League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.421.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NoDiggity kaže...

jel moze build za malphite jungle? nedaju mi se trazit pro buildovi na tsm-u

Wriggle, Ninja Tabi, Aegis, Frozen Heart, Randuin, Sunfire/FoN/Banshee.

Warbringer007 ( EUNE ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
NoDiggity kaže...

Ne bih preporučio Wriggle na Malphiteu. Iz istog razloga kao i skarner, rammus, maokai. Ne treba ti lifesteal niti damage. Rađe uzmi 2 gp/5 itema(philo i hog) i poslje ih pretvori u randuin/shurelias, a build do kraja neka bude tenk kao što je već napisano(aegis, fh,Fon, GA, merc/tabi) 

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Blizek kaže...
NoDiggity kaže...

Ne bih preporučio Wriggle na Malphiteu. Iz istog razloga kao i skarner, rammus, maokai. Ne treba ti lifesteal niti damage. Rađe uzmi 2 gp/5 itema(philo i hog) i poslje ih pretvori u randuin/shurelias, a build do kraja neka bude tenk kao što je već napisano(aegis, fh,Fon, GA, merc/tabi) 

E da vidiš totalno sam zaboravio na Philo Stone i Shureliu, ali Wriggle i nije tako loš izbor ( iako sa dovoljno armora i sa passive shieldom teško gubiš healthe u jungli ).

14 godina
League Of Legends

Sudjelovanje u  Tribunalu zbog financija, se :

0 ISPLATI
28 NE ISPLATI
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Sta se uopce dobije sudjelovanjem u tribunalu??

13 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav ekipa!!

evo danas slučajno naišo na ovu temu pa me zanima dali ima zainteresirnih za duo q?

imam 440 normal wins,na ranked mi je trenutni elo 1340,najvise sam bio na 1520 ^^ (160/155)

elo mi je pao vecinom sto sam forsiro sa caitlyn pa sam dosta partija izgubio hehehe

ajde mi se javite ovdje na pp ili me dodajte pa cemo vidit.

pratim sva natjecanja,streamove na own3d(gbob rulz :D) itd.

javite se pa cemo popricat

eu west je u pitanju,nick je r0b4c

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 19:35 (R0b4c).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...
KKristijan kaže...

Sta se uopce dobije sudjelovanjem u tribunalu??

evo dat cu ti svoje misljenje..

ako mislis da ces zaradit nest puno ip-a,neces, to je vise ako se zelis rijesit leavera,trollera i ostalih

radio sam to nekih 2 tjedna,svaki dan po 15 slucaja i malo sam se razocarao da ti iskreno kazem.

ukupno sam zaradio od tocno predvidenih presuda 100 ip-a

dosta vremena izgubis na tome,a to vrijeme mozes iskoristit na igranje i zaradatit ces si ip :)

13 godina
neaktivan
razorst3 kaže...
bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

Zašto uopće Shaca igras sa smite-om?

Samo spamas 3 boxa i gotovo..

koji si ti lvl uopste?

14 godina
League Of Legends

Je*o te isus krvavi igramo 5v4 i moj team surrenda jer gubimo 10:18.

Insta deinstal.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

U đungli s Shaco ili Warvickom NIKAD ne koristim Smite...upropašten slot za spell.

Radije Flash i Exhaust za savršene gankove.

Shaco ima dovoljno Attack Speeda i proklete boxove s kojima ebački jungla, isto ko i WW.

Oboje stavim full attack speed, da na startu bez itema AS im je iznad 0.9. Lifesteal i GG.

A one fore oko "SMITE TREBA ZA BARONA i ZMAJA" nabijem na qurac, baš mi puno pomaže tih šugavih par damagea na visokom levelu, kad to napravim u sekundi i pol autoattackom.

0 29 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

U đungli s Shaco ili Warvickom NIKAD ne koristim Smite...upropašten slot za spell.

Shaco ima dovoljno Attack Speeda i proklete boxove s kojima ebački jungla, isto ko i WW.

Oboje stavim full attack speed, da na startu bez itema AS im je iznad 0.9. Lifesteal i GG.

A one fore oko "SMITE TREBA ZA BARONA i ZMAJA" nabijem na qurac, baš mi puno pomaže tih šugavih par damagea na visokom levelu, kad to napravim u sekundi i pol autoattackom.

Not sure if trolling....

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
Doxy_CRO kaže...

U tvoje znanje o LoLu smo se vise puta uvjerili tako da me ovakva izjava ne cudi..

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajmo decki ko ce prvi dobiti bingo :D
EDIT:trebao je jos staviti ''A teammate says why the fuck I need smite my can do the same with my autoattack'' 

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 20:26 (scarface797).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

O da...vidio sam skillove vaše...niste me baš impresionirali.

Kad igram jungle, postotak pobjede u đungli mi je 85% BEZ smitea.

A ELO moj dragi (1480) je nestao pojavom već viđenih nesposobnjakovića.

0 3 hvala 0
14 godina
Doxy_CRO kaže...
Bla, bla...

Jadni tvoji suigrači...

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive!
14 godina
protjeran
scarface797 kaže...

Ajmo decki ko ce prvi dobiti bingo :D
EDIT:trebao je jos staviti ''A teammate says why the fuck I need smite my can do the same with my autoattack'' 

troll,noob??

14 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...

kako bih htio s tobom 1 vs 1 :)

edit:sry dp

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 20:32 (NoDiggity).
16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Doxy_CRO kaže...

kako bih htio s tobom 1 vs 1 :)

edit:sry dp

1v1 ništa nebi pokazao, al slažem se da je junglanje bez smitea bez ikakvog smisla... slažem se da imaš jače genkove, al sa kojim wardom se to lako riješi... ti uzmeš Shaca bez smitea ( dakle heavy ganking relianta ), protivnik uzme Shyvanu,Leeja ili Udyra sa smitom, čisti i svoju i velik dio tvoje jungle te vrlo brzo dobije prednost nad tobom. A da ne govorim o tome da nemaš sigurnost dragona/barona.

Doxy_CRO kaže...

Razlika između sekunde i pol i instant damagea je dovoljno velika da ti se može dogoditi da ti stilaju. Iako, zna se dogoditi da i kad imaš Smite da ti stilaju, ali to je jako rijetko i to je onda greška isključivo junglera.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 20:49 (Blizek).
15 godina
Blizek kaže...
NoDiggity kaže...
Doxy_CRO kaže...

Doxy_CRO kaže...

Razlika između sekunde i pol i instant damagea je dovoljno velika da ti se može dogoditi da ti stilaju. Iako, zna se dogoditi da i kad imaš Smite da ti stilaju, ali to je jako rijetko i to je onda greška isključivo junglera.

Ja kad vidim da moj jungler nema smitea lijepo uzmem  smite i  kradem njegove buffove samo da ga naucim lekciju ;)   

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 20:52 (hari85).
13 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

shaco moj prijatelju,je champion na kojem najbolje smite stoji,jer sa njegovim nestajanjem i smitom,moguce je vrlo jednostavno ukrasti barona,dragona blue i red.a jako bih volio protiv tebe odigrati,da ti pokazem kako ti ljudi lako ukradu buff kad nemas smita

16 godina
neaktivan
League Of Legends

E da west igrači! Ako ko želi zaigrati koji put samnom ( iako dok ne poprave internet u domu neću moć ), dodajte me, prebacio sam od frenda acc ( ima 12 champova tako da imam malen izbor ), nick se zove zasad.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
NoDiggity kaže...
Doxy_CRO kaže...

Doxy_CRO kaže...

Ja kad vidim da moj jungler nema smitea lijepo uzmem  smite i  kradem njegove buffove samo da ga naucim lekciju ;)   

Scumbag Hajro :D

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidim lijepo ste navalili s TD-ovima na moj post vezan uz smite na Shacu.

Ja još uvijek stojim pri onome što sam rekao jer nikad mi za dragona nije trebao smite,a solo ga uzmem (ili stealam) čim se stvori uz pomoć klona i 2 boxa tako da mi on ne oduzme niti 100 hp-a.

A što se tiće barona. Nikad ga ne ubijam sam, tako da tu veću ulogu imaju buildovi mojih teammateova nego komad hp-a kojeg smite oduzme.

A meni je žao što ja neigram s random igračima nego sam uvijek na ts-u premade pa neznam kako je to kad ti steal-aju barona jer ukoliko igrate s pravim ljudima ( mislim da pravog supporta koji warda mapu kako treba) takve se stvari ne događaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 21:27 (razorst3).

0 1 hvala 0
15 godina
razorst3 kaže...

Ja još uvijek stojim pri onome što sam rekao jer nikad mi za dragona nije trebao smite,a solo ga uzmem (ili stealam) čim se stvori uz pomoć klona i 2 boxa tako da mi on ne oduzme niti 100 hp-a.

A što se tiće barona. Nikad ga ne ubijam sam, tako da tu veću ulogu imaju buildovi mojih teammateova nego komad hp-a kojeg smite oduzme.

ti i doxy stvarate novu metu... komad dmg LOL

west opet u ku*cu... QUEUE

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 21:32 (null).
17 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

Ja još uvijek stojim pri onome što sam rekao jer nikad mi za dragona nije trebao smite,a solo ga uzmem (ili stealam) čim se stvori uz pomoć klona i 2 boxa tako da mi on ne 

Daj mi molim te objasni kak uspiješ pobacat 2 boxa i stilat zmaja? Igraš protiv tima slijepaca?

Smite na lvl 18 napravi 870 TRUE dmg i jungler koji nije u stanju stilati to od debila bez smajta je noob.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
League Of Legends

2 dana ne igram i odma me que prca..

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

A meni je žao što ja neigram s random igračima nego sam uvijek na ts-u premade pa neznam kako je to kad ti steal-aju barona jer ukoliko igrate s pravim ljudima ( mislim da pravog supporta koji warda mapu kako treba) takve se stvari ne događaju.

decko moj... ti nit si znao kad junglat nit ces znat kad... nisam jednom stilo barona s smitom... il osiguro si da je moj.. tj od mojeg tima. jos k tome si i puno brzi u jungli, jos k tome da ne nabrajam mnogobrojne mogucnosti stilanja bafova ... lepo wardas i samo smite posto ima dosta veliki range ...

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

Uh.. Koliko ja vidim ti i ne znaš šta znaci ukrasti barona/dragona/buffove...

16 godina
League Of Legends

Nekad je bolje i ostaviti Barona drugima. Nedavno sam flash-smite stealo Barona sa Nocturneom, al' nakon moje smrti moji su počeli jedan po jedan napadati njih pet u Baron pitu. -.-'

Bio je trade 3 towera i inhibitor (mid push) za Baron buff. :/

Pouka, ne kradi Baron buff ako ti je team retardiran!

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bez smite-a protiv pametnog tima ne mozes pobijediti. SVI baroni i zmajevi su njihovi ako nemas smite.

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice