League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.520.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Pinc kaže...
Legendary Patrik kaže...

Svi se prebacite na EU WEST, iskusniji su igrači, prebacuje se: shop-other-transfer to EU WEST, ako ste se registrirali poslije 6. mjeseca 2011 onda nemate free transfeer.

Zasto?

Zato jer su tamo jaci igraci? Mozemo igrat vs ocelota, ili Fnatica, Lamie i ostalih?

Dobi se kava dok igras?

Na westu 95% ljudi zna engleski za razliku od easta, s time da je ovo timska igra to puno olakšava stvar.

Ljudi su kulturniji i nema izlijeva bijesa kada napraviš neki pogrešan potez (naravno postoje izuzeci).

I naravno konkurencija je bolja... volio bih igrat protiv tih "pro" igrača da vidim na čemu sam i koliko su oni bolji od mene.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
14 godina
protjeran
NSRkić kaže...

Free transfer, kak se dobije?

imaš ga ako si igrao još prije podjele servera na west i east. ako nisi, plati pa se prebaci

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Onda imam free transfer, igram igru vec 2 godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Pinc kaže...
Legendary Patrik kaže...

Svi se prebacite na EU WEST, iskusniji su igrači, prebacuje se: shop-other-transfer to EU WEST, ako ste se registrirali poslije 6. mjeseca 2011 onda nemate free transfeer.

Zasto?

Zato jer su tamo jaci igraci? Mozemo igrat vs ocelota, ili Fnatica, Lamie i ostalih?

Dobi se kava dok igras?

Na westu 95% ljudi zna engleski za razliku od easta, s time da je ovo timska igra to puno olakšava stvar.

Ljudi su kulturniji i nema izlijeva bijesa kada napraviš neki pogrešan potez (naravno postoje izuzeci).

I naravno konkurencija je bolja... volio bih igrat protiv tih "pro" igrača da vidim na čemu sam i koliko su oni bolji od mene.

Aha zato tamo idete. Neznam, ja nisam dobio nekog tko raga na team vec dosta dugo na eastu. A siguran sam ima i ragera na westu. 

Jedini valjan razlog mi je da bi htio igrati vs "pro" igraca, ali to je glupo kad si 1200 elo igrac.

A dobro, nemozes ocekivati nekoga tko je presao na west da kaze da west je los. Uvijek ce rec da je west najbolji, zato jer je njegov potez(prijelaz na west) najbolji, makar i nije. Ljudi ne vole biti u krivu. Tako da to sto tu pricaju, west je zakon i takve stvar, netreba bas ozbiljno shavcati.

16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
AmonZero kaže...
Pinc kaže...
Legendary Patrik kaže...

Zasto?

Dobi se kava dok igras?

Aha zato tamo idete. Neznam, ja nisam dobio nekog tko raga na team vec dosta dugo na eastu. A siguran sam ima i ragera na westu. 

Jedini valjan razlog mi je da bi htio igrati vs "pro" igraca, ali to je glupo kad si 1200 elo igrac.

A dobro, nemozes ocekivati nekoga tko je presao na west da kaze da west je los. Uvijek ce rec da je west najbolji, zato jer je njegov potez(prijelaz na west) najbolji, makar i nije. Ljudi ne vole biti u krivu. Tako da to sto tu pricaju, west je zakon i takve stvar, netreba bas ozbiljno shavcati.

Ja sam napravio jedan account na eastu, west je bolji, NA je najbolji.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Pinc kaže...
AmonZero kaže...
Pinc kaže...
Legendary Patrik kaže...

Zasto?

Dobi se kava dok igras?

ne dipri,sad su nam west poceli prljat poljaci ponovo,jungleri koji negenkaju,buildovi koji pocinju sa 5 doran ringova ili swordova,toliko

14 godina
protjeran

sve je lutrija koga ćeš dobiti. i na east ima super likova koji znaju igrati i nisu troll-ovi... a opet često naletiš na skupinu debila koje ni chuck norris ne može dovest do pobjede

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako se dobiva ranked na eastu

League of Legends ID: DominatorGT
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:15 (TheGamemaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TheGamemaker kaže...

Njihov team svi fidali, skarner ganko punu i pokupio sve kilove (nije carry-ima ostavio) gg

Ja danas ranked igram... graves na početku igre kaže da mora ić off na 10 min (nije ga bilo 20 min) imo score 10-2 s cassio i izgubili na kraju.

Game prije imam score 0-6 na midu {#} (gank sa svih strana), xerath nafidan, protivnički top nafidan, odigrali 2 dobra teamfighta (uhvatio sa stunom 4 igrača) gg WIN (score 7-8 tak nešt)

Eto ti ranked. Nemogu otić iznad 1650 elo, ali neodustajem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:55 (AmonZero).
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
TheGamemaker kaže...

Njihov team svi fidali, skarner ganko punu i pokupio sve kilove (nije carry-ima ostavio) gg

Ja danas ranked igram... graves na početku igre kaže da mora ić off na 10 min (nije ga bilo 20 min) imo score 10-2 s cassio i izgubili na kraju.

Game prije imam score 0-6 na midu {#} (gank sa svih strana), xerath nafidan, protivnički top nafidan, odigrali 2 dobra teamfighta (uhvatio sa stunom 4 igrača) gg WIN (score 7-8 tak nešt)

Eto ti ranked. Nemogu otić iznad 1650 elo, ali neodustajem.

Tek imaš odigranih 53 gamea na rankedu... Da igraš samo ranked, a ne i normal možda bi i prije digo elo.

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
16 godina
Pinc kaže...

e tu se ne slažen, naprimjer ja se nisan tija pribacit na west i govoria san da nema razlike i da je nepotrebno to pribacivanje al pošto smo se tribali pribacit radi dvojice koji su imali problema sa B-net-on na east serveru mogu ti reč da san bia u krivu i da je west "civiliziraniji", doduše tu dosta i utječe vaš normal ELO, ako ste u minusu ili imate neki mali plus normalno da nemožete očekivat neke velike promjene, ako uopće dođe do promjene, ali naprmijer meni je normal ELO oko 2100 manje više i ja odavno nisan dobija leaver-a u teamu, stvarno se ne sičan kad se to zadnji put dogodilo ali ako naravno da će se takve stvari događat na nižin ELO-ima... uostalon nemogu razumit vas koji govorite protiv west-a, a nikad niste tamo ni igrali {#}

16 godina
League Of Legends

Slažem se. Sad i radim to.

90% igram samo ranked. Ovih 10% vježbam s novim herojima u normal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Slažem se. Sad i radim to.

90% igram samo ranked. Ovih 10% vježbam s novim herojima u normal.

Barem neko da isprobava heroje u normalu a ne na rankedu...

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
16 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...

23 minute 117 creepova

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Pinc kaže...

e tu se ne slažen, naprimjer ja se nisan tija pribacit na west i govoria san da nema razlike i da je nepotrebno to pribacivanje al pošto smo se tribali pribacit radi dvojice koji su imali problema sa B-net-on na east serveru mogu ti reč da san bia u krivu i da je west "civiliziraniji", doduše tu dosta i utječe vaš normal ELO, ako ste u minusu ili imate neki mali plus normalno da nemožete očekivat neke velike promjene, ako uopće dođe do promjene, ali naprmijer meni je normal ELO oko 2100 manje više i ja odavno nisan dobija leaver-a u teamu, stvarno se ne sičan kad se to zadnji put dogodilo ali ako naravno da će se takve stvari događat na nižin ELO-ima... uostalon nemogu razumit vas koji govorite protiv west-a, a nikad niste tamo ni igrali {#}

Dobio si roaming gank squad u timu {#}

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
TheGamemaker kaže...

23 minute 117 creepova

I 13 killova. Mogu ja imat bez problema 200+ creepova samo je ovaj game bio drugačiji.

League of Legends ID: DominatorGT
16 godina
neaktivan
TheGamemaker kaže...
BannedOnThisForum kaže...
TheGamemaker kaže...

23 minute 117 creepova

I 13 killova. Mogu ja imat bez problema 200+ creepova samo je ovaj game bio drugačiji.

Ne znam sad koliko tačno, ali oko 2 i pol wave-a creepova ti imaju golda za 1 kill, pa sad skontaj vrijednost creepova.

16 godina
BannedOnThisForum kaže..

Dobio si roaming gank squad u timu {#}

haha istina al jeebiga to je više nesposobnost {#}

15 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Legendary Patrik kaže...

Zasto?

Dobi se kava dok igras?

Dobro Mojo tebi se isplati jer bi ti po ELO igral protiv Oce-a :D

two camels in a tiny car
14 godina
League Of Legends
može li mi neko ukazat na greške početnika i malo igru objasnit i sl pošto počimam igrat ako ko ima volje :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

nauči kratice i igraj tutorial i to je to, i par rundi s botovima

i naravno ako već nisi, pogledaj par igara na jutubu

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 18:34 (blackjobmamba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://www.chrometheme.net/node/11513 <333333333333333333333333333333333333333333

Shazbot !
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Over(C)lock kaže...
može li mi neko ukazat na greške početnika i malo igru objasnit i sl pošto počimam igrat ako ko ima volje :)

ne jurišaj na nikoga kod njihovog towera dok nisi siguran da možeš preživjeti, ne lovi nekoga na low hp preko cijele mape jer će te njegova ekipa sačekat i ubit, kupuj wardove jer dupe spašavaju... ostalo ćeš shvatit hehe

15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

I nikada ne korsiti clarity/teleport kao summoner spellove na Gravesu ;)

LoL-scarface797(EU)
15 godina
scarface797 kaže...
Over(C)lock kaže...

I nikada ne korsiti clarity/teleport kao summoner spellove na Gravesu ;)

I nemoj vikat na TS-u i queue chatu da ces nas sve carryat i onda ovo napravit... ;)

Da ovo ima ikakve veze s tobom dajem ti ovaj link: www.mobafire.com <-- tu ces nac osnove o igri i champovima

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
Toni taj score je samo izvucen iz konteksta, nisi napomenija da nisan ima supporta nego teema koji je namjerno umira i uzima mi minione i svako malo bi se zaletija u sonin ulti ;)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo moja druga penta :D

imam i recordano^^ 

cait <3

još k tome wining spree :)

LoL nick: armenx3m
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:26 (armenx3m).

0 0 hvala 0
15 godina

Samo te malo prcam jer si reko da ces carryat, a uspio si Sonu nafidat, ne se ljutit <3

A i teemo feeder je imo bolji score od tebe xD

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
League Of Legends
Ma teška sam nubara nemogu jbt nikog ubit dođem blizu već ostanem na 1 crtici a njima ništa .. niti nekužim igru baš .. ona oruzija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

zato sam ti reko pređi tutorial, to su ti itemi koji ti samo pojačavaju atribute i daju ti efekte blabla...ugl, posto si novi idi na recommended iteme dok se ne uhodaš

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice