Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 253.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The War Z
Zvonzi kaže...

shotguni, iako su u većini slučajeva one shot kill u point blank situacijama, me živciraju. dao bi sve svoje mosseve, saige, AA-12 za AK sa par clipova. :D

please tell me more :D slažem se u potpunosti.. akm koji imam za crne dane spremljen (možda ga i iskoristim prije wipe-a) je bog naspram šugavog mossberga

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
The War Z
Baš sam maloprije skupio AKM u dućanu pa me lik ubio dok sam izlazio van. Prišuljao mi se ili se tuđi koraci u igri ne čuju
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

veceras evo i mene,valjda bum prezivil da malo obidem mala sela :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...
Baš sam maloprije skupio AKM u dućanu pa me lik ubio dok sam izlazio van. Prišuljao mi se ili se tuđi koraci u igri ne čuju

Čuju se koraci. Kad je mene jedan hammerom ubio čuo sam nekakve korake, prvo sam mislio da ide zombie prema meni, a kad sam se okrenuo vidio lika kako ide na mene i mazne me po čelu.{#}

cropunk kaže...

veceras evo i mene,valjda bum prezivil da malo obidem mala sela :p

Negdje oko 10 puta su me ubili drugi prije nego sam konačno stao na svoje noge. Mislim da zato ljudi i ubijaju odmah kad te vide jer ne žele da opet krenu sve ispočetka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 19:42 (Jack Sparrow).
14 godina
The War Z

ja stižem oko 10. EU 145. :)

Ako je 145 pun, 209 mi je rezerva.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The War Z

pozz ako neko ima beta key zamolio bih ga da mi da posto me igra dosta interesira, ako mozda znate stranicu di ga mogu nabavit isto napisite ali po mogucnosti u PM :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

evo, i ja sam dobio napokon warZ, probao igrat i naravno ubili me skoro odmah jer neam pojma o pojmu xD

ali lijepo igra izgleda... ako je tko za igrat neg se javi, imam ja ts

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ja sam preko tjedna većinom mjutan na TSu, ali mogu slušati. dođem s posla oko 10, pa krećem igrati :)

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Prodajem oruzije i municiju, dalje ponuda aktivna :D 10kn po puski :D M16, Mossberg, SAIGA, pistolji raznih vrsta. Bandage, antibiotics, painkilleri itd...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
The War Z

Jel znaš da će brisati sve prije početka igre. Ako netko kupi nešto sad u alphi ili beti za pravi novac stvarno je{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Nek se brise :D pitaj boga do kad bude ova alpha, mozda nikad niti ne izade iz nje :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ako nikad ne izađe iz Alphe, odnosno ako ne bude wipea, sumnjam da će itko još uvijek ozbiljno igrati igru :)

0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

ide to meni,nisma uspio izdrzat ni 5 min....skuzio tipa kak ide prema meni cekicem i poceli se lupat i dotukel me.... kak dobim volju igrat dalje.... kad ce ti privatni serveri :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hahaha stvarno si doktor. iako, i mene je jednom jedan cekicem srokao. bjez od punih servera i pvp lokacija.
17 godina
The War Z

a di cu moram doc u neko selo nemrem ispod drveta sjedit cjelo vrijeme :/ , abiram sad sto manje ljudi jes..... a imam peh u pocetku igre mi islo sasvim ok,ovi posljednji dani su mi blaga katastrofa,nis pametno ne nadem odmah krknem.....a kolko skuzim ljudi si znaju igrat fajn dugo....nece me pa nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cropunk kaže...

a di cu moram doc u neko selo nemrem ispod drveta sjedit cjelo vrijeme :/ , abiram sad sto manje ljudi jes..... a imam peh u pocetku igre mi islo sasvim ok,ovi posljednji dani su mi blaga katastrofa,nis pametno ne nadem odmah krknem.....a kolko skuzim ljudi si znaju igrat fajn dugo....nece me pa nece

bilo je i meni tako, u 4h nisam ni cekic naso, nisam j*benog zombija mogo ubit ( jednog sam udarao negdje 5-10 minuta (rl minuta)) jer nisam znao da treba glavu ciljat... i to jos sa onom lampom jer drugo nisam imao...

Od kad sam upoznao zvonzea i ekipu full uzivam, dali su mi gun, gear i sad rokamo druge likove (ili oni nas xD )

Treba ti malo vremena dok se ufuras u igru dok skuzis kako to ide, dodji kod nas na ts pa ce ti bit lakse 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina

ma naravno da ne. recimo, ja često sam igram (preko tjedna većinom, čak i ja nešto radim hehe), ali solidno preživljavam. daleko od toga da me ne mažu, ali uspijem tu i tamo fin loot ubrat, čak i skinut nekoga do kože :)

možda najbolji savjet koji ti mogu dati je - shvati da si na dnu hranidbenog lanca. oprez, šuljanje, izbjegavanje. to su ti najbolji prijatelji. ciljaj na druge solo igrače koji su opremljeni a neoprezni itd.

eto i Kico te zove, kad hoćeš i možeš, slobodno na TS. ja sam preko tjedna mjutan većinom (barem navečer), ali se možemo sporazumjeti. a što Kico kaže, ovaj vikend nam je bio odličan. 4 nas u ekipi, svi imali gear, radili smo kaos u subotu :D

13 godina
The War Z

Nista od mene ovaj tjedan jer sam ostavio hebeni mis doma... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Budem vam se i ja pridruzio na ts-u nemrem vise sam lutati.
16 godina
neaktivan
The War Z

Judi sta stvarno niko nema key ocu uzasno igrat igru i mucim se da ga nadjem ali nema ga nigdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

nema ti toga,tak da jedina opcija da kupis...a kad pogledas nije ni skupi 1-2 izlaska van doslovno i skupis....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HeateX kaže...

Judi sta stvarno niko nema key ocu uzasno igrat igru i mucim se da ga nadjem ali nema ga nigdje

Hajd ti meni objasni zas bi kupio key da bi ga tebi dao?

Evo ti stranica, kupi i igraj:

https://account.thewarz.com/buy/buy.html

nije ti ovo f2p, i nemoras trazit jer neces nac besplatno, mozda nađeš guest key koj ti traje 2 dana

16 godina
The War Z

ma divota, igram par sati jucer i umro 3 puta, a igraca nisam vidio, jednom sam cak pao sa krila od srusenog aviona i suicide, a bas naso neka dva prijateljska njemca xD

i onda zadnji put idem igrat jucer, i udem na neki prazniji server i obiđem nekoliko gradića i nadem samo fakin hranu i vodu i naravno horda zombija iza mene me dotuće {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

Ne znam da li je do mene ili do igre, nije mi se ranije pojavljivao crveni ekran. Znači napadam zombija sa čekićem ili palicom i zna mi cjeli ekran postati crven, žarko crven. Sad da li se to nekome pojavljivalo ili je možda do mene? Driveri ili tako nešto. Jučer sam baš poginio tako, zacrvenio se ekran i ne miče se. Nisam imao bog zna kakve stvari,ali nikad ne crkavam od zombija pa me to iritira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Za 9 dana veliki wipe out :O

- We will be wiping all inventories
- We will be resetting player’s reputations
- We will also reset all gold coins. Any you received through purchase of a package WILL be given back to you (so you will lose nothing you paid for)
- We will be resetting all characters stats

Za vise informacija kliknite ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
moderator
Casper127 kaže...

Za 9 dana veliki wipe out :O
- We will also reset all gold coins. Any you received through purchase of a package WILL be given back to you (so you will lose nothing you paid for)

Ovo mi se sviđa,jer sam skoro potrošio svih 15 dolara(sve one zlatne)

سمندری ڈاکو
14 godina
The War Z

Kako me sad razpi*dila ova igra, jeb*te svaki put mi se loada pol sata i vidim samo nebo kad udjem u igru i sad dok se nisam mogo micat ni nis na 0 fpsa me ubio jeb*ni zombi i odu mi sve stvari...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
aj popuni moj poc sa svojom konfom pa mozda nademo problem stekanja i davljenja tvog racunala.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
14 godina
Bass kaže...
aj popuni moj poc sa svojom konfom pa mozda nademo problem stekanja i davljenja tvog racunala.

nije do kompa, jedino ako je battlefield 3 zahtjevniji od war z-a

i nije bitna rezolucija i graphicsi itd, probao sam i na high i na low isti k. al u igri ne steka vec samo na ulazu

17 godina
neaktivan
The War Z
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice