratnom invalidu sto puske a kamoli rata u zivotu vidio nije te sad nema pametnijeg posla nego ljudima okolo zvat retard1rane strumfove ...

mislis da si faca sad kad si svima reka na forumu kako tie policija dosla na vrata jer si popizd*a oko igre , i kako zajebaj*s ratnog invalida? koje si ti samo dite , ovo je tema o igrici ne o tome kako ti pod navodnike psujes mater policajcu {#}

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
R4sput1n kaže...
doktor1 kaže...

o.d.j.e.b.i.

mislis da si faca sad kad si svima reka na forumu kako tie policija dosla na vrata jer si popizd*a oko igre , i kako zajebaj*s ratnog invalida? koje si ti samo dite , ovo je tema o igrici ne o tome kako ti pod navodnike psujes mater policajcu {#}

Pusti covjeka, zeli ispast faca...

EUW. KaiseRxy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL ce na kraju svi igrat protiv botara jer su pametniji botovi nego 80 posto igraca 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

pa ovi ljudi su retardirani 

neznaju da triba ad carry, support, solo top,mid i jungler 

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
R4sput1n kaže...
doktor1 kaže...

o.d.j.e.b.i.

ej ne znas kako bi ti pljusnuo samarcinu 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice