Igre za 5 funti

poruka: 16
|
čitano: 2.174
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Igre za 5$

Sad stvarno vise ne postoji argument u prilog piratstva koji glasi: "PRESKUPO JE"

http://www.direct2drive.com/d2dturns5

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q

4 0 hvala 6
18 godina
RE: Igre za 5$
Hvala na ovome stari.

Bioshock je u košari.
Taman sam ga htio kupiti na ebayu!
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
Igre za 5$

steta sto je sam bioshock od ovih igra koje me zanimaju

:D be happy i da treba delat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Sad stvarno vise ne postoji argument u prilog piratstva koji glasi: "PRESKUPO JE"

http://www.direct2drive.com/d2dturns5

stvarno dobra stvar jeftinije nego pirati XD

16 godina
neaktivan
Igre za 5$

A da, imate pravo, potpuno sam zaboravio na cinjenicu da je kradja uvijek najbesplatnija!

Silly me! *facepalm* :-D

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre za 5$

lipo opljačkate banku i s novcem naručite igre... tada nećete bit pirati Osmijeh

p.s. fala Deus ex machina na linku, stvarno je povoljno

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 15:34 (archeron).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

A da, imate pravo, potpuno sam zaboravio na cinjenicu da je kradja uvijek najbesplatnija!

Da , do onda dok te ne uhvate, a onda ti je zao. I na kraju ispadne da nije najbesplatnija, kada bi za igru dao 300 kn, i ti ju skines besplatno, oni te uhvate i platis 100,000 kn, ako ne i vise.

BTW , hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 15:37 (netko,netkovic).
16 godina
neaktivan
Igre za 5$ (funti)

Nije ni Max Payne 2 za odbaciti. Naravno, uz neizbježni Bioshock koji sam ubo kao još neki ovdje.

Jedino bi naslov trebalo promijeniti u Igre za 5 funti za luzere u Europi. Da bol bude veća na US siteu imaju u ponudi i Riddicka za istih smiješnih 5 dolara.

Šmrc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igre za 5$

5 funti, a ne 5 dolara! 41 KN!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
filip avril_fan kaže...
netko,netkovic kaže...
Deus ex machina kaže...

Da , do onda dok te ne uhvate, a onda ti je zao. I na kraju ispadne da nije najbesplatnija, kada bi za igru dao 300 kn, i ti ju skines besplatno, oni te uhvate i platis 100,000 kn, ako ne i vise.

BTW , hvala.

ha!? reci imena 2 ljudi koje su uhvatili ja znam samo oko 100 onih koje nisu uhvatili

Pa ok, ali tko voli na sigurno neka ide na sigurno. :)

Ja obicno idem na nesigurno, samo sam tako naveo...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Igre za 5$

a strašnog li izbora

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igre za 5$ (funti)
Tvrdy kaže...

Nije ni Max Payne 2 za odbaciti. Naravno, uz neizbježni Bioshock koji sam ubo kao još neki ovdje.

Jedino bi naslov trebalo promijeniti u Igre za 5 funti za luzere u Europi. Da bol bude veća na US siteu imaju u ponudi i Riddicka za istih smiješnih 5 dolara.

Šmrc.

Oh, ispricavam se, nisam isao tako duboko u site, meni je u startu prikazalo sve u dolarima pa nisam gledao dalje. Sad cu trazit nekoga promjenu naslova.

16 godina
neaktivan
RE: Igre za 5$ (funti)
Deus ex machina kaže...
Tvrdy kaže...

Oh, ispricavam se, nisam isao tako duboko u site, meni je u startu prikazalo sve u dolarima pa nisam gledao dalje. Sad cu trazit nekoga promjenu naslova.

Sve OK, i 5 quid je povoljno.

Bit će zanimljivo vidjeti što je u sljedećim neotvorenim poklonima.

16 godina
neaktivan
Igre za 5 funti

PUŠIONA.

Gro ovih naslova se može downloadati samo ako si iz USA ili UK npr. Stalker, Max Payne 2.

Šteta, baš sam se poveselio.

Ipak, Bioshock nema restrikciju. I samo zbog njega je ovo korisna informacija.

Bio sam već na Directdriveu kad sam tražio downloadable igre ali sam skužio da su USA, UK only pa ih dugo nisam pratio.

Izgleda da su ipak malo olabavili pa se nešto može skinuti i iz ostatka Evrope.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igre za 5 funti

jojjj ma vi niste normalni davat za igru 20kn mislim nije neki novac pa jednostavno odes na mininovu i nadjes torrent i skines bez po frke zasto placat kad mozes besplatno xD

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024mb
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Igre za 5 funti
NeodlučanHeateX kaže...

jojjj ma vi niste normalni davat za igru 20kn mislim nije neki novac pa jednostavno odes na mininovu i nadjes torrent i skines bez po frke zasto placat kad mozes besplatno xD

pa ti nisi normalan,pa da su i za 5 kuna ti nebi kupio neg skinuoViče

Edit:to se dobije DVD il sam za skinut

:D be happy i da treba delat
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 17:32 (hrvatskafarkasevec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice