League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.421.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
DariusXX kaže...
guls kaže...

ajte help imam tu jednu sičuejšn sa fiorom.

počeo sam fejlati zadnjih dana i teško mi je spojiti dobre akcije u lejnu. većinom pušim lejn do mid gamea skupim 3-4 deatha, jbg, mislim da sam nepobjediv čim napravim kill.

gledam ovaj build: http://solomid.net/guides.php?g=19232 i mislim si load of crap što se itema tiče.

kada počnem igru uzimam doran blade radi DMG+100health. poslije uzimam bootse koje nadogradim na neke od bers ili merc. onda uzimam wriggle radi lifesteala kojeg dobivam ultijem te warda radi ganka, a i nešto armora nije naodmet, premda mi se kod fiore čini da ni 120 armora koje imam late game ne znače ništa. poslije toga obično sjeda crit/lifesteal build (phantom+inf.edge) + eventualno last whisper ako se tučemo protiv volibeara/munda i sl. ne znam gdje tu griješim. jako mi je teško farmati, ali kad me genkaju to obično završava smrću jer nemam nikakav escape ni cc. kako se izvlačiti iz toga? kako uopće igrati fioru, a da to bude pametno i korisno za tim?

žuto: suze su mi idu {#}

Parodija na srbe koja uvijek pali :D

Fuck me I'm famous.
13 godina
League Of Legends

Jel ko igrao Ezreala AP? Vidim nekog lika, ima score 20/4 i AP itemse, pa probam ja, na kraju W radi veći dmg od Q, a tek ulta :O

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne, ez ap je sranje teško

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Jel ko igrao Ezreala AP? Vidim nekog lika, ima score 20/4 i AP itemse, pa probam ja, na kraju W radi veći dmg od Q, a tek ulta :O

late game ezreal ne ovisi o Q , nego ka i svaki drugi ad carry autoattackon , ap ezreal je ocajan po meni

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 16:14 (Anzulolz).
15 godina
Anzulolz kaže...
bullyq14 kaže...

late game ezreal ne ovisi o Q , nego ka i svaki drugi ad carry autoattackon , ap ezreal je ocajan po meni

Do the maths and count in Raba + Lichbane ;D

AP ez radi u Lategameu, ali naravno problem je da  Ap ez moze aoe farm i push obavljat samo s ultom. 

I btw sto si sakrio onaj dio gdje ti se smijem sto padas prometnu {#}

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 16:21 (hari85).
15 godina
Anzulolz kaže...
bullyq14 kaže...

Pa ne znam kaj je tu smijesno Duje, ocgledno je da je mislio da ima druge igre u zivotu osim LoLa {#}

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ma ne nelaga lol nimalo,nista jedino im ostaje po 450 rpa da nam se lijepo izvinu {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako me zivcira ovaj disabled ranked games -.- nekuzim zkj to stalno rade? -.-

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina

Da mogu ukljucit "Loss Forgiven" u bilo kojem trenutku, ranked nema nikakvog smisla ako je to ukljuceno, a ako nije onda ce se ljudi zalit da su izgubili elo zbog laga.. (Nemrem ingame tak da nezz jel ukljuceno)

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
League Of Legends

So cute {#}

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL LAGS.  {#}

LoL EU: Ferinus
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

WTF ?! Izabrao sam doktora jungle.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 22:37 (Keops).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

neko nikad nije vidio 250+ hp regeneration mundu {#}

16 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Ja sam ti igrao dosta puta Ap ezreala...On mi je main i mogu ti reći da poslje kad sakupi Ap u teamfight pre više dominira njegov ulti...W,Q,E i Ulta late game razaraš samo moraš dosta oprezno igrali early game i uzmati ga kao cunter ne lock in insta ap....Treba pazit protiv kojeg championa mid ali je OP...Stvarno kad uđeš ad carry u facu e,w i q pada automatski... dosta je i w i e poslje...:Š

vorpen
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

So cute {#}

That definitely tasted purple :D

EUW. KaiseRxy
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Taj lik je očito zadnji put igrao i/ili čuo za lol prije 4-5 mjeseci.

Warbringer007 ( EUNE ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan

Trebam pomoć u vezi trošenja RP-a {#} dobio sam 2000 RP-a tako što nisam mogao selektirati rune nekoliko dana te sam to prijavio na njihovom forumu. Kao refund su mi dali 2000 RP-a. E sad neznam što da kupim tako da mi pomozite :D (već sam uzeo hillbilly gragasa)

6 Lion Dance Kog'Maw
4 Blood Lord Vladimir
0 Kupi obične skinove
20 Kupi champione na saleu
0 Skupljaj još malo RP-a
LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Trebam pomoć u vezi trošenja RP-a {#} dobio sam 2000 RP-a tako što nisam mogao selektirati rune nekoliko dana te sam to prijavio na njihovom forumu. Kao refund su mi dali 2000 RP-a. E sad neznam što da kupim tako da mi pomozite :D (već sam uzeo hillbilly gragasa)

cekaj sale za lion dance koga,ip ces kad tad skupit,rp vise ne {#} 17k ipa zasad,gdje je taj hećim viseee

14 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Po meni je bolje skin uzet.. uzmi onaj lion dance kog .. ili si uzmi par normalna al dobra skina .... neznam za druge al to su moje preporuke...

13 godina
League Of Legends

Takav 4 meč zaredom. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
entertainer kaže...

cekaj sale za lion dance koga,ip ces kad tad skupit,rp vise ne {#} 17k ipa zasad,gdje je taj hećim viseee

Legendary skinovi nemaju sale :(

bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

Naravno da je takav. Pa nemaš ni neki ogromno nafidani skor niti imaš dobre iteme.

15 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

Zašto uopće Shaca igras sa smite-om?

Samo spamas 3 boxa i gotovo..

14 godina
protjeran
League Of Legends

puno ljudi nece naucitit ovu igricu nazalost :(

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razorst3 kaže...
bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

Kad mi kazu da je smite useless na warwicku i shaci odma popi*dim :S

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
13 godina
entertainer kaže...
agent47thehitman kaže...
entertainer kaže...

bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

Naravno da je takav. Pa nemaš ni neki ogromno nafidani skor niti imaš dobre iteme.

Sliku je tu zbog Shena, Jaxa i Kennena koji imaju jako loš score, a build sam uzeo na solomid-u, tak da si tu malo fulao :)

15 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...
entertainer kaže...
agent47thehitman kaže...
entertainer kaže...

bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

Sliku je tu zbog Shena, Jaxa i Kennena koji imaju jako loš score, a build sam uzeo na solomid-u, tak da si tu malo fulao :)

To što si build našao na solomidu ništa ne znači. Na shaci ti netreba PD niti BC

13 godina
entertainer kaže...
bullyq14 kaže...
entertainer kaže...
agent47thehitman kaže...
entertainer kaže...

bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

To što si build našao na solomidu ništa ne znači. Na shaci ti netreba PD niti BC

Znači to da taj build koristim od kad imam Shaca i gotovo uvijek imam dobar score. Ako failam early game, uzmem odma inf. edge, kojeg inace uzimam na kraju.

14 godina
protjeran
League Of Legends

jel moze build za malphite jungle? nedaju mi se trazit pro buildovi na tsm-u

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razorst3 kaže...
bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

gz majstore -.- i onda odete vi barona/dragona i protivnicki jungle smite ftw

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
razorst3 kaže...
bullyq14 kaže...

Takav 4 meč zaredom. 

gz majstore -.- i onda odete vi barona/dragona i protivnicki jungle smite ftw

Cim ima takav stav prema smiteu odma znas da su mu baron i dragon vazni

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 14:24 (puma_vkci).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice