League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.418.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Doxy_CRO kaže...

U đungli s Shaco ili Warvickom NIKAD ne koristim Smite...upropašten slot za spell.

Radije Flash i Exhaust za savršene gankove.

Shaco ima dovoljno Attack Speeda i proklete boxove s kojima ebački jungla, isto ko i WW.

Oboje stavim full attack speed, da na startu bez itema AS im je iznad 0.9. Lifesteal i GG.

A one fore oko "SMITE TREBA ZA BARONA i ZMAJA" nabijem na qurac, baš mi puno pomaže tih šugavih par damagea na visokom levelu, kad to napravim u sekundi i pol autoattackom.

i ja sam trollao prije,al onda me par momaka sa foruma uputilo na pravi put,na prave sitove i sad znam junglat {#}

ono "i used to be a troll like u,but then they stole my baron with smite" fazon {#} bez ljutnje ono

16 godina
Doxy_CRO kaže...

U đungli s Shaco ili Warvickom NIKAD ne koristim Smite...upropašten slot za spell.

Shaco ima dovoljno Attack Speeda i proklete boxove s kojima ebački jungla, isto ko i WW.

Oboje stavim full attack speed, da na startu bez itema AS im je iznad 0.9. Lifesteal i GG.

A one fore oko "SMITE TREBA ZA BARONA i ZMAJA" nabijem na qurac, baš mi puno pomaže tih šugavih par damagea na visokom levelu, kad to napravim u sekundi i pol autoattackom.

najstrašnije od svega je to koliko si ti zapravo uvjeren da si u pravu, naježia san se... 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam šta da kažem na ovaj ranked izbor. Zato se nemogu maknut s 1300 ela. J..... francuzi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

A kad bude presudan trenutak u stealanju barona...Šta ućeš unutra drkati ili ćeš bacit nožić onaj od shaca, pa možda ga stilaš lowe...

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 10:13 (ris).
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Bez smite-a protiv pametnog tima ne mozes pobijediti. SVI baroni i zmajevi su njihovi ako nemas smite.

Ma i sa smiteom su, ali uvjek imaš 50% šanse za stelanje s smiteom....:P

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 10:23 (ris).
16 godina
neaktivan
ris kaže...
Doxy_CRO kaže...

A kad bude presudan trenutak u stealanju barona...Šta ućeš unutra drkati ili ćeš bacit nožić onaj od shaca, pa možda ga stilaš lowe...

Evo sada moj brat igra na smurfu na westu-Shaco stilao jednog barona jer protivnici nisu imali Smitea. Inače igra sa takvim njubarama, al to jel ogično jer taj acc ima više defeata nego pobjeda.

EDIT: Evo partija dobrodošlice na eu westu XD

lol lol
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 11:20 (Blizek).
14 godina
protjeran
League Of Legends

wanna be PRO!

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...
ris kaže...
Doxy_CRO kaže...

Evo sada moj brat igra na smurfu na westu-Shaco stilao jednog barona jer protivnici nisu imali Smitea. Inače igra sa takvim njubarama, al to jel ogično jer taj acc ima više defeata nego pobjeda.

GP ima baš superkulurban double IE build, isto kao i Ez sa PD-om. /sigh

LoL EU West - KingNothing666
16 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
Blizek kaže...
ris kaže...
Doxy_CRO kaže...

GP ima baš superkulurban double IE build, isto kao i Ez sa PD-om. /sigh

A jbg, kad je frend loš igrač i ima jako loš omher pobjeda i poraza, nije ni čudno da svoje avanture na westu započinjem u elo hell normalu.

EDIT: I naravno, Akali koja nema lich bane u 68.minuti + Shaco koji je bio AFK zadnjih 20-tak minuta su učinili svoje... iako sam trebo carrijat tu partiju al teško kad nekog chempiona igraš prvi put i vrlo rijetko igraš AP-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 12:43 (Blizek).
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
ris kaže...
Doxy_CRO kaže..

Imate dobrog tenka {#}

Vi ste krivo pickali, previše ''mekanih'' likova

Malph uleti sa ultimatom na vas 5 i već ste svi ispod 80% Hp-a

16 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
Blizek kaže...
ris kaže...
Doxy_CRO kaže..

Imate dobrog tenka {#}

GP je trebo bit tanky :). Ovo je ionako normal low elo queue tako da nisam ništa drugo očekivao... imali su Malph Galio ult kombinaciju i za to vrijeme bi MF i Karth ubili eza  i gp-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 12:56 (Blizek).
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
DariusXX kaže...
Blizek kaže...
ris kaže...
Doxy_CRO kaže..

Imate dobrog tenka {#}

GP je trebo bit tanky :). Ovo je ionako normal low elo queue tako da nisam ništa drugo očekivao... imali su Malph Galio ult kombinaciju i za to vrijeme bi MF i Karth ubili eza  i gp-a

Tanky i Tank nije isto

tanky bi trebali biti najmanje 2 u teamu sa jednim čistim tankom

16 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
Blizek kaže...
DariusXX kaže...
Blizek kaže...
ris kaže...
Doxy_CRO kaže..

Tanky i Tank nije isto

tanky bi trebali biti najmanje 2 u teamu sa jednim čistim tankom

Tank nije baš potreban, danas su u modi bruiseri ( i to 2 ), al uvik neko ima mogućnost initiatea, bio to top, mid, jungle, support ili carry. Al kao što kažem, na ovom acc-u je prelow omjer pobjeda/poraza da bih mogao očekivati normalne timove.

17 godina
KKristijan kaže...

Sudjelovanje u   Tribunalu zbog financija, se :

Nemoj sudjelovati zbog financija nego zbog toga da se jadnici koji namjerno fidaju dobiju ban...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmm

25 Cho'gath
8 Singed
RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Šta uzeti aBd? Onako na prvi pogled na gameplay sa Varus-om kao ad carry-jem mi se više sviđa, vaša mišljenja?

28 Varus
6 Hecarim
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

lijepi snowball za broncanu :D 28. minuta full build

15 gameova mi je trebalo da se spustim na 900, a cca 110 da se dignem nazad na 1250

playing ryze as: press all the buttons

HUEHUEHUE HUEHUEHUE
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:03 (cro)kiselo_mlijeko).

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Brzo i bezbolno

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne pratim strimove radi prelošeg neta u domu ( već 20. dan {#} ), ali evo Dyrus napisao na fejs da naručuje pizzu kako bi proslavio 42k gledatelja na strimu WTF??? To je apsolutni rekord.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Brzo i bezbolno

ne želim ni pričat kolko su ovi dole užasni bili a da je brzo (pola sata) baš i nije

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ne pratim strimove radi prelošeg neta u domu ( već 20. dan {#} ), ali evo Dyrus napisao na fejs da naručuje pizzu kako bi proslavio 42k gledatelja na strimu WTF??? To je apsolutni rekord.

Kad je zavrsio zadnji mec bilo je 33k, nisam vidio 42k al i 33 je puno

EUW. KaiseRxy
14 godina
neaktivan
Gledo sam danas njegov stream jedno 2 sata. On, nhat I neko iz v8 teama su trolali, ali svaki game su pobjedjivali.. Imam SS na kompu od zadnjeg gamea pa cu sutra postat
Btw u zadnjem gameu svi su uzeli smite XD
League of Legends EU West - Hipno9
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da znam kojeg championa kupujem sljedeceg. :D

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Brzo i bezbolno

nije bas za pohvalu protiv koga si igrao ti sjajni buildovi {#}

17 godina
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Brzo i bezbolno

Jesam ja kriv šta sam igrao protiv njih.........? Šta smo ih trebali dobit u šest minuta?

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Brzo i bezbolno

Jesam ja kriv šta sam igrao protiv njih.........? Šta smo ih trebali dobit u šest minuta?

Pa dobro al nehvališ se onda kad imaš neki uberscore protiv  takvih likova

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde šta koji qurac uvik serete kad neko posta skor? Odma je njihov team noob, builodovi nevaljaju itd. Pa ako ti se ne sviđa stavi td i bog.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
entertainer kaže...
doktor1 kaže...
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Brzo i bezbolno

Yebote počeo sam igrat ranked i normalno da ću stavit dobar score. Šta ću stavit kada budem igrao protiv mnogo iskusnijih koji me pojedu? Zaboli me protiv koga sam igrao, šta ću im ja!

Uvijek pametovanja u pm... Odustajem od ove teme...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
entertainer kaže...
doktor1 kaže...
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Brzo i bezbolno

Yebote počeo sam igrat ranked i normalno da ću stavit dobar score. Šta ću stavit kada budem igrao protiv mnogo iskusnijih koji me pojedu? Zaboli me protiv koga sam igrao, šta ću im ja!

Uvijek pametovanja u pm... Odustajem od ove teme...

Nema razloga odustajati od teme, zanemari što pojedinci stalno govore protivnici bili njubovi, protivnici ovo, tvoj tim ono... ima ovdje i starih lolaša koji takve stvari neće sigurno govoriti, prije će dati neki savjet i pokušati pokrenuti konstruktivni razgovor nego glupostima puniti temu.

Evo sada sam odigrao još dvije na westu, ono što sam i očekivao događa se- puno je lakše dobivati pobjede ako igraš nekog sa masu cc-a jer initiate pobjeđuje low partije. Iao je ponekad teško nagovoriti svoje u timu da te prate ( u prvoj likovi meni jedno 10 puta govorili gg noob alistar jer sam uletavao među svih 5, upalio ulti i čekao da moji dođu dok protivnici mene presporo ubijaju ), treba pokušati preuzeti glavnu riječ u timu i tako se carrijati.

Alistar OP Alistar OP
16 godina
Jonja kaže...

Ajde šta koji qurac uvik serete kad neko posta skor? Odma je njihov team noob, builodovi nevaljaju itd. Pa ako ti se ne sviđa stavi td i bog.

baš to, meni je isto dopiizdilo gledat kako su uvik protivnici krivi kad neko ima dobar score, istina većinon možeš vidit neke neandertalske buildove al zašto onda s*at po čoviku? po njima je nemoguće bit dobar, ili si ti loš ili ti je protivnik loš al' u svakon slučaju ti nisi dobar {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice