Što mislite hoće li na mojoj konfi (iz potpisa) radit na very low+najnižoj rez.?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam odabrao deal jer mi je bilo blize na mapi, pa sam morao onda opet gonit dimitrija... :D al najludje mi je u igri sto se ne nalaze hidden packagei nego se ubijaju golubovi (flying rats). ubio jednog maloprije 199 remaining :D
Ova igra je razočaranje godine. Kopija kopije,ništa novo osim car handlinga,nema aviona,planina,prostranstava,a posebno ne opraštam što nema YECGAA >:(.......San Andreas je ZVIJER za ovo precijenjeno sr***. Eh da,pljunuo 9 tisuća kuna za komp da bi ovo sranje igrao na medium. NEČUVENO. I još onaj kreten ocijeni Dead Space sa 58 posto,halo ?!
Ljudi molim vas ko boga pomozite mi kako staviti saves u gta iv ali na windows xp ultimate edition by johnny tj service pack 3 i nemogu staviti saves tražio sam po internetu i probavo sam i kako se stavlja na vistu i nejde i kako se stavlja xp sp 2 i nikako nisam uspio molim vas možete li mi pomoč?
Da li je netko uspio instalirati GTA 4 na komp koji ima grafu Geforce 7300 LE 512 MB i da igra radi?
Znam da je to ispod minimalnih potreba, ali me zanima da li ta grafa uopće može terati navedenu igru.
Ova igra je razočaranje godine. Kopija kopije,ništa novo osim car handlinga,nema aviona,planina,prostranstava,a posebno ne opraštam što nema YECGAA >:(.......San Andreas je ZVIJER za ovo precijenjeno sr***. Eh da,pljunuo 9 tisuća kuna za komp da bi ovo sranje igrao na medium. NEČUVENO. I još onaj kreten ocijeni Dead Space sa 58 posto,halo ?!
Dobro gala ne moraš vrijeđati čovjeka da je malouman zato što je nekoj igri dao manje ili više nego što zaslužuje.
*op.narka. Dead space je po meni trebao dobiti najmanje koliko i gta iv za pc ako ćemo po nekoj logici.
L4D je popljuvan a nalazi se u selekciji igara godine. Dakle što zaključuješ? Koliko god neko popljuvao nešto ima onih koji če pljuvačku obrisati, tako da ni u redakciji a ni na forumu ne očekuješ jednoglasje, svako ima svoje mišljenje.
I da gta je vrlo dobra igra, mojih 5 lipa.
Jel se može GTA IV igrati na XP SP2?
Nemojte zamjeriti ak je već bilo to pitanje...
Dal se može igrat GTA4 na kompu bez interneta ono kaj treba napravit kaj god da treba...? I ja se ispričavam ak je bilo ovo pitanje al ima puno stranica...
Hvala. To mi prije nije radilo, izbacivalo mi je neku grešku, ono s "Don't send", valjda je problem bio u torrentu.
Sjetio sam se u međuvremenu što treba napravit pa sam nadopunio topic.
Dal se može igrat GTA4 na kompu bez interneta ono kaj treba napravit kaj god da treba...? I ja se ispričavam ak je bilo ovo pitanje al ima puno stranica...
Zna li netko kak napravit ovo zadnje za igranje?
...
Bilo ko...
Sad više ništa ne razumijem, dal se može ili ne igrat GTA4 i da mogu spremat (save) igru bez interneta i kao to napravit. Molim vas da odgovore samo oni koji 100% znaju kaj pričaju. Hvala unaprijed!
Dok je ona misija sa BRUCEOM(BRUCE)
negdje na početku igre
prva utrka
ako ste primjetili u tih 6 vozila koje se utrkuju ima jedan koji sliči
kao PAGANI ZONDA
Jeste li ga možda vidjeli na cesti?
prošao sam možda 50% igre i nisam ga nikad vidio na cesti
Sad više ništa ne razumijem, dal se može ili ne igrat GTA4 i da mogu spremat (save) igru bez interneta i kao to napravit. Molim vas da odgovore samo oni koji 100% znaju kaj pričaju. Hvala unaprijed!
Hvala
kao PAGANI ZONDA
kao PAGANI ZONDA
Našao sam ga na stranici gdje se nalazi popis svih vozila
zove se INFERNUS
iza ima 5 aspuha i pomalo me podsjeća na PAGANI ZONDU