Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 253.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The War Z
To se i meni dogada kad udem u igru. Prvih 20sec igra se zblokira totalno, a dalje radi sve normalno.
12 godina
neaktivan
The War Z

igra ko sad ??ak  da nek mi se javi u PM 

0 0 hvala 0
16 godina
Casper127 kaže...
To se i meni dogada kad udem u igru. Prvih 20sec igra se zblokira totalno, a dalje radi sve normalno.

mene danas 4 puta samo od sebe izbacilo sa servera nakon 20 minuta igranja {#} onda sam popi*dio i ugasio igru

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
The War Z
Je li našao itko snajper? Di se može naći?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ja sam u dosadašnjih par tjedana igre stavio ruke na snajper jednom, i to tako da sam ubio igrača koji ga je imao. ali, za 10 minuta sam i sam bio ubijen :)

iako, klonim se (pošto dosta igram solo) često lokacija gdje bi snajpera moglo biti. iako, već se pitam zašto ne mogu barem blasera naći :(

0 0 hvala 0
13 godina
kakav sniper... to niti ne znam kako izgleda.. najbolje sta imam je m16...
14 godina
The War Z

ako netko igra, čekam na TSu 213.202.104.47:9991

0 0 hvala 0
14 godina
Snajper sam jedno vidio na youtube-u, a najbolje sto imam je kalas i to cu za vikend koristit.
14 godina
Snajper sam jedno vidio na youtube-u, a najbolje sto imam je kalas i to cu za vikend koristit.
14 godina
The War Z

Ako nekome dosadi warz i hoće se mijenjati za Guild wars 2 neka mi se javi

edit: zamjenjeno

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 18:15 (pozdravljudi).

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

We'll be ready to patch next Tuesday, 11/27.

We made this decision based on how long it's going to take to thoroughly test the build, review and fix bugs, and launch safely. We don't want to rush it out the door and break the game over a (US) holiday weekend.

What's coming in this patch:

1. Clans!
2. 2 new female characters
3. Colorado is now fully opened up
4. Bug fixes - duping, HTML use in chat, assorted smaller bugs
5. Barricades are done
6. Foul language filter (chat/names)

http://forums.thewarz.com/showthread.php?65271-Patch-Tuesday-11-27&p=996979#post996979

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
The War Z

Jel netko ima koji Guest key viška da bacim oko na igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

{#} Upravo kupio na akciji Survivor za  15 dolara {#}

https://account.thewarz.com/buy/buy.html

Al pazite ovo, htio sam kupit pola sata prije (po normalnoj cijeni)  medutim imao sam neki posao za obavit pa sam poslije dosao da konacno kupim kad ono

AKCIJA limited time offer hahhaha.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 11:49 (Bugzapper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

ima li tko kakav problem na koji ja nalazim trenutno a vrlo je naporan... naime kada sam na teamspeaku i pokrenem igru, vise nisam u mogucnosti pricati na ts (aktivacija za mikrofon na tsu je push-to-talk), znaci u igri sam i koliko god stiscem tipku nitko me nemoze cuti gore.... ali dok igru minimiziram i onda pocnem drzati tipku za mikrofon i opet ju maksimiziram, mikrofon mi je konstantno upaljen, odnosno stalno je aktivan, ali sada me se cuje i kada pustim tipku... pitao sam jos po par foruma ali izgleda da je to trenutno samo do mene pa sam htjeo pitat dali je netko imamo kakvih slicnih iskustava ili problema... fala

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Kojom tipkom aktiviraš talk? Jel možda Alt? Ako jest probaj promijeniti na neku drugu tipku, imao je kolega već problema s tim u jednoj drugoj igri i bilo je do Alt tipke.

Ja isto imam Push to talk i sve mi u redu radi, možda zao jer je meni ta tipka za aktivaciju na mišu tipka sa strane.

Korisnik Šef(gore ti je na ovoj stranici) ili ti Bruno ima isti problem, nek ti on odgovori kako je to riješio ;)

EDIT: probaj ponovo pokrenuti setup wizard na TSu. Gore settings pa setup wizard, prođi sve do kraja i na kraju makni kavačicu sa enable overlay ili ako to ne radi probaj ts pokrenuti kao admin

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 12:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The War Z

Push to talk je za curice i homiće *ahem* Bruno *ahem*  koji žderu na TS-u.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 3 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

...i koji ubijaju svoje suborce...

سمندری ڈاکو
14 godina
The War Z

Ja sam isto htio stavit na push to talk, al sam ipak vratio na voice detection

razlog je bio taj sta bilokoju tipku koju stisnem jednostavno ne registrira dok sam u igri, znaci u igri drzim Q npr. i ovi likovi me ne cuju nis, odem alt+tab drzim Q i cuju me... retardirano... xD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Push to talk je za curice i homiće *ahem* Bruno *ahem*   koji žderu na TS-u.

...i koji ubijaju svoje suborce...

Ili za one koji glasno dišu. I igraju na zvučnike kao dica od 10 godina... *khmmm*

14 godina
KiCo77 kaže...

zato sada imamo čast slušati sebe, tebe i sve što doma radiš :D

14 godina
Zvonzi kaže...
KiCo77 kaže...

zato sada imamo čast slušati sebe, tebe i sve što doma radiš :D

Jos ljepo zvucnike na maks i puhat u mikrofon :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
protjeran
The War Z

Grrrr, kad bi barem naso cekic, jer ovak sam hodajuca meta i za zombije..

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Nadam se da si u svojoj poslovičnoj maniri, samo sarkastičan? {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
Scrappy kaže...

pitao sam jos po par foruma ali izgleda da je to trenutno samo do mene pa sam htjeo pitat dali je netko imamo kakvih slicnih iskustava ili problema... fala

Imao sam identičan problem, ako se dobro sjećam slijedeće je rjesilo moj problem.... enable/disable opcije u CP/sound/zvučna/advanced ==> "allow applications to take exlusive control of this device".

Probaj, pa javi kako si prosao.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
Danny_HR kaže...

Push to talk je za curice i homiće *ahem* Bruno *ahem*   koji žderu na TS-u.

Nadam se da si u svojoj poslovičnoj maniri, samo sarkastičan? {#}

Ovaj put je ozbiljan.

13 godina
Šef kaže...

Ovaj put je ozbiljan.

Nisam to očekivao od osobe njegovog "kalibra" {#}  Da me Danny ne shvati krivo, njega vidim kao HC gamera koji ne mjenja podlogu za miša dok se ista ne integrira u stol {#} Mislim, svakom svoje; ali igranje "ozbiljnijeg" multiplayer FPSa na zvucnike i/ili voice activation mi nikad nisu bili jasni.

Prvi zato jer zvuk ispadne iznimno flat s nemogućnošću nekog posebnog lociranja izvora zvuka (ne ulazim u Hi-Fi ili PC Hi-Fi vode, ja se šlepam na Logitech Z4 2.1 koji nisu nešto ali ipak nisu Geniusi od 30 kn iz Konzuma {#}), a odbojnost prema VA je najvjerojatnije iz AAO vremena kad se štedio bandwidth i kada sam imao 10+ ljudi na kanalu pa nisi znao ko pije ko plaća (Ipak je AAO bio malo taktički napetiji od BF3 {#}). Najveći problem VA je ta što se 90% korisnika NE ZNA/NE MOŽE kontrolirati, tj. u situaciji kad me rokaju više me zanima od kud me rokaju, nego kako neko nekome hebe mater kako je chiter, kako će ga prijaviti, kako će mu grkljan isčupat i hebat mamu, and so on... {#}

Da ne zaboravim, kombinacija VA i zvučnika dosta često zna biti milina; u sekundi počnem razmišljati da li da ubijem korisnika ili da ugasim TS {#}  Naravno, postoji i opcija "MUTE" na TSu; but it kinda defies the purpose...

Just my 2 cents! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 15:38 (Jovanka).
17 godina
neaktivan
The War Z

Igranje na zvučnike za vrijeme dok je TS na VA je mučko provociranje svojstveno Piratu.

VA je doduše sasvim okej, ako ga znaš podesiti i ako nisi debos pa da žvačeš čips u mikrofon. :) Ali istina, za neke jednostavno nije.

Ne koristim podlogu za miša btw. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Igranje na zvučnike za vrijeme dok je TS na VA je mučko provociranje svojstveno Piratu.

VA je doduše sasvim okej, ako ga znaš podesiti i ako nisi debos pa da žvačeš čips u mikrofon. :) Ali istina, za neke jednostavno nije.

Ne koristim podlogu za miša btw. :)

Znači ipak si HC gejmer!!!! Podloga se davno "ven'čala sa stolom", gotchya! {#}

VA je ustvari zakon samo nemoj biti tutlek! {#}  Opet se vraćam na najveći problem VAa tj. njegovih korisnika, samokontrola, samokontrola i još malo samokontrole; a za to rijetki sposobni (iz mog iskustva). Potaknut sličnim raspravama u PiSu nedavno sam se probao skinuti sa P2T i koristiti VA(onako iz fore), ali nakon skoro 10 let, lijevi palac sam bježi ALTu. I'm doomed, nema mi pomoći.

Jednog dana kad prokljuvim prirodu odnosa tebe i Pirata; ću vas obojicu vodim na pivo {#} A ovo što ti nazivaš piratovom provokacijom +(sustanari, Larin izbor, pas, mašina za suđe, čips, smoki, cola (i njene posljedice)...) danas je na IMO nažalost najnormalnija pojava . A ja se bediram kad mi palac zaspe 4 sekunde na P2T tipki dok cura gleda telku...

Back to zero = MUTE ;)

16 godina
The War Z

Ni ja ne koristim podlogu, ali ako sam već prisiljen onda to bude OVA. To je podloga za prave mačo gamere.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
Šef kaže...

Ovaj put je ozbiljan.

Nisam to očekivao od osobe njegovog "kalibra" {#}  Da me Danny ne shvati krivo, njega vidim kao HC gamera koji ne mjenja podlogu za miša dok se ista ne integrira u stol {#}  Mislim, svakom svoje; ali igranje "ozbiljnijeg" multiplayer FPSa na zvucnike i/ili voice activation mi nikad nisu bili jasni.

Just my 2 cents! {#}

Ma ja se zafrkavam.

Dosad sam koristio PTT, isto kao ti, na Alt-u, ali u WarZ-u to zbog nekog razloga ne radi. Zato sad koristim taj VA pa sam gladan cijelu večer  {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice