Heavy Rain: The Origami Killer PC

poruka: 4
|
čitano: 2.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Heavy Rain: The Origami Killer PC

Hoce li ova igra izaci i za PC jar cini mi se super.Igra je kao Fahrenheit.

http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Heavy Rain: The Origami Killer PC

Koliko ja znam ona je PS3 ekskluziva, znaci da nece doci na PC, igra je inace stvarno dosta dobra po onome sto sam vidio...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Nazalost,moram te razocarati,nece je biti za PC.To je ps3 ekskluziva na koju je Sony izuzetno ponosan,a evo i zasto.Radi se o 'emergent storytelling'-a, znači pristupa u kojem igrač svojom interakcijom 'stvara' priču koja ne postoji van njegovih postupaka.Igra je radjena 'motion-capture' tehnologijom,a sve u cilju verodostojnog prenosenja pokreta kroz animaciju likova.Jednom recju,igra treba da unese revolucionarne novine po pitanju realnosti u video igrama uopste i da postane uzor buducim igrama.Nadam se da je malo jasnije sada....pozdrav :-)
17 godina
protjeran
murasaki kaže...
Dinjo kaže...

Nazalost,moram te razocarati,nece je biti za PC.To je ps3 ekskluziva na koju je Sony izuzetno ponosan,a evo i zasto.Radi se o 'emergent storytelling'-a, znači pristupa u kojem igrač svojom interakcijom 'stvara' priču koja ne postoji van njegovih postupaka.Igra je radjena 'motion-capture' tehnologijom,a sve u cilju verodostojnog prenosenja pokreta kroz animaciju likova.Jednom recju,igra treba da unese revolucionarne novine po pitanju realnosti u video igrama uopste i da postane uzor buducim igrama.Nadam se da je malo jasnije sada....pozdrav :-)
 Bas kao fahrenheit samo sto mi se FH cini bolji od Heavy raina
http://www.youtube.com/user/UKURR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice