Sad stvarno vise ne postoji argument u prilog piratstva koji glasi: "PRESKUPO JE"
http://www.direct2drive.com/d2dturns5
Sad stvarno vise ne postoji argument u prilog piratstva koji glasi: "PRESKUPO JE"
steta sto je sam bioshock od ovih igra koje me zanimaju
stvarno dobra stvar jeftinije nego pirati XD
A da, imate pravo, potpuno sam zaboravio na cinjenicu da je kradja uvijek najbesplatnija!
Silly me! *facepalm* :-D
lipo opljačkate banku i s novcem naručite igre... tada nećete bit pirati 
p.s. fala Deus ex machina na linku, stvarno je povoljno
A da, imate pravo, potpuno sam zaboravio na cinjenicu da je kradja uvijek najbesplatnija!
Da , do onda dok te ne uhvate, a onda ti je zao. I na kraju ispadne da nije najbesplatnija, kada bi za igru dao 300 kn, i ti ju skines besplatno, oni te uhvate i platis 100,000 kn, ako ne i vise.
BTW , hvala.
Nije ni Max Payne 2 za odbaciti. Naravno, uz neizbježni Bioshock koji sam ubo kao još neki ovdje.
Jedino bi naslov trebalo promijeniti u Igre za 5 funti za luzere u Europi. Da bol bude veća na US siteu imaju u ponudi i Riddicka za istih smiješnih 5 dolara.
Šmrc.
5 funti, a ne 5 dolara! 41 KN!
Da , do onda dok te ne uhvate, a onda ti je zao. I na kraju ispadne da nije najbesplatnija, kada bi za igru dao 300 kn, i ti ju skines besplatno, oni te uhvate i platis 100,000 kn, ako ne i vise.
BTW , hvala.
ha!? reci imena 2 ljudi koje su uhvatili ja znam samo oko 100 onih koje nisu uhvatili
Pa ok, ali tko voli na sigurno neka ide na sigurno. :)
Ja obicno idem na nesigurno, samo sam tako naveo...
a strašnog li izbora
Nije ni Max Payne 2 za odbaciti. Naravno, uz neizbježni Bioshock koji sam ubo kao još neki ovdje.
Jedino bi naslov trebalo promijeniti u Igre za 5 funti za luzere u Europi. Da bol bude veća na US siteu imaju u ponudi i Riddicka za istih smiješnih 5 dolara.
Šmrc.
Oh, ispricavam se, nisam isao tako duboko u site, meni je u startu prikazalo sve u dolarima pa nisam gledao dalje. Sad cu trazit nekoga promjenu naslova.
Oh, ispricavam se, nisam isao tako duboko u site, meni je u startu prikazalo sve u dolarima pa nisam gledao dalje. Sad cu trazit nekoga promjenu naslova.
Sve OK, i 5 quid je povoljno.
Bit će zanimljivo vidjeti što je u sljedećim neotvorenim poklonima.
PUŠIONA.
Gro ovih naslova se može downloadati samo ako si iz USA ili UK npr. Stalker, Max Payne 2.
Šteta, baš sam se poveselio.
Ipak, Bioshock nema restrikciju. I samo zbog njega je ovo korisna informacija.
Bio sam već na Directdriveu kad sam tražio downloadable igre ali sam skužio da su USA, UK only pa ih dugo nisam pratio.
Izgleda da su ipak malo olabavili pa se nešto može skinuti i iz ostatka Evrope.
jojjj ma vi niste normalni davat za igru 20kn mislim nije neki novac pa jednostavno odes na mininovu i nadjes torrent i skines bez po frke zasto placat kad mozes besplatno xD
HeateX kaže...jojjj ma vi niste normalni davat za igru 20kn mislim nije neki novac pa jednostavno odes na mininovu i nadjes torrent i skines bez po frke zasto placat kad mozes besplatno xD
pa ti nisi normalan,pa da su i za 5 kuna ti nebi kupio neg skinuo
Edit:to se dobije DVD il sam za skinut