League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.725.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...
Cerina15 kaže...
scarface797 kaže...
NSRkić kaže...

lux je seka od garena?

Da jeste evo jedna dobra partija sa Ireliom nazalost smo izgubili jer nam je Morde nije bio bas najbolji tank.U pocetku sam imo 8/0 i ja i slimyy smo super igrali no kasnije kad 4 na mene nisam nista mogo raditi a tank me nije mogo zastiti zato sam ovoliko puta umro.

Ja sam bio morde

sorry, neznam s njim igrati

Ma np ja samo malo previse rageo :)

Like always.

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja ne znam zasto ja uopce igram ove ranked gameove, pa jel moguce da u tim dobijem pijanog shacu..... pa gdje to ima -.-''
- nea druge nego sa svojim frendovima igrati ranked jer ovo je cisto gubljenje vremena

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Tako sad ja s leblanc imam skor 7/0 na pocetku, na kraju 9/4 a izgubili smo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Jučer savršen meč s Gragasom.

Ne vjerujem koliko je kvalitetan champ, a nitko ga ne igra.

Bilo AP ili full tank, uzima brdo healtha.

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Igrao sam jednom s Gragasom. Polu AP i polu tank

Nije mi nešto champ, jedino mu je ulti koristan u timu

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ode jaja Yi-u xD

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jučer je moj brat igrao sa Urgotom u timu i on je bio zbilja dobar. To me natjeralo da ga probam malo igrati. Zbilja me iznenadio svojom snagom koja,doduše,pada u late gameu,ali zato sam uzeo već prokušani tankish ranged build koji je bio izvrstan za Miss Fortune,a za Urgota još više paše. On u late gameu postaje initiator sa svojim ultijem i zato mu treba tan itema da izdrži palju nakon "switchanja". Napravo sam i triple,što nije baš lagano s njime.

Malo Urgota Malo Urgota
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta mislite o ovom buildu za shena mercury's treads,sunfire cape,guardian angel, abyssal scepter,rylai's cristal scepter i nova zhonya mislim da bi ovdje imo svega sto mu je potrebno uz odlican ap.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 15:56 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je definitivno najbolesnij build za Sivir :D

Mananume

Berserker's greaves

Warmog's armor

Atma's impaler

Bloodthirster

Maderd/Infinity

Trebam jos ovo testirat i u normal game :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Mananume

Berserker's greaves

Warmog's armor

Atma's impaler

Bloodthirster

Maderd/Infinity

Probao sam ovakav build prekjučer i vrlo je dobar. Naš tim nije imao tenka pa sam često preuzimao njegovu ulogu i to sjajno. Takva Sivir je vrlo tankish uz solidan damage.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Mananume

Berserker's greaves

Warmog's armor

Atma's impaler

Bloodthirster

Maderd/Infinity

mali voli krasti s mobafirea 

haris771 (eu) LOL account
17 godina
League Of Legends

Ahahaha, koja runda sad s Ryzeom, koji noobi su me nafeedali, imao 810 AP na kraju, sami mi dolazili xD, kad sam imao oko 400 AP naš Gankplank i ova kak se zove fss, uglavnom dva otisli AFK, ostali ja Xin i Malphite, al kak sam bio nafeedan solidno, samo su padali, njihov Pantheon, Ryze i Xin bili glavni feederi, nas Malphite odlicno tankao, xin isto bio prekoristan. Volim kad dobijes takvu ekipu, makar 2 otisla afk. 

Evo reze  {#}

http://i53.tinypic.com/10qewwo.png

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...

Mananume

Berserker's greaves

Warmog's armor

Atma's impaler

Bloodthirster

Maderd/Infinity

mali voli krasti s mobafirea

Pa da..dal necu neki svoj build pa onda zesce failat ?

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Jučer je moj brat igrao sa Urgotom u timu i on je bio zbilja dobar. To me natjeralo da ga probam malo igrati. Zbilja me iznenadio svojom snagom koja,doduše,pada u late gameu,ali zato sam uzeo već prokušani tankish ranged build koji je bio izvrstan za Miss Fortune,a za Urgota još više paše. On u late gameu postaje initiator sa svojim ultijem i zato mu treba tan itema da izdrži palju nakon "switchanja". Napravo sam i triple,što nije baš lagano s njime.

Evo,još dvije partije s njime i oduševljen sam. U zadnjoj quadra kill,šteta,opet mi malo falilo do pente,ali ovaj put nisam imao šanse jer je brat odmah ks-ao sa Veigarovim ultijem xD. Prve dvije su bile u practiceu,prva protiv botova,a druga mid fight protiv brata ( on je igro Ashe ). BTW,brat je sad na 7 zaredom sa Veigarom..

Urgot own Urgot own
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 17:40 (Blizek).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prva partija sa Shenom i gledaj sta smo im haris i ja radili :D

Shen &lt;3 Shen <3
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Poceo sam opet ovo igrati povremeno, dodajte me u friende da osutamu koju.

Nick: devilz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Cini se da je garen viable kao dps u early/mid gameu.. sa runama ima ogromnu kolicinu hp-a. Build mi je otprilike ovakav: Merc treads, Sunfire, Phantom dancer, youmuu's ghostblade, frozen mallet i last whisper. Stvarno velik dmg radi a i off-tank je vise manje. 

evo jedna sa bugovcima

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Cini se da je garen viable kao dps u early/mid gameu.. sa runama ima ogromnu kolicinu hp-a. Build mi je otprilike ovakav: Merc treads, Sunfire, Phantom dancer, youmuu's ghostblade, frozen mallet i last whisper. Stvarno velik dmg radi a i off-tank je vise manje. 

evo jedna sa bugovcima

toi je kada smo ja scar i slimy rageali sto si sve killeve stila i onda meni govorisda stilam

nismo ni jedan kill imali :( {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 22:46 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
puls4R kaže...

evo jedna sa bugovcima

toi je kada smo ja scar i slimy rageali sto si sve killeve stila i onda meni govorisda stilam

A pogledaj koliko sam ja dmg-a radio a koliko vi.. to sta vi neznate last hittat za kill nije moj problem -.- a i dok se odvrti judgment su mrtvi vec tako da.. xD

17 godina
League Of Legends

Jaooooo :D

nikad nisam bio dobar s mordeom cak ni dok je bio previse OP :D i sad uvatim njega jer nismo tenka imali :D zadnji item mi je bio Ryals ali taman kad sam otisau u bazu oni surrender :(

Penta Kill Penta Kill
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja igram sa Master Yi ili Ryze.Summoner name mi je barbrosa12 pa tko hoce nek me doda :D
moglo bi se rec da sam "ekspert" za master yi-a :DDD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tXc kaže...

ja igram sa Master Yi ili Ryze.Summoner name mi je barbrosa12 pa tko hoce nek me doda :D
moglo bi se rec da sam "ekspert" za master yi-a :DDD 

kakav build imas?

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
puls4R kaže...

evo jedna sa bugovcima

A jbg,Garen je kao stvoren za stilanje. Ali iskreno,nikad nisam napravio toliko ks-ova u jednoj partiji koliko jučer sa Urgotom. Ali opet,kad nebi išao ks-at i pustio svoje da sami ubiju,onda bi im žrtva pobjegla xD. Tako sam i skupio quadr,a sa njime to i nije najjednostavnije jer ima samo jedan ( slabi ) AoE.

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
hari85 kaže...
puls4R kaže...

evo jedna sa bugovcima

A jbg,Garen je kao stvoren za stilanje. Ali iskreno,nikad nisam napravio toliko ks-ova u jednoj partiji koliko jučer sa Urgotom. Ali opet,kad nebi išao ks-at i pustio svoje da sami ubiju,onda bi im žrtva pobjegla xD. Tako sam i skupio quadr,a sa njime to i nije najjednostavnije jer ima samo jedan ( slabi ) AoE.

Od 10 partija koje sam u zadnje vrijeme igrao s urgotom sve sam dobio bez problema.. stvarno je odlican early/mid game champ a u late gameu ( do kojeg rijetko kad dodem bez da oni surrendaju ) mu je ult odlican za ubijanje njihovog carry-a. Jedina stvar koja je meni zeznuta je stalno autoattackanje koje nikako da uskladim sa q skillom :D znaci on je otrovan i ja ga pucam q skillom al autoattack nikako da namjestim jer bi to bio jos dodatan dmg.. Inace je solidan champ, ima slow, AoE i ogroman range na q spellu.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidim weirdek da ti volis Urgota pa evo da te pitam:

Jel bolje ga igrat AD ili AP ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Manamune

Ionian Boots of Lucidity

Frozen Mallet

Atma's Impaler

Banshee's Veil

The Bloodthirster

Ovako ja igram,itemi idu ovim redom. Počni sa Meki Pendant i 2 health potiona.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo match ja i weirdek jos smo na kraju pobijedili jer je njihova nidalee livala 

@alkser AD 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 13:20 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

evo match ja i weirdek jos smo na kraju pobijedili jer je njihova nidalee livala

I mawarche je livao pretpostavljam ?

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Aliser kaže...

Manamune

Ionian Boots of Lucidity

Frozen Mallet

Atma's Impaler

Banshee's Veil

The Bloodthirster

Ovako ja igram,itemi idu ovim redom. Počni sa Meki Pendant i 2 health potiona.

Ev otprilike ovako ga i ja buildam, kao vecinu ad carry-ja. Jedino sto bih mijenjao su bootsi, ja uzimam berserker's zbog dodatnog att. speeda, jos ga nisam probao sa ovim novim bootsima tak da ti ne mogu rec kako funkcionira s njima. Ako nemaju puno cc-a umjesto banshee's uzmem bloodrazor i onda samo promijenim bootse u sorcerer's shoes.

17 godina
League Of Legends

issse...koji gušt, gubili smo vise od 30min matcha, al sam se uspjel nafidat i pogledajte skor na kraju :P 18/0/11 :D

team mi je bil u qurcu, shen je imo skor na kraju 1/10, rammus 2/9, a tenkovi su bili, ashe je igrala ko supporter i nije mogla pogodit sa ultijem nikoga, a katarina je išla na AP build...preloše...

''Anything that can go wrong will go wrong''-Edward Aloysius Murphy, Jr.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice