League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
League Of Legends

Jedva čekam da vidim kako će mi ovaj item pasati na pticu.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

NEW ASHE FAP FAP FAP :D 

btw darius je 6300 i mozete ga igrati na PBE-u :D

Shazbot !
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

dat asshe

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Ashe po treći put mijenja svoj splash art hh.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
League Of Legends

Ovaj je Darius j*beno OP govno :D

Mozes ici full tank i  imat ogroman dmg cijeli game, a scalinzi mu nisu ni  losi -.-

ALII najvaznija promjena je to da opet mozes Emote spammat :DDDDDDD

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 12:57 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Mozes ici full tank i  imat ogroman dmg cijeli game, a scalinzi mu nisu ni  losi -.-

I upravo zato je on tvoj NEW MAIN HUE.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Lvl 3 dairus ult s  2 bt i malletom + 5 passive stacka je 1300 true dmg koji je na 70 sec cd i refresha se ak last hitas s njim Oo

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 13:17 (hari85).
15 godina
hari85 kaže...
Blizek kaže...
hari85 kaže...

Lvl 3 dairus ult s  2 bt i malletom + 5 passive stacka je 1300 true dmg koji je na 70 sec cd i refresha se ak last hitas s njim Oo

ja mislim da treba buff.

League of Legends Nick (WEST): hRay
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
hari85 kaže...

9000 ipa,darius here i come {#}

17 godina
win4crazzy kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ajde i ja sam malo počeo trollat :DD.. Ajde lupajte što da napravim!

eo ti materijala za trollanje s aniviom

Totalni kralj u drugom video-u

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
League Of Legends

darius je premocan,sve bi dao da ga probam,al nemam grafe,ulti mi je predobar,moze bir pravo jak,u kombinaciji sa pasivom dila pravo jak dmg,plus se refresuje ako ubije champa,penta kill jednostavno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Tkalle kaže...

majstore, to je normal. jbe mi se za normal. nek mi to ne rade na rankedu i toe to. ja se zalim samo na rankedu, za normal jbg naravno da ce ti nekad doc noob. na normalu ko se zivcira taj je budala.

ja ne razumin takve ka ti, da ti je elo 2000 pa bi čovik reka da ti je ranked važan al umisto da u normalu igraš šta bolje i da se vježbaš za ranked ti se zajeebavaš, za takve stvari imaš COOP VS AI i custom game, a ne normal, mrzin kad mi neko kaže da je to samo normal i da nema veze, jedina razlika je šta u rankedu dobivaš bodove koji realno ne znače skoro ništa niti pokazuju išta

ajme -.- nemam taki elo zbog noobova.. a i staces iso sam jungle jer sam picko vlada i reko "im mid" i onda ovaj ista lock fizza. i rekel sam mu da onda idem junglat. + nisam uopce failo junglu neg smo izgubili zbog top kad je bio ap yi vs olaf

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj darius JE bog,znaci passiv je free ignite,w je preOP basic attack 200% dmg (znaci sa sheenom je dmg bio preheben)ult je true dmg,koji je isto prevelik,a na e mu passiv armor pentration,ima hook ranga ko u karme q,simply op

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kass kaže...

darius je premocan,sve bi dao da ga probam,al nemam grafe,ulti mi je predobar,moze bir pravo jak,u kombinaciji sa pasivom dila pravo jak dmg,plus se refresuje ako ubije champa,penta kill jednostavno

I njega znaš igrat ko Malzu?   {#}

Welcome my son...
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Puno svega....

Patch preview...

http://www.reignofgaming.net/news/20425-unofficial-patch-notes-for-upcoming-darius-patch-5

Tu malo još detalja.

Opet Mundo nerf -.-

RHCP
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislite da će biti Darius isti i na pubu. Neće. Bio je Hecarim i Varus pre OP na PBE, a kad su izašli niš posebno...

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bera kaže...

Mislite da će biti Darius isti i na pubu. Neće. Bio je Hecarim i Varus pre OP na PBE, a kad su izašli niš posebno...

pa ako ga nerfaju naravno da neće bit isti, uostalon za one koji neznaju, a očito ih je previše, PBE i služi za to da se testiraju novi champovi/itemi i uglavnon sve šta dolazi u novome patchu tako da nema smisla plakat sad kako je neko pre OP kad nije ni izaša

13 godina
neaktivan
Bera kaže...

varus je jos uvjek op pogotovo njegov Q

a darius je trenutno pre op i nista mu nitko nemože

danas san ga sa ashe unistia al to je samo zbog mojeg dobro odigranog early gamea pa san kasnije bia prejak

15 godina
slimyyy kaže...
Bera kaže...

pa ako ga nerfaju naravno da neće bit isti, uostalon za one koji neznaju, a očito ih je previše, PBE i služi za to da se testiraju novi champovi/itemi i uglavnon sve šta dolazi u novome patchu tako da nema smisla plakat sad kako je neko pre OP kad nije ni izaša

Ja na PBE-u uglavnom "Testiram " nove skinove :DDD

Shazbot !
13 godina
neaktivan

nisam ga probo al mi spellovi izgledaju dobro,a sta moras odma zajebavat ,mogu rec svoje misljenje,ili je to zabranjeno

16 godina
hari85 kaže...

Ja na PBE-u uglavnom "Testiram " nove skinove :DDD

šta je i normalno {#}

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigral sam CDR riven, brutalajzer i cdr bucne. Čuda radi, ulti je na ~30 sec cd, E na ~4 sec cd. Probajte.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedne od sat vremena {#}

4vs5 igrali nekih 20 min, a fizz u jungli je lud {#}... jedino je malo prespor...

Fizz Fizz
LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Izgleda da saint izlazi iz Clg-a ( Ili nas mozda samo trolla :D ) 

http://www.reignofgaming.net/blogs/tuck-esports-inquirer/20427-saintvicious-joining-curse-crumbzz-to-dignitas trolololol jungleshotGG

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 23:26 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma daj koji k?? Prvo ode iz TSMa sad iz CLGa... Trebali su HSa malo na "klupu" a ne njega...
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sviđaju mi se nove promjene, osim mape. Recimo izbacivanje free to play champova iz ranked-a, ubacivanje creep score-a u gornjem desnom uglu te onaj mali caution zvuk te znak iznad champove glave čiju turret napada.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Sviđaju mi se nove promjene, osim mape. Recimo izbacivanje free to play champova iz ranked-a, ubacivanje creep score-a u gornjem desnom uglu te onaj mali caution zvuk te znak iznad champove glave čiju turret napada.

osin mape? jel ti mene zaj*bajes to je najbolja stvar koju su napravili odavno 

EU West: slimyyy
14 godina

A gle, ne znam statistike, ali LOL bi trebao biti naj igranija MP igra( trenutno možda i nije zbog d3 hypea). I kad imaju tu titulu normalno da ne mogu ostaviti onako jadnu grafiku.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
protjeran
Keops kaže...

A gle, ne znam statistike, ali LOL bi trebao biti naj igranija MP igra( trenutno možda i nije zbog d3 hypea). I kad imaju tu titulu normalno da ne mogu ostaviti onako jadnu grafiku.

wow je igranija i uvijek ce biti 

14 godina

Sumnjam s obzirom da je lol f2p.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice